Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

VOAVA: vismazāk finanšu samazinājums skars bērnu veselības aprūpi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dakters
D
VOVAA, tev vēl nav kauna būt vispār???
Ieva
I
Turklāt ja vēl senči ne tikai darbu zaudēs, bet arī paši saslims....
J
Kā neskars, ja nebūs ārstu, kas ārstē tos bērnus, un vecākiem, bezdarbniekiem vai ar samazinātajām algām nebūs naudas, ko par zālēm maksāt? Kā var tik truli muldēt, ierēdņi!
Ieva
I
Tad ļoti interesanti, kāpēc slimnīcu pārstāvji sauc lielākus skaitļus....Lai gan jebkurā gadījumā vismazāk samazinājums ir skāris VOVAA...
Uldis
U
Kā nav kauna melot! Bērnu slimnīcā algu samazinājums dramatisks, un tas jau nav pēdējais, pēc visa spriežot. VOAVA grib teikt, ka tas neskars veselības aprūpes kvalitāti? Skars, jo daļa izcilo speciālistu, kādi ir tikai daži Latvijā, jau nolēmuši pamest šo darbu, un daļa, kas paliks, būs spiesta strādāt vēl vairākos darbos, lai spētu nodrošināt iztiku. Nevis ekstras, bet tieši - iztiku. Būs pārguruši, nekoncentrēti. Gribu atgādināt ierēdņiem, ka bērnu ārstus nebūs, kur ņemt, jo bez darba reģionos palikušie nespēj pavilkt tādu līmeni, kāds nepieciešams BKUS, un uztrenēt to pāris mēnešdos vai gada laikā vienkārši nav iespējams. Tie, kas zina medicīnas specifiku, to skaidri saprot. No citām nabadzīgajām valstīm ārstus ievest traucēs Valodas Likums. Turklāt, neviens par tādu algu šajos apstākļos nebrauks, piemēram, no Tatārijas vai Baltkrievijas uz Latviju strādāt. Nākamais punkts - lai sagatavotu jaunus bērnu ārstus, vajadzīgs tāds sīkums kā 11 studiju gadi... Jauno speciālistu tikpat kā nav. Piecu gadu laikā trīs. Tā ka slūžas ir vaļā - krahs būs pie durvīm tūlīt arī bērnu veselības aprūpē! Tas mans viedoklis. Lai ierēdņi velti necer un nemelo sabiedrībai!
chingacguks
c
Vai nu tā būs? Gan jau vismazāk samazinājums skars administrācijas algas, dienesta mašīnas un citus patīkamus sīkumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas