Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

VL-TB/LNNK rosina sankcijas divvalodības atbalstītājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
m
m
bet kur solijumaa ir vaards "nezagshu"?
...
.
Nonsenss...Latviju pasaulee paarstaav Latvijai nelojaals cilveeks...fakts,kad jaatsauc,jo vinjsh tur nedarbojas Latvijas interesees. Un iespeejams,pat jaaizskata jautaajums par "latviesha" Kabanova deportaaciju uz etnisko dzimteni....
Berzins
B
Divvalodiba nozime ne tikai to, ka krievu valodai bus ipass statuss un vares visur drillet, bet ari to, ka ikvienam bus japrot ari latviesu valoda. Ta ka pasi vien iekoda roka, no kuras ed...
Berzins
B
Sadu sviinigu solijumu vajadzetu dot ari visiem pilsetu un pasvaldibu vaditajiem, kam ir jastrada attieciga regiona laba un jasaliede iedzivotaji, nevis jakurina nacionalais naids.
kaza
k
Diena,kam jūs piederat un kam kalpojat?
pamela
p
Raivi,JA jūs NA!! neko nedarīsiet Saeimā lai nepieļautu "kluso"okupāciju kā 1940.g.tikai PAT bez tankiem,ja jūs ,kā K.Ulmanis liksiet visiem palikt savās vietās,tad nu ARĪ LATVIETIM būs sevi jāaizstāv!Ir jāvāc/ ja jau demokrātija pēc SC !!/ paraksti par DEOKUPĀCIJU,jo NEDRĪKST ! pieļaut,ka okupanti un viņu pēcteči lemj Latvijas VALSTS pastāvēšanas un iekārtas likteni!!Drošības struktūras,kur pilns ar VDK darbiniekiem spļauj virsū valsts drošībai un pamatvērtībām! Slucis un Iesalnieks ir valsts ienaidnieki,BET nacšovinisti - varoņi un sava??? vai ne Kremļa ? viedokļu paudēji!? Kā var būt Saeimā deputāti BEZ valsts val.zināšanām / Zemļinskis JAU 2-ā sasaukumā!/, kā var būt okupantu ofiņa dēls Rīgas mērs un bļaut pa pasauli,.ka viņi tiek diskriminēti? Kā var pieprasīt pēc 20 !!!gadiem pašvaldībā otro krievu val? CIK tad ilgi tās krievu vecenes te dzīvos ,ja kopš 1940 g,pagājis 71 gads?! Šodien TV dok.filmā rādīja,ka VĀRNA !!!! var gadā iemācīties 40 !!vārdus?! Dzintar,LATVIETIM NEKUR NAV PAZUDIS PAŠLEPNUMS un to krievi grib iemīt dubļos kopā ar valsti UN VALDĪBU,prezidentu ,drošības struktūrām!!! Ja neko nedarīs Saeimā NA,iesim ielās,jo NE OKUPANTIEM lemt Latvijas likteni!! Demokrātija Latvijā ir pārvērsta par visatļautību krieviem un anarhiju krimiķiem kā Lindermanim!
ILARS- PAMELAI
I
LIELISKA DOMA. TIKAI MŪSU ZAGLERA BANDA UN PĀRĒJIE KĀRKLU KRIEVI ŠO IDEJU NEPIEĻAUS. INTELEĢENCE ARĪ KĀ ŪDENI MUTĒ IEŅĒMUŠU KLUSĒ.
  • 0
  • 0
lauķe to pamela
l
Atbalstu Jūs , pamela! Jums 100% taisnība.....un nezaudējiet savu dedzību ....varbūt tie kaunīgie un tolerantie( kā man riebjas šis vārds!) latvieši reiz pa visām reizēm sadūšosies parādīt okupantiem ceļu uz roģinu....
  • 0
  • 0
atbalstu
a
Atbalstu VL, tā jau jebkuru zvērestu var lauzt
miers mājās
m
Esiet mierīgi un nepuņķojaties tajos komentāros ar saviem kompleksiem, izrādīsim cieņu tiem kas bija drosmīgi un izveidoja šo valsti.
droši
d
Priecājos ka tiek izrādīta nostāja un pilnībā atbalstu priekšlikumu.
enija
e
Es protams nebalsoju, bet kāpēc tev, deģenerāt ir tiesības kādu sodīt? Mēs tak dzīvojam demokrātiskā valstī.Tā tu gribi pacelt savu reitingu? Būtu labāk domājis , kā Latvijā pacelt labklājības līmeni. Ko gribu to daru, kā gribu tā runāju , manas tiesības. Un neviens id..... man neaizliegs domāt savādāk.Jāsāk domāt , ka pie mums totalitārs režīms- Visu Latvijai.
lumpenei enijai 20:37
l
Tev jau neviens neaizliedz domāt savādāk, pie noteikuma, ja tavā stulbajā galviņā vispār ir vieta kaut vienai jēdzīgai domai!
  • 0
  • 0
to enija
t
Viedi vārdi: "kāpēc tev, deģenerāt ir tiesības kādu sodīt?" Ņem piemēru pati no sevis
  • 0
  • 0
jumene
j
Kapec ar siem mergliem, kuri ir parkapusi etiskas un tiesiskas normas ir vel jaauklejas. Ir tacu skaidri, ka ikviens kurs ir deputats un ir pienemis Latvijas pilksonibu un ir versies pret Latvijas valsti un latviesu tautu, ikviens no siem zidiem un krieviem grauj Latvijas valsts pamatus. Latvijas prezidentam, glevajai, bailigajai, mikstmiesigajai Latvijas valdibai ir japienem likums, nekavejosi, par to visas Latvijas valsts skolas bernu apmaciba ir janodrosina 100% Latvijas valsst valoda- latviesu valoda.
lauķe
l
Tas, ko ierosina VL-TBLNNK ir tikai normāli un tā tam vajadzētu būt normālā valstī - par zvēresta( svinīgā solījuma) pārkāpšanu izmest ārā no deputāta beņķa.....un bez jebkādām diskusijām....Apriebusies tā tolerance pret SC salašņām.....
KP rūsa.
K
kabannova, lindermana, osipova, plinera u.c. biedrīšu smadzenes vē lir pilnas ar KP ieskaloto ideoloģiju un tur tās ir ierūsējušas.
tautas ticējums
t
Ja latvieši atkal sāk kasīties ar krieviem, tas nozīmē, ka ekonomiskā krīze ir beigusies.
ne soli atpakal
n
50 gadus krievi valdija Latvijā un" maķ peremaķ" valoda bija pirmajā vietā. Daudzi latvieši krieviem izdabaja un vel turpina izdabat, runajot ar tiem krieviski, tā teikt, lien iekšā" bez ziepēm". UZ PRIEKŠU, DZINTAR ! MĒS ESAM AR TEVI! Valsts valoda ir latviesu valoda un izglītību visās skolās tikai valsts valodā,ka visās normālās valstīs. Punkts
ILARS
I
BEIDZOT VIENS PRĀTĪGS KOMENTĀRS
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas