Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

"World Expo 2010" vēja tuneļa izsolei nepiesakās neviens dalībnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nuja
n
Priekš kam pirkt, ,ja var nepirkt ? Ķīnieši pa šo laiku visu izpētīs līdz pēdējai skrūvītei un sāks ražot pie sevis. Pēc tam pārdos par 1000 $ buntītē. Izdevīgāk būtu bijis demontēt un uzspridzināt, bet nu jau laikam par vēlu...
Lelle
L
Ja nemaldos, tad tas izmaksāja ap 2milj.!!! Nu i zog!!!
cik nav pierakstīts, ka
c
mi v pereģi plaņeti vsei ar savu ventilatortrubu ... LETA ... BNS uc. - maz liekas ?? Ko nu ?
cik nav pierakstīts, ka
c
normalnij nasing spešel byzynyzzz prodzhekt - valža I ar veselu varzu aizbrauca izreklamēt, valža II šļurinājās 1 m augstumā kosmanavta kosķumā - a pasaule neieinteresējās tomēr, kā izrādas - .... pat ķīnieši .... varbūt ka ir pa brīvu šito "LATVIEŠU BRĪNUMU" nevienam nevajag ? Varbūt vēl par tādu pat naudu, kā to trubu aizveda, tā tagad būs atpakaļ jāved un - kur liksies - Jūrmalas dāčā kā atrakcija jāuzstāda - "Jaunais vilnis" varēs palidot !
Bezdievis
B
Pag, kā tur īsti ir? Šis paviljona vēja tunelis pieder Valstij vai tā vēja tuneļa uzstādītājiem? Ja valstij, tad skaidra bilde, visi interesenti noslēdza sadarbības līgumu ar vēja tuneļa uzstādītājiem, tikmēr, kamēr paviljona tuneli nemaz nepiedāvāja. Kāpēc tirgot to, kas jau vienreiz ir pārdots (proti, valstij)?
Parastais
P
Interesanti, vai EM ierēdņi turpina izliekties nesaprotam, ka viss šis pasākums ir privātfirmas lobēšana? Arī izsole ir mārketings aerodiumam, kas viņiem neizmaksā neko, bet parāda potenciālo klientu interesi un cenu līmeni, par kuru tie būtu uz mieru to iegādāties. Beigās, kad viss būs skaidrs, tad džeki atpirks no EM nevienam nevajadzīgo iekārtu par sviestmaizi, jo Latvijai vienkārši nebūs citas izejas...
meitene
m
Kas tur par sarezgitibu, truba ar caurumiem pa kuriem veju laizu, lai paceltos. Musejie no visa uztaisa kaut ko ipasu un tik sarezgitu, vai pasiem smiekli nenak par to?
borcinsh
b
tam "objektam" ir tada pasha cena - kaa lemberga "sakartojumiem" Ventspilii...( vieniiga popularitate varetu but - "lemberga hurei"...)
phe
p
izsole parāda reālo iekārtas cenu! ozols brīnās, beitāns smaida!!!
karlsons
k
Nekur ar to ierīci aizlidot nevat- tad kam tā.
ett
e
papildu tehnisku informāciju ... ķinieši uztaisīs savu un 10x lētāku ;)
skumji
s
ka brivaas pasaules cilveki,kgb mafijas sakuditi,savu naudinu atdod marksistu vergturu paradizei Kjinai.Ar to drausmigo valsti patiesiba vajadzetu partraukt visas attiecibas,jo cilveki tur tiek izdziti ka lopi,strada par maizes tiesu,bet visu naudu savac marksistu vergturu-komunistu bandas,un to bandas lidzdalibnieki,"izredzetie" tirgoni no Eiropas,tadejadi ilgtermina lenam padarot Eiropas stradniekus ari par vergiem,jo lai "konkuretu" nakas samazinat atalgojumu.
hmm
h
vai nu vāji organizēta izsole, vai Latviešu "succes story" ir tikai mīts un burbulis....
!
!
EPIC FAIL
G
G
FAIL

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas