Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zaķis: Pretinieku rindās ir deputāti, kas šaubās par savu izvēli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Balsotājs
B
"Tautsaimniecības komisijas pārstāvis Dzintars <zaķis("Jaunais laiks"):"Uzņēmumam,kura apgrozījums svārstās ap 450 miljoniem latu gadā un kur vadītājam ir milzīga atbildība,pašreizējais atalgojums nav tik liels,lai motivētu strādāt arvien labāk". Skat."Lems par algu dubultošanu valsts uzņēmumu valdēs iebīdīto personu algām",Latvijas Avīze,Latvijas ziņas,15.maijs 2010. Un kā lai nelemtu par algu dubultošanu,ja komisijas priekšsēdētājsVents Krauklis(TP) pats bija viens no šādām iebīdītajām personām"Rīgas ūdens" padomē?
pilnīgs margarīns
p
Neaizmirsīsim,ka gan balsojumā par pensiju un bērnu pabalstu samazināšanu,gan balsojumā par padomnieku algu griestu atcelšanu"Jaunā laika" deputāti visi bez izņēmuma bija "PAR" Neviens neatturējās! Neviens nebija pret! Vai mums Saeimā ir vajadzīgi tādī zombiji,kuriem pašiem nav pat savu uzskatu,kurus interesē vienīgi deputāta amata saglabāšana?
Vēlētājs
V
Vai vēlēsim atkal Dzintaru Zaķi,kurš,ignorējot Satversmi, balsoja "PAR",gan 2009.gada 16.jūnijā,kad par 10 un 70% samazinātas tika pensijas,par 10% vecāku un ģimenes valsts pabalsti,bet 2010.gada oktobrī "PAR",lai atcelti tiktu ministru padomnieku algu griesti?
Trusis
T
Man tas zakis izskataas aizdomiigs.
pilnīgs sviests
p
Rudenī dabūsim ideālo Saeimu- SC kā valdības veidotājus un pulciņu sakašķējušos latviešu. Zemiski izrīkojās Zatlers. Neesmu Vienotības vēlētājs, bet tad jau labāk Vienotības dāmas, ne pastiprināts Urbanoviča/ Ušakova bloks. Zatlers valstsvīrs? Tur jau kaķim jāsmejas...
pilnīgs sviests
p
Vienotības pretinieki ir koalīcijas partneri valdībā. :P Vienotība vispār pilnīgi sapinusies- tai iespļauj sejā, atlaiž, pazemo, bet tā aiz dīvainas tīksmes balso par ataidēju/ varotāju... :DDD
KLM-Bite
K
Saeimā nav pretinieku, nelaimīgais radījum. .............................................................................. Ja Saeimā savēl tikai bites un lapsenes, tad diez vai Jūsu teiktais atbilstu patiesībai, laimīgo radījum
varbut pat labak
v
Ja Maskaviesi kopa ar oligarhiem tomer iebidis par prezidentu Berzinu, pirmais ko izdaris Vienotiba un partija ko veidos Zatlers nonems Berzinu no amata jo jaunaja saeima balsis pietiks to izdarit. Ari valsti beidzot iestasies miers jo bus divas specigas latviskas partijas Vienotiba un Zatlera veidota. Oligarhu un Maskavas pakalskrejeju partijas muzigi cinisies lai dabutu vismaz 5%.
:)
:
Vienotibas veletaju rindas ir veletaji, kas shaubas apr savu izveli. Ko nu Zakja kungs?
x
x
Godigi sakot es pat gribetu lai Zatleru neievel jo ka JAUNAS PARTIJAS VADITAJS ZATLERS DAUDZ VAIRAK VARETU IZDARIT LATVIJAS LABA. Kopa ar Vienotibu jauna Zatlera partija varetu pilniba parnemt kontroli valsti. Ta butu vesturiska iespeja atbrivot Latviju no oligarhu un Maskavas pakalpinu ietekmes.
Bite
B
Pretinieki ir vienīgi cūku kūtī pie siles. Saeimā nav pretinieku, nelaimīgais radījum.
KLM-zvirbulēns
K
Politikā nevajag melot, Zaķi! .......................................................... Jā, Zaķa kungs, tieši to pašu apgalvo arī biedrs Lembergs ! Nu, piemēram, Zaķa kungs - vai Jūs tiešām pieļaujat, ka biedrs Lembergs, kā politiķis, būtu spējīgs samelot angļu tiesai? Nekad mūžā!
kāmis
k
varbūt , zaķēn, izlien vienreiz no šortiem, beidz spēlēt kariņu , bet sac strādāt. pretinieks , ibio.
oligarhu mulkiba
o
Kada jega oligarhiem Skelem, Slesera, Lembergam un Maskavas 5 kolonnai tagad velet Berzinu? Ja Zatlers viedos jaunu partiju tad kopa ar Vienotibas balsim viniem pietiek balsis lai Berzinu nonemtu no amata.
trollis
t
vai tiešām deputāti savas atriebības dēļ ir gatavi redzēt Bērziņu kā Latviju reprezentējošu personu????? Lai tak saņem savu pensiju un kopj lauku tūrisma objektu....viņš taču pat pieklājīgi un korekti runāt nemāk

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas