Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

VM: šogad uz pretgripas vakcīnām var necerēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai ta
V
nav bezatbildiba? J.Timosheno taisija sev vakcinaciju jau pirms 3 meneshiem, kad ukraina vel vakcinas nebija.Vai musu valstsviri ari jau ...?
pp
p
Atceros, ka tikko parādījās, cilvēki teica, tas jau tur, Meksikā, Latvija nekas nav jādara. Nu jau Latvijā reģistrēti 110.
tā pat vien
t
Luksemburgā, kur iedzīvotāju kopā visā valstiņā nav pat viens miljons, jau pirms mēneša ar gripu slimoja vismaz 300 cilvēku.
tautumeita
t
Latvijas radio par to jau ziņoja 1dien.
ārprāc
ā
Luksemburgā un Francijā vakcinācija jau notiek vismaz mēnesi, bet ārsti tika vakcinēti vismaz no septembra...
;)
;
nu tad beidzot laba vēsts;) pēc 3-5 mēneši nevienam tos xxx organismā nepotēs.
sahs
s
a ta ministre jau ir sapoteta?
Burkānu Edžus
B
Ja ieviesīs brīvā tirgus variantu,tad valsts pati būs zaudētājos. Pilnas slimnīcas,nāves gadījumi un protams iedzīvotāju morālā attieksme.Vēl viens piliens neapmierinātības jūrā.
gripas faniem
g
Pēs trim-pieciem mēnešiem, tur pat smiekli nenāk. Nevajag vispār un nav ko piebāzt presi ar dažādām stulbībām. Tā gripa jau vairāk izplatās no runāšanas un psiholoģiskās spriedzes, nevis otrādi. Man darbā ir viens kolēģis, kurš nedēļā noēd litra burku ar medu un 5 kg. dzērveņu, tad vēl ķiplokus un sazin ko vēl. Viņš arī nūjo, agrāk skrēja, bet tad suņi sakoda kādas reizes 10 un izrādijās, ka pārskrējies līdz tādam līmenim, ka ceļgali čupā. Ziniet, viņš slimo katru mēnesi, pat baidos pie viņa ieiet kabinetā. Kāpēc tā? nejauši iznāca saskrieties ar viņa ģimenes ārsta māsiņu, pat nezināju, ka mums kopējs ģimenes ārsts. Neparedzēti sanāca tā, ka viņš pirms manis iznāca no ārsta kabineta. Iegāju un māsiņa saka - apbrīnojami, kā viai esot ''pegriezies''iepriekšējais pacients, esot tāds ņerkšķis - viņam liekas, ka visas kaites, kas vien uz zemeslodes atrodamas, uzglūn tieši viņam. Jūs nedomājat, ka viņš izksatās pēc ''nūģa'', nekā nebij'. Pēc izskata sportisks, simpātisks ''vecis'', bet galvā - šizofrēnisks juceklis. Tā ka nav ko lasīt par gripām un skatīties dumjas pārraides, no tā iegūst tikai biznesmeņi
www.nta.lv
w
1
Ilmārs
I
Redz kur Latvijas Nokia. Uz esošās ražošanas bāzes gudrot aizvien labākas zāles. Mums taču ir gan speciālisti, gan viss cits.
spotty
s
Lobētāju murmuļi.
tantuks-@
t
hlorkalki ari nevar smeklet ar ko dezinficet kapnu telpas.
Viens
V
PALDIES DIEVAM!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas