Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Visvairāk kandidātu ar apšaubāmu reputāciju ir «lielajos» vēlēšanu sarakstos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alvis jurists
A
Delnas padomes loceklis Aivars Endziņš atgādina, ka vēlētājiem ir reālas iespējas gādāt, lai kandidāti ar apšaubāmu reputāciju neiegūtu Saeimas deputāta mandātu. To apliecina arī 9. Saeimas vēlēšanu rezultāti, kad vēlētāju vilkto «mīnusu» dēļ mandātus neieguva Ingrīda Ūdre (ZZS) un Jānis Straume (TB/LNNK). ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++ JA NEPIEDALIES, TAD TEVIS NAV! No LA Vēlētājam ir vienīgās demokrātijas iespējas IETEKMĒT: (1) Neklausīties solīumos un reklāmās. (2) Nemeklēt "labos" vai "sliktos" deputātu kandidātus, par kuriem balsot vai nemeklēt tādus, kurus vēlētos izsvītrot; (3) Atlasīt SAVU PARTIJU, par kuru balsot, tikai tad nodarboties ar svītrošanu vai plusu likšanu; (4) Nomainīt Saeimu ar jaunām partijām, kuras uzpirktie masu mediji un uzpirktie reitingu taisītāji izmisīgi slēpj, nerāda ekrānos vai avīžu slejās, jo no tām baidās kā velns no krusta.
Pa Latvijas Hileru
P
Labi?
objektīvi
o
Atbilstoši jaunākajai SDKS sabiedriskās domas aptaujai, Saeimas vēlēšanās varētu uzvarēt partija "Par prezidentālu republiku", apsteidzot Kristīgos demokrātus. Izmantojot sarežģītu datormodelēšanu ar Microsoft Excel 2003 iebūvēto random funkciju, veikts sevišķi dārgs pētījums, kas ļāvis secināt, ka "Par prezidentālu republiku" varētu saņemt 15.24% vēlētāju balsu, kas varētu partijai nodrošināt 18 vietas Saeimā. Saeimas vēlēšanu rezultātu prognozes: Par prezidentālu republiku 15.24 Kristīgi demokrātiskā savienība 13.69 Pēdējā Partija 13.01 Vienotība 10.31 Visu Latvijai! - TB/LNNK 8.48 Atbildība - sociāldemokrāti 7.95 Saskaņas centrs 6.42 Ražots Latvijā 6.00 PCTVL 5.37 Par labu Latviju 4.78 Daugava-Latvijai 4.61 Zaļo un Zemnieku savienība 3.56 Tautas kontrole 0.58 Provizoriskais vietu sadalījums Saeimā: Par prezidentālu republiku 18 Kristīgi demokrātiskā savienība 16 Pēdējā Partija 15 Vienotība 12 Visu Latvijai! - TB/LNNK 10 Atbildība - sociāldemokrāti 9 Saskaņas centrs 7 Ražots Latvijā 7 PCTVL 6 Par iespējamo koalīcju spriest pagaidām būtu pāragri, bet reālistisks šķiet variants: Par prezidentālu republiku + KDS + VL!/TB/LNNK+Ražots Latvijā, iespējams, piesaistot arī "Vienotību".
cieti LV
c
Par Šleseru! cieti.lv
Ieva
I
Reputācija, tas ir forši, tikai, piemēram, ar to pašu Dombrovski problēma ir tāda, ka viņš tā īsti sašmucējies nav vienkārši tāpēc, ka to tīri fiziski nespēj: apgriezieni par maziem. Tā kā, ja reputācija būtu vienīgā problēma, tad vislabāk valdību veidīt piemineklim. Vai īstam plīša lācītim.
Apsmējos!
A
Interesanti kur palikusi infa par sarmuča (ekļertes) dunas prihvatizāciju, kuru JL tā noraka 2002-2003. gadā, neļaujot knābim to izmeklēt? Interesanti kur palikusi infa par sarmuča (ekļertes) braļukas krimlietu Jūrmalā Puķu ielā &, kuru sarmucis caur JL tm riženi noslēpa, tā padqarot par muļķiem proķeni...?
lalala
l
Nav jau arī tas Saskaņas centrs tik tīrs, ja viņam Kurzemē jāvelk iekšā tāds "biznesmenis" kā Leonards Čamanis, kura vadības rezultātā nobankrotēja "Ventspils koks", sadalīts 3 daļās, un visas palaida pa burbuli. Ap 700 darbinieku palika bez darba, bez pabalstiem. Pusei Kurzemes baļķu piegādātājiem palika par koksni parādā. Aizbildinās ar krīzi un Lemberga ietekmi, kamēr patiesībā vaina bija tikai paša alkatībā un uzdzīvotkārē. Nevienā jomā viņam nav panākumu- arī Ventspils Jātnieku klubu Skokam apnika uzturēt un sponsorēt. Tagad viņam ir AS Ētoss, kas visiem piegādātājiem parādā.
nu kā tad
n
un papētat kā tad cilvēciņi ar naud;am skaisti rīkojas---tas nav no priekšzīmibas rādītājiem citiem ļautiņiem---skaisti,skaisti:)))))
smieklīgi
s
nav jau arī tur vēl citas nuansisi par citiem deputātiem---piemērām skraidītājiem pa partijām :))))))
Vodka
V
Delnas padomes loceklis Aivars Endziņš atgādina, ka vēlētājiem ir reālas iespējas gādāt, lai kandidāti ar apšaubāmu reputāciju neiegūtu Saeimas deputāta mandātu. To apliecina arī 9. Saeimas vēlēšanu rezultāti, kad vēlētāju vilkto «mīnusu» dēļ mandātus neieguva Ingrīda Ūdre (ZZS) un Jānis Straume (TB/LNNK). " Endziņš aizmirsa piebilst,ka izsvītrojot nevēlamos kandidātus no saraksta,šis saraksts vienalga iegūst 1 balsi! Tauta ,ESIET MODRI! šādi var ievēlēt nevēlamu sarakstu!
Analītiķis
A
Pilnīgi pareizi. Vai tiešām tauta atkal liks savas galvas zem giljotīnas, balsojot par šiem korumpētajiem politiķiem? Palasiet Kristīgo Demokrātu mājas lapu Tur pavisam cita valoda.
pecis
p
Par Vienotibu, zel, jo nemaceja noturet latinu. Salika sarakstu augsgalos cilekus - draugus un tos, kas maksa naudu. Tas ir ne tikai negodigi pret patiesam spejigiem kandidatiem, bet tas vajina pasu Vienotibu, diemzel.
Opa
O
Kads Dombrovska pensiju lietai sakars ar korupciju, ludzu ? Domaju, ka Dombrovskis tiesam ir vienigais un pirmais LV premjers ar patiesam tiru reputaciju!
Revolt
R
Tad tev arī jāatbild uz jautājumu kāpēc Rietumu neoliberālais kapitālisms ir nonācis bankrota stadijā bet citās valstīs sociālisms izrādījies dzīvotspējīgs
KLM
K
Kur jūs esat un par ko jūs domājat balsojot par labējām lielkapitāla partijām? ................................................. ............................................................ .................................. Nezinu kā citi, bet es domāju par saulaino dzīvi, kura ir zemēs ar kreiso partiju valdīšanu, piemēram, Kubā vai Ziemeļkorejā - sapnis, ne dzīve....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas