Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Voika atgriežas "Delnas" vadībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Delna ir viena no nedaudzajām organizācijām, kura tiešām norāda uz daudzām neglītām lietām un krā ir vērts ieklausīties.
JB
J
Paga....vai Voikas laikā nebija kaut kāda nekārtība iestādes grāmatvedībā? Tagad balta un pukaina?
jagudins
j
nu tu vari lasit savu Economist vai citas arzemju senalas , no ta gudraks nepaliksi. Skaties kadi reali procesi notiek pasaule. Paskaties kada globalizacija notiek . un tas viss , lai mus padaritu par robotiem, kuriem piere iesuts identifikacijas cips. pec pieciem gadiem saja joma bus tads limenis, ka visu par tevi zinas - kur tu esi, ko tu ed, ar ko salid , cik reizes nopirdies utt. un ta esot demokratija un briviba uz ko mes ejam.
Vienotības triumfs
V
Santažē? Ko tu! Uz ZZS un TB Vienotība jau sen kājas slauka. Bet to tiem mopšiem arī vajag.
izbijis valsts patriots
i
Es daudz ko nedrīkstu rakstīt ----man viņa gājieni noriebās tā pēc vienas nakst mūsu celī šķīrās.neesmu nekāds svingers un ne tikai man.Šajā svētdienā bija ļoti gara saruna par šo tēmu ar cilvēkiem kuri ģirtu pazīst --vina psiholoģiju ,parašas ,vēlmes ,kaislības utt. Secinājums ----ja viņš var būt politikā tad tikai tādos neekonomiskos posteņos .
Andris Gobiņš
A
Vēlu veiksmi Inesei! Darba daudz un vienmēr prieks, ka gudrs un aktīvs cilvēks iesaistās aktīvā biedrību dzīvē. Lai veicas!
dzeris
d
Vienotības sulaiņi no ZZS un TB? Tie, kas tagad to vienotību šantažē? Bet, par to Kristovski no tās puses neko nezinu.
J.Biotops
J
Tāds piezemēts jautājums – kā labi līdz šim veicies ar pašpasludināto „prioritāti” – Nacionālās bibliotēkas celtniecības uzraudzīšanu?
izbijis valsts patriots
i
Te jau atkal par Vienotību---tad neliels info===Zini kas Vienoti'bu vai pareizāk GIRTU bremzē---nevietā un nelaikā iebāzts daikts .Tad Ģirts vēl tagad maksā par savām izpriecām ar sievietēm.Sev zāles lai tripsīti ārstētu nebija gatavs pats sagādāt --kauns. Tad šitā kadra aktivitātes var stipri ierobežot ļoti nepatīkama informācija.Neticu ka viņam atļaus izvērsties.Noēdīs ,vai turēs grožos.
Vienotības triumfs
V
Tur tas joks , ka nestrādā, ne tava Vienotība, ne viņas sulaiņi noZZS un TB. Bet tie vismaz visu laiku nebrēc, ka ir tie tautas glābēji kā to dara Vienotība, bet īstenībā viens čiks vien ir.
dzeris - vienotības trimfs
d
Ja tev ir kāda recepte, ka var paveikt brīnumu un visu labot uz rāvienu, padalies. Un Vienotība nebūt tur nestrādā vienas, pret citiem tev pretenzijas nav?
bōze Leute
b
man šis kantoris imponee , sevišķi , kad to vadiija Inese , tad valsts izlaupiitaaji pieraavaas , partiju iipašnieku lielaakais bieds , tie kuri teņaud par sorozoiidismu ir teepistu rokaslaižas , korumpanti un visaadi citaadi " cieniijami"" partiju iipašnieku atbalstiitaaji , šis kantoris ir tas kurš seko jums valsts izlaupiitaaji , ceru ka kantoris atdziivosies ... lai teepistu iipašnieks tik atdara deņķeļbuku un noskaita miljonu paraadu valstij, kuru piesprieda par iepriekšeejo veeleešanu kampaņu paarteeriņu...
Vienotības triumfs
V
Tā ir veca plate, Dzerīt! Jau pusotru gadu ir ši Vienotības Valdība, bet vairāk par vaimanām un nabagu aplaupīšanu neko neredzu. Vai pašam kauns nav? Man apnicis klausīties tos vārguļu murgus, jo visiem Vienotības ministrēniem tak nabagi algu maksā, katram glauns kabinets, mašiņš zem dupša, sekretutkas vesels bars. Bet kur rezultāts, Dzerīt?
To Delnai
T
Nu esi aktīvs un pajautā arī tu. Delna līdzīgus jautājumus uzdod KM.
dzeris
d
Pirms ko raksti, būtu jāzina, ka valdība kriminālietas neierosina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas