Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

VL-TB/LNNK sola risināt demogrāfijas jautājumu un atcelt uzturēšanās atļauju piešķiršanu par nekustamā īpašuma iegādi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Daniels
D
Par VL!, bet respektēsim arī Vienotību un Zatlera partiju...Būs jāsadarbojas!
par VL
p
Balsojam tikai un vienīgi par VIsu Latvijai! viņiem ir principi ,programma un skaidri uzstādījumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kāpēc,piemēram,būtu jābalso pa žatleru,ka 4 gadu laikā viņs ir bijis nekāds! Pelēks,neko neizsakošs,bez harizmas. Atlaida Saeimu arī ne jau tad,kad tauta to gribēja pirms gadiem,bet tikai tagad,kad pats caurbira.
fox
f
Mūžam nenogremdējamie- kā pa virsu, tā pa virsu! Vai visus 20 gadus TB bijusi valdībā. Un kas? Esam, kur esam. Gudri dr**st nav malku cirst. Kā var nesolīt, gan jau savēlēs!
Mēs balsosim par
M
Visu Latvijai!
Dr.xy
D
Par Latvijas Valsti un tautu! PAR VL / TB/ LNNK! VL programmas visi punkti ir nepieciesami Latvijas Valsts un tautas ekonomiskajam un politiskajam uzplaukumam.Ja tiks izpilditi visi likumi par tautai nolaupito,tad ari finansialaja zina pietiks lidzekli,lai so programmu izpilditu. Sai programmai ir jabut tikai pirmajam solim.Nakosajam solim ir jabut okupacijas seku likvidesana.Pretvalstisko elementu sodisana par Valsts nodevibu un kompensacijas pieprasisana par okpacija nodaritajiem zaudejumiem. Ja visi, kuriem ir darga Latvijas Valsts un tauta,bus vienoti,tad tas viss notiks!
Phe
P
Pāris dienas atpakaļ lasīju, ka VL esot cerības uz apt. 10% mandātu. Varu derēt, ka šis cipars būs ievērojami (!) lielāks. Visu Latvijai!
selga
s
Ja vien rezultātus neviltos,starp citu,vai kāds zina un pārbauda,cik pareizi cvk saskaita balsis?
  • 2
  • 1
atbalstu VL TBLNNK un man ir prieks
a
es domaju ka tikai ar atlauju nedosanu bus par maz, man liekas ka jaapzina visi tie Jurmalas iedzivotaji kuri savus ipasumus nepardeva labpratigi bet bija tika izdziti no majam del lielajiem nodokliem ko Jurmalas zaglu banda uzlika lai cilveki nespetu samaksat un butu spiesti pardot ipasumus krieviem. Viesiem Jurmalniekiem kas teiks ka butu dzivojusi Jurmala ja nebutu banditiski augsti nodokli ir jaatdot ipasumi atpakal.
Ivars Graudums
I
Es lasu latvieshu tautas dziesmas. Starp taam ir daudzas latgalieshu dialektaa. Visaas Latgales t.dz. ir tikai latviski vaardi latgalieshu dialektaa. Nav neviena krievu vai polju vaarda. Skaidri redzu, ka latgales valoda, pareizaak shis latvieshu valodas dialekts nav nekaads sveshvalodu maisiijums. Luudzu, saprotiet to!
gors
g
Paldies, sapratām. Mēs esam glābti.
  • 0
  • 0
NU
N
UN NEKAS CITS JUMS NEIZNTERESĒ????
VL
V
Diemžēl, vienīgā joma kurā mēs patiesi orientējamies ir demogrāfija. Esam redzējuši attiecīgas bildītes un vācu filmas. Vēl zinām kā darbojas gumijas sitamkoks. Visi, kas nepiekritīs mūsu ģeniālajai programmai ir mūsu un visas Latvijas, un visa Piena ceļa ienaidnieki!
  • 2
  • 4
Jukums
J
Tießám izskatás, ka VL ir uz pareiza ceļa..
to Obims
t
Vajag atkārtot vēsturi,bet vēl labāk sākt mācīties.Starp citu šodienas Latvijas karogs ir no Latgales.Nebūtu austrumos Latgales,nebūtu šodien Latvijas."Visu Latvijai" jāsavāc 51 % balsu,lai šajā multikultūras skudru pūznī realizētu savus nodomus.Lai izdodas!
jans
j
Ja vēl klāt pieliktu mazo lauku saimniecību saglabāšanu un ekonomisko pastāvēšanu,tad latvieši parūpētos arī par demogrāfijas risināšanu.
H
H
Vienīgā jēdzīgā partija.
Pareizi dara
P
:)
Vārds
V
sola risināt vai atrisināt ? tā ir liela starpība ! ideja ļoti laba ! bet vai tik tas nav kārtējais priekšvēlēšanu solījums !?
Vārds
V
Es paļaujos uz to, ka līdz šim viņi savus solījumus ir pildījuši. Tas, ka citi saeimas veči negrib balsot par viņu ierosinājumiem, ir cita runa.
  • 10
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas