Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

VL-TB/LNNK varētu atbalstīt ap 30 000 parakstu slieksni referendumam pēc 2015.gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dīzels
D
Mērās puikas ar galiņiem :). uzliek 50 tukst un viss būs nopietna lieta savāks dažu dienu laikā. Ne vajag lai tomēr kāds varētu savākt tos 30 tukst un tad izlēkt uz skatuves un tēlot patriotus.
tas Gaidis
t
gan uz tā foto kā uzpūsta sūdu čupa...
Vārds
V
Nu bet kā citādi lai Latvijā par ministru tiek kā vien kļūstot par uzpūstu sūdu čupu zelta vedēju partijā.
  • 0
  • 0
lux
l
Protams, kāpēc neatļaut pēc 2015. gada. VisiLatvijas konstitucionālos pamatus graujošie referendumi būs jau notikuši. Paliek tikai sīkumi. Zināju, ka Parādnieks ir tukšs neizglītots bļauris, īpaši augstās domās nebiju arī par Dzintaru, taču, ka tik daudz tur tādu, kuriem vienaldzīgs, ko dara visādi kremļa pakalpiņi, tas man tik tiešām ior pārsteigums. Argumentu arī kārtīgu viņu nostājai nav.
vai tu
v
par to abortu Parādnieku? Viņš ar to pajoliņu Raivīti taču visus domājošos no VL izmeta. Konkurences cīņa...
  • 1
  • 0
Imants
I
Lai izveidotu Latvijas parlamentā frakciju, saskaņā ar mūsu likumiem, vajag 5% vēlētāju atbalstu. Kāpēc refernduma ierosināšanai vajag 10%? Tiešā neuzticības izteikšana tautai... Kāpēc tad parakstu vākšanas ierosināšanai nepietiek ar 10% no šiem 10%? Tādas bailes no tautas ka smird. ierosināšanai
mjaa
m
ņemot vērā ka tieši tb/lnnk savlaik uzsāka Latvijas Satversmes cūkošanu ar referendumu palīdzību savas popularitātes celšanasi, viņiem tagd būtu jāklusē Satversmes piedrāzēji tagd kaua ko vel tagad kvekšķ
edgars
e
Viņi neklusēs, bet pirms vēlēšanām taisīs referendumus un tracinās cilvēkus. Tēmas ir bezgala daudz, lai spēlētu uz patriotiskām jūām. tauas vēlēts prezidents, abartu aizliegšana, deokuopācija, Pārdaugavas ļeninekļa aizvākšana...Latvieti nepadodies......
  • 2
  • 0
piedavaju referenduma temu
p
aizliegt referendumus ka tadus, vai nolikt to citadi, ja referendums negust atbalstu, iniciators sanem 15 gadus kolonija + atmaksat zaudejumus valstij.
!!
!
Nu ko jūs spēlējaties ? Tikmēr kremlini darbojas uz nebēdu. Vai gribat Latviju pazaudēt jau rīt uz brokastlaiku? Nožēlojami.
NA āža kāja beidzot izlīdusi...
N
Politiskie mētelīšu virinātāji no NA un SC apvienojušies.Abiem politiskajiem spēkiem tik ļoti patīk bezjēdzīgie referendumi, ka apvienojušies vienotā lūgšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas