Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

VL-TB/LNNK atbalstīs Dombrovska valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītājs
l
Pielīšana neko nedos, tikai diskreditēs VL vēlētāju acīs.Deklarācijā gan neko nemana no VL idejām. To ka jāizmanto alternatīvie energoresursi jau šodien saka (vismaz saka) visi.
mika
m
Cik iepriekš lasīju, Nacionālās apvienības idejas valdības deklarācijā nav ietvertas pēc būtības, bet tikai mehāniski. Gribētos zināt deklarācijas saturu!
Interesanti!
I
Ja šī apvienība valdības deklarācijas sagatavošanā piedalījās jau sākumā,tad kuri lozungi ir VL-TB/LNNK ierosināti?
Jukums
J
Domāju, ka VL ir jāatbalsta šīs valdības darbība, nevis pati valdība kā absolūta svētā govs - jāatbalsta idejas un politika tiktāl, ciktāl tā sakrīr ar VL ideoloģiju vai vismaz nav ar to pretrunā. Ļoti žēl, ka SC turpina sevi diskreditēt visu acīs - te es domāju slepeno Štokenberga-Lemberga tikšanos. Slepeno uztveru kā vēlētājiem aiz muguras - acīmredzot, viņiem bija kas slēpjams, bija janoslēdz kādas nerakstītas vienošanās, par kuram nedrīkstam zināt. Interesanti kā tad tiks tiesāts (ceru, ka notiesāts - par viņa vainu nevienam jau nav šaubu) smagos noziegumos apsūdzētais oligarhs Lembergs, ja tieslietu ministrs rīko slepenas tikšanās ar politiķi Lembergu un, acīmredzot, noslēdz ar viņu slepenas vienošanās?
"..kuras deklarācija atb
&
Deklarācija atbilst visām valdībām un visām partijām! Nākošajām valdībām vairs nebūs jānopūlas ar deklarāciju rakstīšanu!
diemžēl
d
jāpiekrīt ka tas būs tikai labākais no sliktākajiem variantiem ,jo citu vienkārši nav.
VL=Vienotība 2
V
ha 03.11.2010 10:27 Vienotības OLIGARHI ir visspēcīgākie oligarhi valstī,un šos 3 oligarhus /hūte,elirte,štoks/Vienotība nēsā uz rokām,gan piedāvājot visizdevīgākos portfeļus ,gan atļaujot vadīt visu valstī notiekošo par labu šiem 3 Vienotības oligarhiem tie 2AŠ PLL oligarhi , kuriem Vienotība pieteica karu pirms Saeimas vēlēšanām, ir tikai mazas nullītes salīdzīnot ar šiem 3 Vienotības oligarhiem ,kuri diriģē visu lāča valdību ========================Vienotība saudzē ne tikai savus 3 oligarhus ,bet arī savas kontrabandisties un h``````utes mediju saimniecīti Es arī stāšos Vienotībā ,kura vienmēr aizstāv un aizstāvēs savus blēžus, savus zagļus un savus oligarhus .
otra puse
o
Apsveicams, pragmatisks lēmums. Jācer, ka VL laika gaitā sevi pierādīs saeimā kā pilsoniski atbildīgu opozīciju un nākotnē varētu tikt iesaistīti valdībā.
....
.
Vai, patika! » dzeris 10:21 Jautājums Pirms 21 min Vai tieslietu ministrs var būt melis? Latvijā tikai tāds var būt, citu neapstiprinātu, jo visu nosaka tie, kas rausta diedziņus, bet redzami ir tikai klauni. ____________________ Patiešām labs jautājums : vai Vienotības tieslietu ministrs drīkst melot? Nu , dzerīt, kāds ir komentārs?
murgi
m
Pozīcija un opozīcija nav kopā jaucamas lietas
mazohisti
m
Pakaļā līdēji. Viņus "izdrāž", bet viņi vienalga lien.
Ja kas
J
VL/TB/LNNK - taisa kārtējo kļūdu, bija kategoriski jānostājas pret šādu valdību.
Alka
A
Lielaka kluda un nelaime sai valdibai ir ta, ka Vienotina ir ieklauti smirdigi seski SCP, A.Stokenbergs un A.Pabriks Skeles sulaini un kalpi, kuri Vienotibu no ieksienes santazes un terorizes. A.Stokenbergs un A.Pabriks ir reti pretigi cilveki, divkosigi, pielideji, glumi, augstpratigi, alkatigi, varaskari un ar kompleksiem nomakti radijumi.
Ministry of Truth
M
No malas izskatās, ka VL! ar šo valdību vajag gudri manipulēt. Pirmkārt jau panākot, lai Vienotības politiski degradētie elementi saslaucītu savus spļāvienus uz VL! pusi. Turklāt ciniskākais, ka to mērķis bija saistīts arī ar tīkošanu pēc amata, kā Štokenberga gadījumā. Turklāt arī tāda savdabīga darba sagādāšana sev, Pabrikam ceļojot pa pasauli un atspēkojot paša teikto par VL! kā par galēji labējiem radikāļiem, ko vismaz daļā pasaules uztvers kā nodrāzto. bet retorikai ērto antisemītismu, neonacismu u. tml. Pabriks sev ir sagādājis daudz lieka darba. Cerams, ka Lembergs ar Sarmīti labi sapratīsies. Sarmīti nomierinās Saeimas atalgojums un bonusi, bet Lembergu doma, ka viņš var dancināt pašu galveno demokrāti un sorosīti atjaunotās Latvijas vēsturē.
Mg
M
Pavisam pazaudējuši pašcieņu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas