Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

"WikiLeaks": Godmanis ir izņēmums Latvijas politiskajā elitē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pīle
P
Kādam jau pats velns arī šķiet goda vīrs, bet citādi- šis ir suns, kas vienmēr pie saviem mēsliem atpakaļ atgriežas.
ierecu
i
Godmanim nebija bizness Krievija!
dazhas senas dienas
d
Iznjeemums vinjsh bija uz paaris dienaam; paareejaa laikaa shmuguleejaas, ka riib.
tass
t
tas ko GODMANSS IZDARIJA JŪSU VALSTIJ IR TAS PATS KO VIŅA TAUTA IZDARĪJA PRET SEVI -PIESITA VIENĪGO ZINOŠO CILVĒKU KRUSTĀ. Nesatraucieties Viņš tāpat tiks SODĪTS kā Kristus piesitējs, ceru ka šajā fiziskajā ķermenī.
ekharts
e
Patiesi,izņēmums-tikko jeņķis pasauca uz Tbilisi teātri paspēlēt-bija prom kā likts.
pamela
p
Ja šitā par Godmani domā ASV,tad ir jāsaka,ka visa tā viņu sarakste un "diplomātija"ir izēstas semočkas vērta.Tas par to "godīgo"Godmani.Par viņu rakstīja savā grāmatā pats VDK šefs Johansons.Paredzu,ka Godmanis vēl arvien kā Čepmane u.c. ir AKTĪVAJĀ FSB dienestā.Un kurš tad ir vēl vairāk ļaunuma nodarījis ja ne Godmanis,atstājot Latvijā 5-to kolonnu krievu 20.000 lielu ofiņu armiju.VDK kalpiem provokācijai ir ļauts darīt daudz ko kas ITKĀ kaitē pašai mātuškai.Nav izslēgts,ka tā bija scenārijā domāts - aizstāt Zatleru ar Godmani lai veidotu tā Latvijas nīcinātāja pozitīvo tēlu.UN Parex banka u.c. cūcības - valsts izzagšana viņa laikā? Tad jau bin Ladenu jāpasludina par svēto ! Diena,kur cenzors?Daudz sadrukāju,vai ne?
Voldemārs
V
par Māri Riekstiņu pirmajā materiālā no briseles diplomātiem tika ziņots, kā par VISLIELĀKO Gruzijas aizstāvi un Krievijas pretinieku visā Eiropā!!!
ddd
d
"Jeņķiem jau patīk visadi ķēmi..." __ Nevis amerikāņiem patīk ķēmi, bet bāleliņiem pašiem, jo ķēmus pa visām varēm cenšas noturēt pie varas. ASV vēstniecībai tik vajadzētu Latvijas ķēmu biznesa un politiskās intereses Krievijā atklāti norādīt, nevis par to rakstīt tikai savas valsts iekšējos ziņojumos.
piemēram
p
es nesaprotu kāpēc mums visai latviešu tutai jāupurējas šo cūku labā?
Bezdievis
B
Būtu nu Šlesers ar Šķēli gājuši prom no politikas. Tad viņiem neviens nepārmestu par biznesu Krievijā vai biznesa sadarbību ar Krieviju. Bet ... vai viņi tad vairs būtu vajadzīgi Krievijai?
hahahaāā
h
Jūdi jūdu aizstāv, no latviešiem šī teritorija ir jāatbrīvo, lai arābi visus neapšauj.
Valdis
V
Jeņķiem jau patīk visadi ķēmi...
Krūmiņš
K
Šie ziņojumi tikai apstiprina domu,ka telefona sarunas tiek noklausītas ,jo kā gan citādi vēstniece atļautos ziņot par šādiem sarunu tematiem?
Lacis
L
Godmanim nebiaj laika ar Krieviju nemties, jo vinam bija svarigaks uzdevums Latvija. Godmanim bija jaisteno un jarealize genocids pret latviesu tautu, kuru veiksmigi turpijana Skele un kas viniem ari izdevas loti veiksmigi, pat veiksmigak ka Krievijas okupantiem 50. gadu laika.
Vilis
V
ASV vēstniecība pareizi spriež. Bet to jau zina arī daudzi latvieši. Tik muļķi un Latvijas ienaidnieki balso par oligarhu un moskovītu partijām, bet tādu, diemžēl, mūsu tautā ir vairāk kā vajag.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas