Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zaharovs savainojies, ievietojot pielādētu medību ieroci automašīnā

Negadījums, kurā medību laikā smagu ievainojumu guva Rīgas domnieks Nikolajs Zaharovs, noticis ievietojot pielādēto šaujamieroci automašīnā, liecina informācija Valsts mežu dienesta mājas lapā. Dienestā apstiprināja, ka runa ir par N.Zaharovu.

Paskaidrojumā, ko par negadījumu sniedzis medību organizētājs no kluba Veseri, rakstīts, ka mednieks [Zaharovs] pirms aiziešanas no mednieku stāvvietas, lai dotos pie pārējiem medību biedriem, nav izlādējis šaujamieroci. Ievietojot pielādēto šaujamieroci automašīnā, tas izšāvis un savainojis pašu mednieku vēderā, trāpot ar skrotīm lādētu lādiņu. Šādi notikušo apraksta medību vadītājs.

Valsts mežu dienesta Medību daļas vecākais inspektors Valters Lūsis pastāstīja, ka saskaņā ar medību vadītāja teikto, N.Zaharovs atbaucis līdz pārējiem medību biedriem un paziņojis, ka pats sevi sašāvis. Automašīnā bijuši divi medību ieroči, abi bijuši pielādēti. Visticamāk, ka šāviens gājis vaļā braucot, minēja V.Lūsis. N.Zaharovs guvis ievainojumu krūšu apvidū labajā pusē. Tomēr neesot skaidrs, kad ierocis izšāvis – to ievietojot automašīnā vai pa ceļam. Tāpat nav teikts, vai mašīnā N.Zaharovs bija viens pats.

Šobrīd skaidri var pateikt, ka N.Zaharovs ir pārkāpis disciplīnu, jo ierocis, pirms kāpšanas auto, bijis jāizlādē.

Valsts mežu dienesta pārstāvis V.Lūsis sacīja, ka nav apstiprinājuma informācijai, ka medības Zaļeniekos bija nelikumīgas.

N.Zaharovs šobrīd pārvests uz slimnīcu Rīgā. Aģentūra LETA vēsta, ka cietušais vēl joprojām atrodas slimnīcas reanimācijas nodaļā. Mediķis Arnolds Ķirsis pastāstīja, ka pacienta stāvoklis nav pasliktinājies, taču nav novēroti arī uzlabojumi. Ievainojums esot smags, tāpēc arī Zaharova veselības stāvokli ārsti šobrīd raksturo kā nopietnu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas