Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Visticamāk, no Japānas AES izplūdusī radiācija līdz Latvijai nenonāks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Žurnaļuga
Ž
Barons 13.03.2011 00:11 Nu žurnālisti šoreiz ir iebraukuši auzās. Būtu paskatījušies kautvai uz globusu. ~~~~~~~~~~~~~~ A kas ir globass?
kauns!
k
Beidziet , zaķpastalas, trīcēt par savu ādu, ja visi tupam uz vienas lodes - zemes!!!
j
Atomstacijas - visekoloģiskākais elektrības avots! Kāpēc? Tāpēc, ka radiācija izsauc mutācijas un tās savukārt var sekmēt sugu daudzveidību. Būvēsim atomstacijas! Katrā pagastā pa vienai.
Alma
A
Ai, paldies, punktiņi. :)
.....
.
Un vēl skolā jāiemāca iecietīga ironija par trako trako pasauli. ;) Es par laukiem! Un draudzenēm! Un dzīves skolu! :)
Alma
A
Ai, pareizi, ka izglītības sistēma nekam neder. Jauniešiem jāmāca par biznesu, par shēmām un procentiem, nevis jāpiebāž janās galvas ar ķīnām un japānām. Tāpēc ka ķīnas un japānas vēlāk var uzzināt no televizora. Es arī nezināju kur ir Tokija. Bet tagad, zinu.
kivi
k
tas labi
!
!
Pietiek atcerēties VIP spēli TV un viss kļūst skaidrs. Mūsu izglītības sistēma...Tokija neatrodoties Japānā...
Jā!
J
Skatoties kā jaunieši Tv spēlē mocījās ar jautājumu, kur atrodas Tokija, un beidzot vienojās, ka Ķīnā, nav jābrīnās par uzšumēto satraukumu par savu ādu!
baklažāns
b
mēs baidāmies būvēt paši savu staciju, kamēr pie pašas Latvijas/ Lietuvas robežas ir veselas trīs AES - bet no tām neviens nebaidās, jo tas lūk ir blakus valstī... šaubos vai radiācija izplatoties ņemtu vērā valstu robežas.
...
.
:)))
:)
:
Latviesu domu gājiens laikam ir tāds - daļa latviešu domā, ka jau dzīvo Krievijā un viņi zin, ka Krievijas kaimiņvalsts ir Japāna, tad arī secina, ka Latvijas kaimiņvalsts ir Japāna.
.
.
Tā kā nesen TV spēlē pārliecinājāmies, ka daži jaunieši domā, ka Tokija atrodas Ķīnā, tad nav brīnums, ka parādās šādi raksti...citiem jauniešiem Tokija varbūt atrodas Lietuvā...
borcinsh
b
ari raksta autora stulbums lidz Japanai nenonāks !
Barons
B
Nu žurnālisti šoreiz ir iebraukuši auzās. Būtu paskatījušies kautvai uz globusu. Atomizmēģinājumi Krievijā, Ķīnā vai ASV bija daudz bīstamāki Latvijai nekā patreizējie notikumi Japānā. Jā, Kuriļu salām un Krievijas Tālajiem austrumiem ši situācija ir bīstama. Bet nejau Latvijai. Domājiet, ko rakstāt, žurnālisti. Jeb jums smadzeņu nav nemaz. Vai jūs zināt Hirosimu un Nagasaki, vai zināt Bikini atolu, vai zināt Novaja Zemļa salu. Vai notikumi šajās vietās atstāja iespaidu uz Latviju? Jā, Černobiļa atstāja iespaidu arī uz Latviju. Bet tā ir nesalīdzināmi tuvāk kā Japāna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas