Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

VM pievērsusies arī "Arbor Medical" uzvarētajiem konkursiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:P
:
Tas apmēram skaidrs būtu - PALĪDZĒT PATAISĪT VISU PAR NEKO, bet velti saspringst - arī bez tā ir, kam pataisīt par pāris trīs disciplinārsodiem ...... ar sekojušu VISU pa gaisa tricināšanas laiku NEDABŪTU NAUDU IZMAKSĀM
slimnieks
s
Moooozgis ir sasmērējies,Knabam ir labas pratināšanas metodes vi''na vietnieks sāks dziedāt ,cik kuram tālāk devis.
K-K
K
... LUDZU VEICIET 'KLINISKO GRAMATVEDIBU' VISU SO PERSONU FINANSIALAM SAISTIBAM ... gan tad redzesim kas ...un ka, un kam, un kur ...
konkubīne
k
Vismaz žurnālistiem vajadzētu zināt, ko nozīmē civil/lauība/vīrs/sieva. Civillaulība ir oficiāli reģistrēta juridiska laulība, pretstatā reliģiskai laulību ceremonijai. Ja Mozgis ar savu partneri/ mīļako/ brūti - sauciet kā gribat, nav precējies, tad šī sieviete NAV viņa civilsieva.
KNAB
K
Nu, tagad vēl atlicis Boku patramdīt par Austrumu slimnīcas konkursu, kurā uzvarēja visdārgākais piedāvājums no Merka, par pusļimonu, jeb 20% dārgāks, kā citiem.
Šampēteris
Š
Veselības ministrija esot pievērsusies ... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ... lai nokoptu aiz sevis.
I.B.
I
Kārtējais PIEMĒRS- katrā vadošā vietā PA LIELĀKAM KRETĪNAM. Tas pēc DIŽKRETĪNA vadošiem norādījumiem, pēc ,kā VISI PIECELAS.
mzgd
m
gatavais nezinītis- kas viņa iestādē notiek- viņš nezin, ar civilsievu nav nekādi sakari, atbildība par notikušo arī nav nekāda?! Kas tā par iestādi ir kuru vada tāds nezinītis un nevarītis.
drāte
d
Vot gļēvulis no matiem līdz pat papēžiem.
info
i
ZOOpreža apdziedātājs Pēteris Apinis kļuvis par RSU budžeta vietas doktorantu ar atalgojumu 800 Ls mēnesī. Grib kļūt par medicīnas doktoru, uzfabricējot gara augli par medicīnas attīstības vēsturi Latvijā!!! Ja Mozgis ir nezinītis un viņu ievēl par profesoru, kapēc, lai orentēšanās aktīvists Apinis nebūtu med. Dr.!?
tas gan pareizi
t
"VM neuzskata to par pietiekamu iemeslu, lai apšaubītu slimnīcas valdes priekšsēdētāja darbību" - ja tie, kas barojušies caur mozga padumi vai valdi, vai kā to tur sauc - visi pliriņi un citi politiskie loriņi - ja tie tagad savu naudas pumpīti atdotu ..... tad jau gruppa tomēr, un pants attiecīgi smagāks - kaut gan beigās jau tāpat nekas nebūs
Komjaunietis
K
Laikam Mozgis katru vakaru ieliekas Rātfelderes gultā, bet jau pēc stundas-divām, kad "stress noņemts", tinas prom, i no brokastīm atsakās? Tagad teiks, ka nepazīst arī savu māsu? :))
Vecietis
V
Vai Jūsu vārds nav Mozgis?Vēl tagad karināsiet makaronus uz ausīm? Šajā dīķi vairs neķersies, Škēlem arī ne.
maksis
m
Ko Tu pīpā? Izskatās kreptīgāks par krievu tabaku!
Jaunietis
J
Veci, nesmīdini ļaudis! 700 tk. ir sīknauda tam, kuram kabatā Valsts kases atslēgas. Mēs tagad vēl nedrīkstam publiskot visus pierādījumus, tāpēc pagaidīsim līdz nākošgadam un tici man, arī tev, sorosa pakalpiņam liks aizdomāties marsieša ikgadējā ienākumu deklarācija, kurā miljonu parādi būs gada laikā atmaksāti un pēkšņais milzīgo ieņēmumu avots būs nepierādāmi darījumi ar vērtspapīriem ASV biržās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Laikraksts: vairāku slimnīcu iekārtu iepirkumos īpaši veicies vienai kompānijai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas