Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

VUGD priekšnieks: daļai pašvaldību jāuzņemas vaina par atļaujām iedzīvotājiem būvēties šogad plūdu skartajās teritorijās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mezakakis
m
Ir nu gan - vārds paliene uzreiz saka, ka teritorija ir applūstoša! Kāpēc skolā slikti mācās ģeogrāfiju???
Ērglis
Ē
Latvijai pārapdzīvotība nav problēma. Problēma ir tāda, ka katrs krutais latvietis grib dzērumu piecos metros aizsniedzamā upītē noskalot. Nesanāks.
aukle
a
Pilniba piekritu Pencim. Ja cilveki buve savas ekas tadas vietas, kuras var applust tad, lai vini pasi tiek gala ar visam to ta izrietosajam problemam.
zeme
z
Cilvēki sāk dzīvot vietāas ,kuras apsolūti nav piemērotas dzīvošanai tapēc ,ka pasaule kļuvusi pārapdzīvota. Agrāk bija izvēle. Nu jau būvējas uz jeb kura zemes pleķīša neskatoties ne uz ko.. Tā tas notiek visur pasaulē, jo cilvēkiu ir par daudz uz šis zemītes.
Liepājnieks
L
Bieži vien gribētāji paši deva kukuļus, lai dabūtu būniecības atļaujas aizsargjoslās. Tagad bļauj pēc mistiskas kompensācijas.
krā
k
Kam prāta maz, bet naudas daudz, tam jūra līdz ceļiem.. Ja tāds sagribēs, iebūvēsies jūrā uz pāļiem - un lai viņš to dara. Katram jākrāj sava pieredze - visi paši gudri - pašiem arī jāatbild par saviem darbiem.
Kuiļu Žanis
K
Niks neder komentāram. Zemnieks ļoti labi zin, kur kas applūst!
zemnieks
z
Pilnīgi piekrītu .Kas deva atļauju transformēt zemi ?PAŠVALDĪBA .Lai pašvaldības ar būvvaldēm atbild.Kā es pirmo reizi atbraucot uz vietu varu zināt ,ka tā aplūst ?No valsts nekas nav jākompensē ,lai pašvaldības atbild .
no Jūrmalas
n
Jāatbild arī pašiem neprātīgajiem un arī pašvaldību būvvaldēm. No valsts budžeta - ne santīma!
KakTusss
K
BTW, 1) neapšaubāmi apbūve tiek atļauta vai aizliegta ar pašvaldības teritoriālplānojumu, tur nav ko maisīt iekšā valdības. Cita starpā daudzas ministrijas norādīja pašvaldībām, ka tās taisot teritoriālplānojumus bieži atļauj būvēties plūdu zonās, bet tās sāka sūdzēties, tiesāties un dievs vien sazini ko; 2) bija vesela virkne uzpūtīgas tautas, kas sūdzējās, tiesājās un citādi izdarījās, lai izplēstu no savas pašvaldības tiesības būvēties applūstošajās teritorijās. Bija vesela aunu bara žvankstēšana, kad VidM neļāva būvēt palienēs. Ja nemaldos, līdz tiesām aizgāja, kvieca, ka attīstību bremzējot, ekonomisko izaugsmi, utt. Tagad kaut kā nedzird tos tirliņus, tagad visiem atkal slikti, ka nebrīdināja. Bezmaza ir tā, ka vajadzēja ļaut būvēties, tikai tautietim pašam jāparaksta papīrs, ka plūdu gadījumā atsakās no jebkādas glābšanas, palīdzības vai kompensācijām :)))
.
.
ar milzu nepacietibu gaidu, kad nogrims uz baltezera krasta, un jurmalas kapas sabuvetas ekas.
filozofs
f
pareiza ir piebilde par tiem kuri apzinaati izveeleejušies vietu pie uudeņiem , domaajams , ka visi bez izņeemuma paši , labpraatiigi dažviet pat neieveerojot normatiivos aktus, ceļot savas jaunbuuves ,atbildiiba gulstas uz pašiem , no vecajaam apbuuveem tur patiesiibaa paliek tie kuri bija sabuuveejušies pirms maaksliigo uuudens tilpņu radiišanas...
Dīzels
D
Neko darīt ja gribas vasarā skaitu ainu, tad pavasarī ir ar garajiem zābakiem jābrien pa istabu. Nav spiesta lieta dzīvot pie upes, ezera, un rēķināties ar ikgadējiem mājas remontiem.
Lelle
L
Piekrītu - TP & LPP valdības nevar vainot. Tikai pasvaldības.
?!
?
protams, protams, - kaa vispaar vareeja Jelgavu uzbuuveet, jo, redz, shogad visa appluuda - galiiga bezatbildiiba.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas