Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Visu Latvijai sāk darbu pie grozījumiem par tautas vēlētu prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VIENS HITLERS
V
JAU BIJA PIE VARAS:60000000 GAJA BOJA!
cirks
c
Njā, es jau taisījos par VL balsot, bet nu šitā gan ir tīra tvaika izlaišana trubā .... NAFIG MUMS TO VAJAG ??? Ir taču daudz svarīgākas lietas !!!
Pēteris to Raivi
P
Iesaku,vispirms izveidojiet savu saimniecisku modeli/republiku un tā vadīšanai ievēlējiet przidentu un mēginiet kādu latiņu nopelnīt ar darbu,varbū var palaist vēl eksportu,tad jau pēc tam var runāt par lielāku apvienību/koncernu utt.
J.Biotops
J
Abu virzienu Latvijas bļauri Makavai vajadzīgi, kā ēst. Un bads tur nedraud.
Īsāk sakot...
Ī
Anton, atkal tu met savu darvas karoti latviešu medusmucā! Visu Latvijai! ir vienīgā partija,kura nav pieņemama Maskavai.
Īsāk sakot...
Ī
visiem interfrontiskajiem "opozicionāriem" ir jāstāv "pie ratiem" līdz vēsturiskajam brīdim, kat latviešu tauta atgūs reālo varu. Un punkts.
Antons
A
Pareizajam virsrakstam būtu jābūt: Maskavā sāk darbu pie grozījumiem par tautas vēlētu prezidentu Latvijā.
Īsāk sakot...
Ī
visiem interfrontiskajiem "opozicionāriem" ir jāstāv "pie ratiem" līdz vēsturiskajam brīdim, kat latviešu tauta atgūs reālo varu. Un punkts (.)
l'avocat
l
un būs mums zoodarzā "ievelēts" prezidents! :)
cerigais
c
Protams,ka Latvija ir jabut tautas/pilsonu veletam prezidentam. Ir tacu apkaunojosi, ka pec Latvijas neatkaribas atjaunosanas par prezidentu ir kluvis Rumpitis,kuram uzvardu vareja nomainiti uz Latvijas izcilaka prezidenta Karla Ulmana uzvardu, tadejadi cerot,ka sis spes stradat Latvijas valsts laba, iedizovtaju laba ka to darija K.Ulmanis, ka nejausibas, kludas, bezadbildibas del par prezidenti iekluva Kanadas pensionare, kuras valdiba Latvijas valsti tika iznicinata, nozagta tai Abrenes teritorija, Latvija novesta bankrota, iznicinta tautsaimnieciba, cilveki un laielaka dala Latvija iedzivotaju novesta nabadziba, beztiesiskuma, ka prezidentu vietejie banditi izvelas Zoodarza. Latvijai ir jaklust par prezidentalu valsti, vismaz un tuvakajiem 100. gadiem, jo preteji sie vietejie banditi Godmani, Skeles, Sleseri, Lembergi.... un vinu pecnaceji turpinas ciniski, burutali izlaupit Latvijas valsti, apzagt un iznicinat Latvijas iedzivotajus.
Ivo
I
Demokrātijai jau nav ne vainas un ne velti Satversmē ir proporcionālā vēlēšanu sistēma.. tikai pirmkārt sabiedrībai jāmāk izmantot savas demokrātiskās tiesības, jo demokrātija ir ne tikai tiesības, bet arī pienākums pret valsti katram indivīdam! Vajag mazliet tik kļūt aktīvākiem, uzlabot esošo vēlēšanu sistēmu, lai deputātiem reāli varam prastī atbildību un tad jau būs ok :)
7
7
papildinājums Uzrakstiet projektu, publiskojiet (arī to, kas bija rakstītāji), un pārlieciniet mani - potenciālo nobalsošanas dalībnieku - ka jūsu versija ir tā labākā, kas novedīs mūs svētlaimē! Citādi pati labākā ideja izgāzīsies. Vai arī būs vēl sliktāk - steigā saceptais un sabiedrībai "pa sētas durvīm" iesmērētais tiks nobalsots!!
7
7
Kas tā par greizu ideju sākt ar parakstu vākšanu par "KAUT KO", kas vēl nav līdz galam izdomāts, izskaidrots un pierādīts! Man tik daudz nerūp tas, kas ievēl Valsts prezidentu, bet gan tas, kādā veidā mēs pie tā nonākam! Nu taču vienreiz vēsturē varētu tādus procesus nesākt no ačgārnā gala!
zvirbulēns
z
Prezidenta institūts Latvijā ir ļoti bīstama lieta. Ja tagad vēlētu prezidentu, par tādu tiktu ievēlēts Šlesers kā kompromiss. Drīzāk prezidenta institūts ir jālikvidē, viņa funkcijas nododot Saeimas priekšsēdētājam. Jāsakārto Saeimas ievēlēšanas likums. Saeimu būtu jāvēl uz trim gadiem, visos apgabalos partijas drīkst izstādīt tikai vienu partijas sarakstu, Latvija viens apgabals. Parlamentā tie, par kuriem vairāk atdotas balsis, ja atņem tās, kas bija pret.
imants
i
šitos kretīnus Šķēle jau sen ieskaitījis amatos izvirzamajos sarakstos...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas