Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Voins: nevajadzētu žurnālistus izdalīt kādā atsevišķā aizsargājamā kastā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zēl,ka ne banānu republikā
Z
2010.gada martā,Krievijas prezidents, reaģējot uz sūdzību,par dienesta pilnvaru pārsniegšanu,par to,ka tiesneši nepārskatīja drošības līdzekli,neizvērtēja personas veselības stāvokli u, c, apstākļus,kas noveda pie tā, ka aizturētā persona - jurists nomira, atbrīvoja no darba bez tiesībām strādāt zemākos, amatos 30 personas- ausgti stāvošus personas no Federālādrošības dienesta vadības,izmeklētājus, prokurorus,tiesnešus,cietuma priekšniekus! Otras līdzīgas sūdzības ietvaros- atbrīvoja vairāk kā 20 augsti stāvošus policijas darbiniekus,prokurorus,tiesnešus,izmeklētājus. Tā, lūk, kaimiņvalstī veica tīrīšanu par pilnvaru pārsniegšanu un nekā nedarīšanu!!!
VOin, bezkauņa!
V
Katram cilvēkam ir jābūt absolūti pārliecinātam,ka bez nopietniem pierādījumiem policija nevar atnāk veikt SPECIĀLO darbību - kratīšanu, paņemt personīgo datoru., ieskriet pakaļ naktī kāpnēs kā rūdītākie bandīti... Tieši tādu aprobežotu voinu,kužu, reiniku vadībā no tiek policijas patvaļa, bez iemesla kratīsanas, ielaušanās dzīvokļos,pārbaidot cilvēkus... Tas notiek visā Latvijā, ne jau tikai par vienu žurnālisti te ir jārunā!
meica
m
Voins tā var atļauties tādēļ, ka neviens no priekšniecības neko nesaka - ne ministre, ne premjers ne Zatlers. šajā gadījumā ārdās apakšas, a tas nevienam nekrata. Vienīgais veids, kā mainīt šitādus cilvēkus ir sodīt politiķus ar neievēlēšanu, atgādināt pie katras iespējas, žurnālistiem visu laiku ieņirgt, rādīt nepatīkamā gaismā . tad, kad dabūs pa purnu vēlēšanās, tad varbūt nākamreiz domās savādāk. Es gan opozīcijas vietā tagad nepārtraukti čakarētu Mūrnieci- sauktu viņu karu nedēļu uz frakcijas sēdēm un tā visu vasaru. Kamēr piegriežas. Izmantotu šo maksimāli visās debatēs bāztu degunā tā lai nelabi paliek un nākamreiz padomā
juris
j
te gan jautājums - kurš un par ko te ir vainīgs būtu jātiesā?
Mārtiņš1
M
Es pazinu vienu, kuru slimība bija nomocījusi. Viņam bija grūti koncentrēties uz reālo situāciju, likās tik daudz ienaidnieki visapkārt. Jā, un sapņos rādijās tam visādi murgi par VISLATVIJAS apvienojušanos vienā lielā vienotībā. Viņš no rīta pamodās nosvīdis, un katru rītu sev ieknieba. Es zinu vienu labu dakteri, varu ieteikt.
es ari no londonas
e
Pats atzinaas. Nu un tapec ari zurnaliste bija vajadziga nodrosinajumam. Conclusion Computer hacking is widespread. Despite some agreement with the hacking philosophy by the public and some sympathy for hackers who have been apprehended, it must be remembered that hacking is illegal. The laws are designed to protect people who own and use computers. It is virtually impossible to secure a computer against a persistent hacker. However, it is of equal virtual impossibility for a serial hacker to escape detection and capture. Apprehending the hacker is a difficult task. Even more difficult is the task of collecting and presenting the evidence so that a hacker can be convicted. Conviction depends upon the evidence. Unless the prosecution presents clear and convincing untampered proof that the accused person is a hacker, either guilty individuals will be acquitted or innocent individuals will be wrongly convicted and sentenced. A careful forensic investigation is required in all hacking cases.
Muntadar al-Zeidi
M
Vai šī nav policijas priekšniekam necienīga augstprātība - neieklausīties vai negribēt dzirdēt pamatotus argumentus, tai skaitā tiesiskus? Bet varbūt Latvija nav tiesiska valsts? Visi vienkārši dzīvo un rīkojās pēc sava prāta - zagļi pēc sava prāta, un policija - arī pēc sava prāta. Nu būtu interesanti uzzināt tos "visus lietas apstākļus". (Dīvainā veidā sanāk, ka es aizstāvu žurnālisti, kurai pats varētu veltīt daudz kritikas, bet policija šajā lieta izskatās kā kaut kādi atpalikuši no dzīves padomju laiku miliču zēni).
hm
h
Ja tu pats pasekotu, kas notiek pasaulē ar tiem, kurus tu, iespējams, saproti kā hakerus, varbūt redzētu, ka civilizētās valstīs viņus apsūdzēt nelikumībās ir ļoti grūti, gandrīz neiespējami, kamēr viņi izmanto legālus paņēmienus. Protams, ir dažādi likumi, var uztaisīt tādus likumu, ka serfotājs, ieejot googlē, pārkāpj likumu.
Palasi JL fanam
P
S. kalnieete Eiropas parlamenta lielākas deputātu frakcijas – Eiropas Tautas partijas (kristīgo demokrātu) – sēdē pašlaik rit karsta diskusija par turpmākajiem taupības pasākumiem, kas nekavējoties jāīsteno visās ES dalībvalstīs, lai pārtrauktu dzīvot uz parāda un ES atgūtu savu ekonomisko izaugsmi. Īsta vētra! Stāstu par Latvijas valdības īstenotajiem skarbajiem taupības pasākumiem, kas vispirms stabilizēja valsti, un nu otro ceturksni pēc kārtas ir pirmās izaugsmes pazīmes. Grupas prezidents Jozefs Dauls saka: Eiropas Tautas partijas birojs rudenī brauks uz Rīgu. Lai Dombrovskis pastāsta, kā viņš to izdarīja. Lai dzīvo Dombrovskis, kam izdevies īstenot šo politiku! Zālē sirsnīgi aplausi! šuriks » Kalnietei 12.05.2010 12:57 Ar milzīgu sajūsmu Dombrovska suminātājiem pievienojas 200'000 reģistrēto Latvijas bezdarbnieku, jaunās mātes bez pabalstiem, pensionāri , kuru pensijas ir apdraudētas brūkošā sociālā budžeta dēļ ! Kājās stāvot ar asarām acīm Dombrovskim aplaudē Latvijas uzņēmēji, gan tie kas bankrotējuši, gan tie, kas nemaksā un netaisās nodokļus, jo viņiem visiem Dombrovskis netraucē! No tālienes sajūsmināti spiedz daudzi tūkstoši Latviju pametušie tautieši ! Sajūsma pāraug ekstāzē, Eiroparlamentā par spīti pilnīgākajai impotencei skan orgasma radītie gārdzieni ! Lai dzīvo konsolidētie budžeti un izvarotās sabiedrības un mirstošās nācijas! Urrrrāāā!!!!
haha
h
Tikai stulbs informācijas avots ielaidīsies kontaktos ar cūku. :-)
es ari no londonas
e
Paskatieties kadam metodem strada Eiropas un Amerikas policija un dienesti un kadi ir likumi skar hakerus un kadas ir sekas tur. Zurnalisti ta vieta lai analizetu datus, kuri jau sen pieejami un ja pacensaas vareja ari bez Neo izveidot labus sizetus. Ari tas pats Neo redzeja, ka isti interese nevienam nav - pablaustijas un viss. Toties tagad policija vainiga.
haha
h
Lai tevi nejauktu ar Tvaika ielas pacientu, vismaz izlasi virsrakstu, varbūt sapratīsi ka runa ir par Voinu n žurnālistiem.
advokāts
a
Padomā, vai tā ir uzkūdīšana uz noziegumu, ja es tev pasaku, kur VIDa lapā ir caurums, bet tu man pasaki nokačā pats, es publiskošu. Vai, runājot par lejuplādi, vispār var būt runa par nozieguma sastāvu (iznāk jebkura lapas lejuplāde ir noziegums?), ja VID lapā nav uzlikts plakāts, ka šo lapu nedrīkst lejuplādēt ?. Otrs jautājums ir par publiskošanu. Paredzu, ka arī tur visas apsūdzības būs ar baltiem diegiem šūtas. Kaut kā neesmu manījis, ka publiskojumos būtu bijis kāds likumpārkāpums, jo sevišķi no Naglas puses.
Vienotības triumfs
V
NU ko tu! Tādus enģeļus aptaisīt? Vienotība tak ir mūsu gadsimta gods un sirdsapziņa. Tas nekas, ka tikumīgi aplaupīja pensionārus , bērnus un to vecākus , likvidēja skolas un slimnīcas. Bet bbenkiem un to saimniekiem pat matiņš nepakustēja un biezajiem algas saņemējiem jau arī ne latiņu kopējā kasē nav jādod. Nu idille, ka es Jums saku. Bet kas vēl par prieku tika viņu saimniekiem no SVF un EK. Tie spiedz un biksēs spiež no sajūsmas. Paskat, kā sandrucis no europas raportēja cik europa priecīga, ka te nabagus aptīra. Tīrā laimība sandrucim, kurā mēnesī saņem ap 15 000 euro! Sakam Vienotība domājam pļuners, sakam PCTVl DOMĀJAM RIŽĀ BALERĪNA. Vai nav skaisti?
advokāts
a
Nevajag pārspīlēt un tukši muldēt. Ja policijai būs pārliecinoši pierādījumi, ka kāds žurnālists ir iesaistīts noziegumos, policijai nebūs problēmu ne veikt kratīšanu, ne aizturēt. Tas ir normāli un visā pasaulē. Taču jebkuram normālam prokuroram un tiesnesim, kurš seko izmeklēšanas likumībai, ja aizdomās turētais ir žurnālists, dodot zaļo gaismu sankcijam, būtu jāpieiet divtik pārdomāti un ļoti rūpīgi jāanalizē pierādījumus, kas liecina par Naglas iespējamo saistību. Jocīgi ir tas, ka policija kā pierādījumu min to, ka Nagla pazinusi aizdomās turēto Poikānu. Pēc Voina izteikumiem, neizskatās, ka šajā gadījumā notikusi rūpīga pierādījumu analīze, viss noticis uz uz policijas viedokļa un aizdomu pamata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas