Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Visdrīzāk izmeklēšanas par konfekšu kasti VID nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labejais to terorists
l
Neviens TO ieredniti nesutija un TAS ierednitis turpina izzagt valsti TAGAD!
ak
a
kur tad kundze bija, kad izzaga valsti?
Terorists
T
Bet atšķirība ir tāda kad tas kas nozog sniegalāpstu dabū pasēdēt būrī,bet tie kas nozog vesalu valsti un vēl melo acīs skatīdamies nevis sēž bet lepni dzīvo. Un ja neesi ar viņiem padalijies tad pie tevis sūta to pašu ierēdnīti tevi pārmācīt lai tu saprastu kad jādalās.
labejais to terorists
l
Bet vai pie tevis nav nākuši partijnieki un prasijuši savu daļu vai likuši saprast kad jāpadalās.Un ja visi to zin,redz un saprot tad kādēļ gan mazs ierēdnītis nevarētu darīt tā pat kā to dara aukšējie ešaloni. Tikai starpība tā kad tur runa iet par miljoniem nevis kofektēm. manas acis zaglis paliek zaglis. nav nozime vai nozaga rupnicu vai sniega lapstu no setas. Mazie zagleni izaug un pienemas speka, ja sos neizdodas jau "berniba" noznaugt. Lielajiem partijniekiem man speki par mazu un rokas par isam - eju uz velesanam un minusoju/plusoju, tas ari viss. Tracina ka nu man ari mazajiem zagleniem nelauj sist preti - kliedz pa delfiem ka ja ierednis nem, tas neskaitas nemts, jo tas ta tagad Latvija esot labais tonis!
Terorists
T
Bet kā tu domā vai rezultāts būtu?Un vai Vairiņai negribas nosēdēt uz SAEIMAS beņķīša līdz galam un balotēties atkārtoti. Nu redzi,padomā par to,bet te vienkārš ierēdnītis uz ko izgāst savu dusmu izvirdumu.
x>>terorists
x
kad šī skries uz prokuratūru uz ziņos par savas partijas galvu nelikumībām tad būs varone,bet tagad visu acīs tāds mazs nerrs vien ir. _____________ Paeglei nav jaiet uz prokuraturu! Nevienam no mums nav jaiet uz prokuraturu. Prokuraturai pasai butu bijis sads signals jaizmekle. Anonimi! Par to mes maksajam nodoklus!
Terorists
T
Bet vai pie tevis nav nākuši partijnieki un prasijuši savu daļu vai likuši saprast kad jāpadalās.Un ja visi to zin,redz un saprot tad kādēļ gan mazs ierēdnītis nevarētu darīt tā pat kā to dara aukšējie ešaloni. Tikai starpība tā kad tur runa iet par miljoniem nevis kofektēm.
eric
e
Nu tantei izteikti nav ko darīt, laikam Saeimā garlaicīgi. Nezinu, man liekas vajadzēja iesaistīt SAB vai DP, lai būtu vairāk ko aprakstīt.
Vienkāršais
V
Brauc tik atpakaļ uz saviem štatiem, vecā kaza. Tur tu varēsi ampelēties, cik tik uziet, līdz nelabumam.
labejais to terorists
l
Nu tad sāksim ar to kad jau daudzus gadus tracina šo partijnieku un viņu vadonīšu nelikumības,korupcija visos dzīves aspektos sākot jau ar PRIHVATIZĀCIJU.Un nevajag no šīs madāmas taisīt nenozīmīgas konfekšukārbas dēļ šo par varoni. Luk tad kad šī skries uz prokuratūru uz ziņos par savas partijas galvu nelikumībām tad būs varone,bet tagad visu acīs tāds mazs nerrs vien ir. Jap. Tiesi ta. Un es palasu sos komentarus un saprotu ka Latvija ir pienemts visur smeret ar pukitem un konjaciniem. Sakozu zobus par to ka man sodien inspektors paprasija divdesmitnieku - vins esot braucis mani kontrolet - lai iedodot benzinam - bez kvits. Savai pavarei saku ka avansu ka soliju vinai iedosu mazaku, jo nauda aizgaja inspektoram. Abi nopusamies un priecajamies ka dzivojam tada valsti kur visa vara ir ieredniem! Vienigais mierinajums ka puisis devas taisna cela pari ielai pie musu konkurentiem!
vai
v
tad, tik ilgi TP sēžot, gluži neko svarīgāku par konfekšu kasti neieraudzīja? Kur tad bija viņas kristālskaidrā sirdsapziņa? Ko lai dara, mēs Latvijā drusku atšķiramies no amerikāņiem, piedodiet, ja variet. Amīši jau nu gan tāpat patikšanas dēļ nevienam neko nedāvinās. Varbūt vajadzēja tur arī palikt, pie tiem attīstītiem cilvēkiem... Ja nopietni, šitā taisīt sev reitingu, tik prasti un uzbāzīgi laikam spēj tikai Amerikā skolots cilvēks.
NAV VIENALGA
N
principu vecene! SEJAS PANTI PAR TO LIECINA!
labejais to kla
l
Piekritu KLA. Riebjas man tas kastites un konjacini ieredniem par tieso darba pienakumu pildisanu. Lai ar mani runatu pieklajigi nevis uzreitu ka sunim man pirms tam jasaspringst un javeido "attiecibas". No otras puses - reiz par vienkarsu pieklajigu apkalposanu meginaju uzrakstit pateicibu. izradijas ka nevaru - nav nekur "gramata atsauksmem". Velek meginaju interneta atrast kadu tasauksmu vai ierosinajumu gramatu tieksim VID personala dalai - nav. Amerika sad tad medzu par jauku apkalposanu pec tam interneta uzrakstit pateicibas vestuliti, Latvija no si ieraduma esmu atradinajies...
Terorists
T
Nu tad sāksim ar to kad jau daudzus gadus tracina šo partijnieku un viņu vadonīšu nelikumības,korupcija visos dzīves aspektos sākot jau ar PRIHVATIZĀCIJU.Un nevajag no šīs madāmas taisīt nenozīmīgas konfekšukārbas dēļ šo par varoni. Luk tad kad šī skries uz prokuratūru uz ziņos par savas partijas galvu nelikumībām tad būs varone,bet tagad visu acīs tāds mazs nerrs vien ir.
labejais to terorists/ciko
l
Tu nesaprati kādēļ ir tracis.Vaira gāja un redzēja kad darbiniecei iedeva konfekšu kārbu,un tajā vietā lai padalītos ar deputāti dāmīte vizdegunīgi aizgāja un ignorēja vecmāmiņu-DEPUTĀTI.Ja dāmīte momentāli būtu atrāvusi kasti un iedevusi puss kasti Vairiņai nekas nebūtu un visi apmierināti un priecīgi. Lūk tāda ir šo partijnieku daba - PADALIES UN TEV NEKAS NEBŪS. Piekritu! Tas ari tracina visvairak si raksta komentaros - Paegle vainiga ka redzeja nelikumibas un uzdrosonajas iebilst!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas