Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

VL!-TB/LNNK nolemj referenduma dienā apvienoties vienā partijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs-pensionārs
A
Godīgums neapšaubāmi ir nepārejoša vērtība .Par taisnīgumu gan jāšaubās,jo stāsti par taisnīgumu pret tautu ir tikai stāsti. Kapitālisms kā sociālekonomiska sistēma ir balstīts uz KAPITĀLA interesēm , bet pats stāvoklis kurā vieni ir īpašnieki , bet otri ir strādājošie īpašnieku interesēs izslēdz pat pašu iespēju sarunai par taisnīgumu no tautas masas pozīcijām .Vienīgā iespēja ir tiekties uz nestabilu kompromisu kurā vilks (kapitālists ) ir paēdis un kaza (strādājošais,pensionārs, bezdarbnieks ) dzīva.Šajā aspektā cienījamie VL - TB/LNNK triec demagoģiskus pekstiņus.Nu ne jau viņiem pārtaisīt 500 gadu vecu sistēmu.
tu
t
Nēeee!! Kāpēc tos vecos āžus likt kopā ar VL jauniešiem!? Tā ir politiskā pašnāvība! Es balsotu par VL bet ne par TB, par TB vienreiz jau balsoju un pēc tam to nācās nožēlot. Būtu atsaucis savu balsi, ja tāda iespēja būtu.
kurbulis
k
Šitie džeki būtu labi komjauniesi-stučītāji, un čekas aktīvisti, ja būtu dzīvojuši dazus desmitus gadu agrāk. Bet pie varas šodienas Latvijā gan viņus nelaidiet.
naivas cerības
n
neviens jau nav pasargāts no tā, ka amatu dalīšana vairs nenotiks un ir naivi cerēt, ka SAULVEDIS pašlaik kaut kur aizkrāsnē slēpjas
bīskapi alberti
b
vl/tb/lnnk - ORV "oligarhu rezerves variants", kurā savas lomiņas līdz rūpīgi plānotajai stundai X, smuki spelēs "nacionāli" noskaņotie jaunieši kampēju-šķeltnieku politika ar lielu blīkšķi izgāzās, pēc 20 gadu apmātības vēlētājs beidzot bija gandrīz pamodies un batjkas, gerhardus, bērziņus, ginekologus-transporta nozares speciālistus, bija gatavs izmest vestures mēslainē nu ko, jauno asiņu pieplūdums izrādījās veiksmīgs gudrie vīri zina, ka, kamēr rmuļķi skaita mantras "mēs esam vareni! mes esam diženi! mes esam Latvija!", nav laika sargāt savas kabatas, un neviens eiforijā pat nepamanīs kā no kabatas pazudis maciņš
Ministry of Truth
M
Ja politika ir profesija, tad kaut kur jābūt arī profesionālai pašdisciplīnai un pašcenzūrai. Kur tāda ir redzama?
alberts
a
Tad jau fiksi skrien uz SC pieteikties par "balsotaju".Es pagajsgad par "vienotību" nebalsoju - balsoju par VL/TB/LNNK un nakošreiz arī ta balsosu.
999
9
Lai nu par ko balsot ,tik ne par Vienotibu ,tad jau labak par SC!
Sīmanis
S
Ja VL apvienojas ar TB/LNNK, tad uz manu balsi vairs neceriet.
Pingvīne
P
Nekad nebalsošu par SC. Latvijai jāpaliek latviskai, tas nozīmē, ka Vienotība un VL/TB-LNNK.
MV
M
paldies,tad esmu pareizi sapratis-nu ko jāsāk gatavoties unz kongresu;)
Zigismunds
Z
Jā, tā ir un tā arī būs. Abu partiju valdes ir tikai vienojušās rosināt vienotas partijas izveidi, īsto lēmumu pieņems abu partiju biedri apvienošanās kongresā.
pilnīgs sviests
p
Politika ir profesija, ne interešu klubiņš, kur nāk un iet. Latvijā arī nevar savādāk. Ko tad mēs- divdesmitgadniekus bez pieredzes liksim pretī politikas smagsvariem kaut vai no Krievijas un ASV? Neesi taču tik naivs un aprobežots! Tagad pat- Vienotības ekonomiskā un LB monetārā politika pilnīgi izgāzusies, bet runājam, ka oligarhi pie visa vainīgi. Tas taču smieklīgi! Būtu Zatlera nosauktie oligarhi pie varas, nebūtu tāds nereāls sviests ekonomikā.
MV
M
tik jautājums,no manis ka vienas no partijām biedra-vai tad vispirms nav jābūt atseviškiem partiju kongresiemkur par to lemj-man liekas tas ir partiju(vismaz vienas no šim-pēc statūtiem)kongresa kompetencē lemtpar apvienošanos
Ministry of Truth
M
Nepatīk man šāda apvienošanās. Vai tad VL! nesaprot, ka daudzus teletūbijus vēlētājs vienalga drošu roku svītros ārā? Es visus vecos metu laukā. Tie, kas politikā jau sabijuši 5, 10, 15 gadus, tos ir jāmet ārā - jaunai politikai nepieciešama paradigmas maiņa. Es domāju, ka nepieciešams pat valstiski atbildīgs lēmums liegt kandidēt veciem sārņiem un shēmotājiem. Jeb arī princips - deputāts tikai vienai Saeimai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas