Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

VM neuzskata, ka Mozgim jāatkāpjas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Mozgis Rozentālei varētu uzraut to veco ziņģi: Viss kārtībā, ak cienījamā kundze, Viss kārtībā, viss kārtībā...
maris
m
nav jaatkapjas - japazud nozemes virsas. bernus cakaret nav lauts nevienam - nevienam - vienalga kada nacija vai religija domine. neizsakami skumji
pacients
p
Mozgi cietumaaa un mantu atsavinat.
mamma
m
Bet slimnicaa mammam bija japerk termometri un jasamet nauda elementaram lietam, kamer dazi tur PELDEJAS NAUDAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vai vel lielaks cinisms iespejams?!!! Bet Rozentale tur neredz neko nosodamu.....
Politiskaa atbildiba
P
Mozgis nevar atkapties, jo tad nogrims arii vina sievas bizness! Un Rozentale atbalsta tadus kaa Mozgis ar abam rokam, jo pati taisija mahinacijas savaa centraa! Si ministre atbalstis visas bledibas savaa nozaree!
MV
M
nqv jau ar,nevis Mozgim bet Rozentālei jalasās pie visiem velliem
inga
i
Nē, nu skaidrs, ka kaut kāds nieka miljons nevar būt par pamatu, ja jau arī lielākas naudas izzagšanas shēmas tiek uzskatītas par attaisnojamu rīcību.
no citas dienas
n
Jā, nu normāla shēma, acīmredzot, ko tādu var konstatēt jebkurā slimnīcā, ko vada TP. Bet Mozgis jau neko neesot zinājis, pierādiet pretējo, kas netic. Un par to, ka Mozgis ko tur iepircis tikai caur civilsievas firmu – nu kurš tad to viņam drīkst pārmest, ja Zatleris Traumu slimnīcā darījis taisni to pašu, pie kam caur likumīgās sievas firmu, kāpēc Mozgis to nevar? Es domāju, Mozgis mums būtu labs nākošais prezidenta kandidāts, ja jau Zatlers varēja. Vispār, nekādi pārsteigumi, visi taču zināja, ka tās lietas notiek taisni tādā veidā, šinī valstī tas skaitās zināmās aprindās normāli, tikai uz tādiem noteikumiem tu arī drīksti ieņemt attiecīgo amatu. Ārkārtīgi pretīgi tas viss, bet, atkal jāsaka – tikmēr, kamēr balsos par “saimniekiem”, kas, jā, zog, bet tak arī citiem atmet, un būs tāda filozofija, kā manam kaimiņam, kurš ar izbrīnu teica – “un ja tu būtu viņu vietā, vai tad tu tā nedarītu?”, tikmēr apzags slimus bērnus, pirks par miļjoniem nevajadzīgas vakcīnas, tas, kurš neizmantos pikļūšanu valsts naudai, lai kļūtu bagāts, tiks uzskatītas par idiotu, nekas te namainīsies, un pēc RD vēlēšanu rezukltātiem un daudzām citām pazīmēm izskatās, ka vēl ilgi.
KLM
K
Nelietīgie komentētāji, kā jums nav kauna - protams, ja cilvēku atbalsta TP, tad nav jāatkāpjās, un otrādi - ja viņu atbalstītu, piemēram, JL, tad nekavējoši jāatkāpjās !!!!
''jaunā DIENA"
&
..un cik esi ziedojis TU!!???
Šampēteris
Š
Vienlīdzības princips jau tika nodemonstrēts Kalvīša-Loskutova laikā, kad Latvijas pilsoņu pases tirgojošās iestādes vadītājs oranžajiem bija gana labs.
Buba
B
Kādas te paralēles ar Loskutovu ( kuram NEBIJA oranža pakaļa) un atbildību par kriminālu nozarē? Un vispār, atšķirībā no Ostapa Bendera ar vismaz KAUT KĀDU morāli, - slimu bērnu aplaupīšana kampējiem ir normāla biznesa sastāvdaļa.
JURIS
J
Kas kaut ko zin par notikumiem BKUS , tam ir skaidrs ka KRAMZAKS ir tikai zaldatins MOZGA imperija ! Protams ir kauns klausities MOZGA lugsanas pec ziedojumiem apjausot realos finansu paterinus BKUS ! Slimnica stradajosie labi zin ka BKUS viss notika tikai ar MOZGA zinu un atlauju ! Jacer ka KNAB kersies beidzot klat ari istajam vainigajam ! TO apstiprinatu ari anonima aptauja BKUS darbinieku vidu .
filozofs
f
Mozgos ir viens no Krupja kretiiniem , ar kura paliidziibu filtreeta VM budžeta iedaliitais finanseejums , šii sheema darbojusies jau no briiviibas atjaunošanas , veelaak šo aaderi paarņeema teepisti, taa jau nav vieniigaa , veel jau treknajos gados bija AM , kur arii nbija sasheemota zagšana no valsts bužeta , kad aizsardziibas ministrs bija Krastiņš , ( nebija toreiz Sudrabas, zagt vareeja abaam rokaam ) paviideeja masu medijos informaacija par to ka iepirkti daarzeņi - kaapoti raaceņi , burkaaņi tonnaam no zemnieku saimnieciibaam , kuras nav vareets atrast nevienaa reģistraa , par nederiigo luužņu ( bruņojumu) iepirkšanu nemaz nerunaajot, visi riikotie iepirkumi bijuši korumpeeti un tendeeti uz valsts izlaupiišanu .... triuukst nulles deklaraacijas , kura vieniigaa liidzeetu Maiziitim...
sportists
s
Piemērs no sporta dzīves: ja Tu esi treneris, kurš savā komandā uztur spēlētājus, kas grauj, nevis veicina rezultātu, tad Tu esi pelnījis aiziet prom!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Bērnu slimnīcas fonda paziņojums

Cienījamie Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas fonda draugi un atbalstītāji!

Mēs – Bērnu slimnīcas fonda cilvēki – jūtam pienākumu uzrunāt Fonda atbalstītājus, kas daudzu gadu garumā ziedojuši savus līdzekļus, mantu un laiku, lai Bērnu slimnīcas vide kļūtu draudzīgāka un patīkamāka. Pateicoties jūsu pūliņiem, šajos gados ir paveikts ļoti daudz – iekārtotas rotaļu istabas un bibliotēka, izveidots mūzikas terapijas kabinets, daudziem slimnīcas pacientiem apmaksāta ārstēšanās ārpus Latvijas, sarūpētas dažādas bērniem nepieciešamas lietas, sākot ar zīmuļiem līdz pat medicīniskajai aparatūrai, veikti remontdarbi, slimnīcā tikušas rīkotas izrādes, koncerti un talkas. Februārī ceram sagaidīt svarīga projekta noslēgumu – Saulaino dienu Vecāku mājas rekonstrukcijas pabeigšanu.

Pēdējo dienu notikumi ap Bērnu slimnīcas celtniecības konkursiem un tajos iesaistītajiem cilvēkiem nevairo uzticību slimnīcai un ir sagādājuši lielu vilšanos arī mums.

Vēlamies uzsvērt, ka Bērnu slimnīcas fonds ir neatkarīgs nodibinājums, kas regulāri sniedz finanšu atskaites Valsts ieņēmumu dienestam un masu medijos informē par līdzekļu izlietojumu. Tā darbības princips vienmēr ir bijis un būs nodrošināt atklātu informāciju par katru izlietoto latu. Fonds kopā ar iniciatīvu Lielie un Saulaino dienu rīkotājiem Bērnu slimnīcas pacientiem, vecākiem un personālam ir nodrošinājis milzīgu sabiedrības atbalstu. Mēs no sirds ceram uz jūsu vēlmi arī turpmāk palīdzēt Bērnu slimnīcai.

Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa
Bērnu slimnīcas fonda valdes locekle un Saulaino dienu organizatore Anna Muhka

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas