Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zalāns: Jakāna dēļ valdība nekritīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
OSKARS
O
Zalāna kungs man sāk patikt! Viens loģiski domājošs cilvēks.Nu nevar neklausīt ministra pavēles pie tam vēl valstij svarīgāko-FINANŠU!
vdz
v
Īpaši neiedziļinoties, jau labu laiku redzams un saprotams, ka Jakānam pašam vajadzētu atkāpties un paķert līdzi draugu Vaškevicu, ja kaut mirkli padomātu par valsti! Nav normāli, ka ap VID virmo visādas neglītas runas, kas radījušas negattīvu sabiedrības attieksmi pret šo iestādi. Ierēdņi uz visu atsaucas ar likuma pantu, morālei un ētikai mūsu valstī nav pilnīgi nekādas nozīmes! Apbrīnojama ir šo "neaizvietojamo" cilvēku nekaunība un dzelžainā turēšanās pie krēsla!
provocet
p
var meginat, bet tapec, ja tp jus negazis, par to jl neuztraucies! butu jaskelas debesim un zemei, lai tas notiktu.
NPPIP viesturs
N
Resnajam taukģīmim voldiņam un viņa jēlajai kliķei jau sen esmu vēlējis skuju taku.
NPPIP viesturs
N
Puikiņu Repši neviens nevar pārspēt cinismā pret sabiedrību. Grib savus seštakus sabīdīt amatos, lai nebūtu bads jācieš krīzes laikā. Tas nekas, ka sabiedrībā viņa darbībām nav atbalsta, galvenais iefīrēt savējos.
He he...
H
Pēc Ekonomikas un politicians izpētes centra (CEPR, Vašingtona) līdzdirektora Marka Veisbrota paziņotā Valdībai ir jāatkāpjas... Un tam otrajam Voldiņam pilī arī... Pēc Ekonomikas un politicians izpētes centra (CEPR, Vašingtona) līdzdirektora Marka Veisbrota paziņotā Valdībai ir jāatkāpjas... Un tam otrajam Voldiņam pilī arī... Pēc Ekonomikas un politicians izpētes centra (CEPR, Vašingtona) līdzdirektora Marka Veisbrota paziņotā Valdībai ir jāatkāpjas... Un tam otrajam Voldiņam pilī arī...
Kalps
K
Valdības stabilitāte ir svarīgākais! Ja Repše grib valdību destabilizēt, ar to vien būs par maz. Iesaku Repšem iebilst pret kādu kolēģi, piemēram Zalānu vai Riekstiņu. Tad būs spuras augšā un JL paši bēgs prom no valdības, vairs to netracinādami.
nnn2
n
jau vakar teicu,ka nē esmu TP fans,bet skatos uz lietām reāli un viss,kas tagad notiek starp TP un JL ir politiskās spēlītes jeb priekšvēlēšanu atrakcijas,kur galvenais savi labumi ne viss tautas un valsts
vai manu
v
tātad nav tomēr tik vērtīgas kadrs lai dēļ tāda bāztu degunu nepatikšanās
DD1
D
Domaaju, ka TP daargi paardos Jakaanu,- par eID projektu, kuru JL tagad spiests akcepteet.
smieklīgi
s
Oražie kretīni atkal izrāda savu žulti no visām pusēm. Lai kā nebūtu jūs esat un būsiet oranžie kretidiņi! Ipaši tas atiecās uz nnn2
He he...
H
Nu paprasi savai JL riženei , kura tur savu pupsi tura... Es ta zinu, ka tur šī neko nedara....
Dīzels
D
Nezinu , aizej uz saeimu pajautā kāpēc viņi tādus likumus uztaisa
He he...
H
Arī abesīnijas ķeizers ir pelnījis likumīgu tiesisku rīcību... It sevišķi , ja tiesātāji ir vēl lielāki nelieši... Izlasi! Latvija maksā pārāk augstu cenu par starptautisko aizdevumu, un ekonomikas atveseļošana varētu būt ļoti grūta, sāpīga un ļoti smaga. Paies gadi, kamēr Latvija atgriezīsies normālā ekonomiskā ritmā, trešdien konferencē "Latvija uz sliekšņa: parādu verdzība vai ekonomikas atveseļošana" paziņoja Ekonomikas un politikas izpētes centru (CEPR, Vašingtona) līdzdirektors Marks Veisbrots. Viņš norādīja, ka Latvija patlaban visos virzienos darbojas pretēji ekonomikas atveseļošanas principiem, vai arī nespēj tos realizēt. Šie virzieni ir gan fiskālā un monetārā politika, gan budžeta veidošana. Attiecībā uz budžeta politiku Veisbrots ļoti kritizēja Starptautisko valūtas fondu (SVF). Viņš skaidroja, ka fonds Latvijai pieprasa lietas, ko nekad nepaģērē bagātajām valstīm, piemēram ASV vai Japānai, proti - budžeta apcirpšanu un nodokļu paaugstināšanu, kas krīzi Latvijā padara aizvien dziļāku, jo palielinās budžeta deficīts un neskaidrību dēļ par nākotni no Latvijas aizplūst ārvalstu kapitāls. Tie ir tikai daži piemēri sekām, ko rada fonda politika Latvijā.
He he...
H
Vai nevarētu pastāstīt kādu spečuku tavs JL gatavojas Ek. min. valsts sekretāra krēslā iesēdināt? Vai tas tagad būs JL riženes jaunpupa šofera dēls? Kāpeč vienmēr aizmirsti arī JL jaunslauc'e'nus pie visas 'sis 'saikas piesaukt? JL+TP ir si'amie'si vai to esi aizmirsis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas