Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Voins: var rasties iespaids, ka policija Platača lietā bezspēcīga, bet tā var atrisināties jebkurā mirklī

Valsts policijas priekšnieks Valdis Voins nenoliedz: var rasties iespaids, ka policija advokāta Aināra Platača pazušanas lietā ir bezspēcīga, taču viņš uzsver, ka šādi noziegumi var atrisināties jebkurā mirklī. Šāda veida noziegumi parasti ir ļoti ilgstoši izmeklējami, bet pozitīvais rezultāts var būt jebkurā mirklī vai arī pēc daudzu gadu darba, trešdien intervijā Latvijas Radio stāstīja V.Voins.

Pēc viņa vārdiem, nav pamata uzskatīt, ka patlaban būtu tāda situācija, ka nav cerību virzīties tālāk un atrisināt šo lietu.

Pēc V.Voina stāstītā, Lietuvas eksperti ir beiguši darbu un apskatījuši advokāta automašīnu, taču ekspertīzes slēdziena vēl nav. Atbildes parasti tiek sniegtas laikā līdz diviem mēnešiem.

Patlaban policija strādājot pie informācijas, kas nākusi papildus. Esot bijusi arī informācija, kas pārbaudīta un kas neatbilst patiesībai, bet tagad esot izkristalizējušies vairāki virzieni par cilvēku grupām, personām. "Tas ir pietiekoši plašs loks, daudz darba policijai, lai izkristalizētu virzienu, kurš tad būtu tas pareizais," atzina V.Voins.

Viņš arī atzina: ja šāda veida noziegums ir sagatavots un rūpīgi izplānots, protams, cilvēks var pazust, bet nekas nepaliek nekur bez pēdām.

A.Platacis pazuda maija beigās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas