Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

VL-TB/LNNK bez Zīles ar jaunām asinīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mja
m
Zīle bija vienīgais, kura dēļ šai apvienībai vispār varēja pievērst uzmanību, bet saprata, ka ar šitie nav ārstējami.
Guntis Brencāns
G
Es nepiekrītu! Sociālekonomiskie jautājumi būs, līdz ar R. Zīles pavirzīšanos malā, tie vienkārši nepazudīs, bet tiks risināti sadarbībā ar koalīcijas partijām. Attiecībā uz VL dominanci NA var piekrist, tomēr pastāv zināma cerībā uz dalījuma izzušanu līdz 2013. gada pašvaldību vēlēšanām. Tā pati vēlētāju mērķauditorija, bet ja NA rindas tiks neadekvāti tīrītas no "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" biedriem (neskaitot tikai pieredzējušos politiķus), zaudēs daļu no elektorāta. Viņu pašu interesēs saglabāt pastāvīgo elektorātu, ko jau sadalīja PS.
Mārtiņš
M
Vēl jo labāk ilgus gadus Zīles kungs bija TBLNNK spicē, cik tālu tie nonāca bija redzams reitingi un vēlētāju, latviešu patriotisko vēlētāju balsis palika arvien mazāk un mazāk, ja nebūtu apvienošanās ar Visu Latvijai domāju, ka TBLNNK pašlikvidētos gluži, kā TP, prieks ,ka latviešu nacionālais spēja atdzimt pats balsošu par Visu Latvijai, lai viņi man piedod, bet pirmo reizi un šajās vēlēšanās, tas latvietis kurš nebalsos par VL/TBLNNK manā skatījumā būs latviešu nācijas nodevējs, jo ja vēlēšanās neuzvarēs VL/TBLNNK, tad 80% garantija, ka pie varas un toni Latvijā noteiks SC un Putins no Maskavas krievu laiki atgriezīsies 20.gadus tie cīnās, lai pārņemtu Varu Latvijā, jo visas pārējās lielākās partijas pievienosies šim SC būs ar mieru kopā būt valdībā par to liecina viņu runas, debates u.t.t. tās ir gtavas nodot un teikšu pat vairāk pazemot latviešu nāciju viņu zemē. Tikai un vienīgi par VL/TBLNNK viņiem šjās vēlēšanās ir jauzvar, ja latvietis vēl grib būt noteicējs pār savu zemi.
Jānis Mednis
J
Jā, pateicoties VL latvieši sāk atdzimt un drīz , varbūt, uzdrošināsies kļūt par saimniekiem savā zemē. Diemžēl, vergu domāšana vēl stipra...
  • 6
  • 0
Sauklis
S
Kopā ar Parādnieku balsosim par daudzsievību!
xxx
x
Ari VL sāk brukt Tas nav slikti ...... Jāsavāc R Zīle uz kādu pragmātisku partiju ... Vakar debatēs Laizāne izskatījās nožēlojama POPULISTE
ja kas
j
Laizāne vakar bija simply the best.
  • 5
  • 0
Juris
J
Par šiem ērmiem, kas māk tikai nēsāties ar lāpām un izkliegt nacionālus saukļus nekad nebalsošu
alberts
a
Par KO tad TU balsosi? Visas "partijeles" ir ar tikvin ka TUKŠIEM solījumiem.Vienīgi - VL - vēl stav par Latviju pretī Urbanoviča un viņa žīdu kompanijai!
  • 3
  • 0
@
@
Tu tikai neuztraucies, bet apt. 100 000 cilvēku to tomēr darīs. Pagājušajās vēlēšanās to skaits bija apt. 85 000. Jautājums, kāpēc tu sevi uzskati par tik svarīgu cilvēku.
  • 6
  • 0
at kaukāziešu asinīm
a
................................................tie zin, ka iekarot čečeniju, gan jau būs arī te asinspirts
(*****)
(
ērglēni no vistu kūts mācās lidot
emo
e
par vienu tbllnk mazaak, labi.
Kaiva
K
Kādreiz daudzi nobalsoja par Gorbunova frizūru un, lūk, cik tālu esam tikuši!
prahtweeders
p
Līdz šim labākais Parādnieka kunga foto.Jautājumu nav,ja nu vienīgi: Vai tiešām tik ļoti nepieciešams vienmēr un visur parodēt kādu citu,sen aizgājušu fīreru.
qq
q
Nebalsošu vairs par šo apvienību. Tā vairs nav partija, bet nevalstiska organizācija.
Andis
A
Tu nekad arī neesi par viņiem balsojis.
  • 12
  • 0
atmina
a
Partijai Visu Latvijai ir atrak jaatbrivojas no siem TB?LNNK smerdeliem, kuri ir piedalijusies Latvijas valsts izlaupisana un latviesu tautas aopzagsana un atbalstijusi Godmana un LC, Skeles un TP , ZZS noziedzigo politku ka J..Straume, Makarovs, Krasts, Ziles, Tabusn, Dobelis, Rasnacs........
pakausis
p
Puikas.. nu tas gan ir biš nenopietni - no vienas puses kladzināt par latviešu pastāvēšanu, par Latviju latviešiem un bla bla bla.. un tanī pat laikā iestāties par eiro ieviešanu, kurš atbilstoši nu jau pieejamiem dokumentiem tika radīts ar nodomu graut valstu suverenitātes un kuram līdzi velkas Eiropas Savienoto Valstu finanšu ministrijas būvēšanas plāns - kas principā totāli sagrauj suverēnu valstu iespējas lemt pašām par saviem budžetiem un savu nākotni! Zvirbulēns pareizi saka - ja par daudz koķetēsiet ar kosmoplītiem un globālistiem - vēlētāji, kas jums pagaidām dod uzticību avansā to pārstās darīt.
alberts
a
Latu šdien VAR devalvet par 50% - VISI nabagi! Eiro Nevar devalvet!Uz to jau "gudrie " grieķi ari nomerķēja - iešmugulējotie eirozona - tagad lai EU velk vinus ara noi bedre.
  • 1
  • 0
alberts
a
Interesanti - vai šajās vēlēšanās letiņi NENOBĪSIES ka parasti- bet nobalsos par - VL!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas