Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Zalāns aicina paplašināt koalīciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Oranzzie liberinni saak plandiities visai drudzaini,izmantojot jebkuru iespeeju ... zzeel ,ka letinni nevar sastraadaaties...
īstenība
ī
Nav šeit svarīgas jūsu ilūzijas vai simpātijas pret kādu politisko grupu,bet vēlams lai Jums būtu loģiska domāšana,sapratne un izšķirt spēja,kaut jūs varētu atšķirt graudus no pelavām,ko spēj praktiski vairākums.
Murgs
M
Bet tas oranžais kretīniņš tak ir psihiski slims!
Terorists
T
Nu ko jūs uzbrūkat šim dzīves pabērnam Zalānam.Nu viņš atkal parādīja kad ir tikai muldoņa kādi Lielajam Andrim ir vajadzīgi.Bezsmadzeņu,būtne,muldonis,bet līdz galam paklausīgs. 1.Koalīcija-ministri bez portfeļa. 2.Ministru parlamentārie blakussēdētāji ar ministra algu, ministra funcijām, daudziem vietniekiem un padomniekiem. Labs domu lidojums un birokrātu samazinājums.
gulbja dziesma
g
Sen jau vajadzēja mukt TP savādāk izķers pa vienam un ............................................................ .......
He he...
H
Redz, cienītais, man nav ne tar TP , ne arī JL nekādu ilūziju, tāpēc lai šitie siles suņi plūcas veseli. Vieni ir pārēdušies un smadzenes tiem vairs nestrādā, bet otri no dzimšanas stulbi, bet abus interesē tikai sile. Ja uz JL vēl varēja cerēt pirms viņu darbošānās Valdībā, tad tagad pat reti aklam dskaidrs, kas tie par darītājiem.
Ko mums tp atkal d..rš
K
Ko mums ir devuši šķēles oranžie kretīni-trekno cūkas purnu kas nekaunīgi meloja un piesedza oranžo rebas, labāko finanšu ministru Latvijas vēsturē idiotu slakteri, ūsaino demakovu, emulātoru zirgu veldri,stulbo un lielo dzērāju leiškalnu,narkomāna fāteri jaundžeikeru un t.........................
temīda
t
Oranžajiem Nirnbergas prāvu...
zalānus kretīnius
z
Cik tos oranžoš pajoliņus vel cietīs? Sen jau vajadzēja pasludināt ārpus likuma un iznīcināt kā vēža šūnas!
Ērglis
Ē
Tomsona uzdevums tajā raidījumā ir ļaut politiķiem izteikties :) Lai paši rok sev kapu. Galu galā, ja Dombrovska kritiķi var tikai liet sūdus, bet nespēj neko piedāvāt pat teorētiski labāku, tad ne jau viņš cietīs beigu beigās.
Ērglis
Ē
Nabaga TP un LPP. Nu nav tautā atbalsta viņu atkārtotam tusiņam kopā, it īpaši pēc atraugām, kas nāk no LPP ārā. Tas ir arī mēģīnājums JL piespiest pašiem gāzt valdību. Bet problēma ir tāda, ka tas viss kaut kur jau ir redzēts un mēģināts no TP puses. Nevar iekāpt vienā un tajā pašā grāvī.
Rieksts
R
Kaut visa TP IR MUZU MUZOS NOLADETA UN LAI VISI TP POLITIKI IZNIKST NABADZIBA, SLIMIBAS KA LAUNUMA IEMIESOJUMI. TP IR KA VILTIGAS LAPSAS, JO VINIEM SI PAPLASINASANA IR VAJADZIGA VIENA MERKA SASNIEGSANAI, LAI NETRAUCETI VARETU ZAGT NAUDU NO LATVIJAS VALSTS UN IEDZIVOTAJIEM UN TAPEC IR JAAICINA PROFESIONALI, PIEREDZEJUSI BLEZI, ZAGLI NO LC/LPP, JO TP BAIDA VIENA UZNEMTIES ATBILDIBU. Nekavejoties ir jatiesa un ar naves sodu jasoda Godmanis, Skele, kuri ir 20 gadu laika organizejusi Latvijas valsts izlaupisanu, iznicinasanu un genocidu pret latviesu tautu..
AD
A
Varbūt tādēļ, lai tauta neaizmirst savus varoņus. Daudziem ir īsa atmiņa.
Peteris
P
Interesanti ka koalicijas paplasinasanu Zalans doma? ar Usakovu? Lembergu? varbut Celoveku nems paliga? kaut kads murgs.. tad bus ka Krilova fabula lidaka velk ratus uz prieksu vezis velk atpakal bet gulbis gaisa..
MS
M
Vakar tiešām Tomsons bija saaicinājis Krustpunktos visu varzu SC,LPP/LC,TP.Kauns bija klausīties tos melus un dubļus, kurus paši vainīgie gāza Dombrovskim virsū.Pārsteidza, ka Tomsons nepārtrauca tos muldētājus ,bet vēl skubināja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas