Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zalāns: lēmums reorganizēt RAPLM ir "histēriska māžošanās"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pūpis
p
Zalāns uzvedas kā niķīgs puišelis, iedomājies, ka ir pats gudrākais eiropā.Nav tā, mazais viltīgais zaglēn.Kad Tava ģimene atdos parādu šoferiem Kuldīgā, Kad Tavs tēvs beigs saņemt algu Kuldīgas siltumā,jo kā darbinieks viņš tur ir lieks,iecelts pēc Tava rīkojuma. Milzīgie ietaupījumi Kuldīgā reformu rezultātā ir tavas marionetes skaistumkaralienes Bērziņas murgs.Mirstīgais Kuldīgā savā dzīvoklī vecpilsētā veikalā pirktu naglu nedrīkst ieddzīt,vajag kaleja kaltu un tas ir pareizi Vecpilsēta ir mūsu bagātība un tā jāsargā Bet Zalāns, būdams pilsētas mērs,atļāva savai sievai pārbūvēt veca nama bēniņus mainot nama izskatu un vis ir kārtībā.Kuldīgā vajadzētu kārtīgu reviziju lai naskaidro kāpēc šajā smagajā laikā tik daudz naudas jātērē pilsētas domes ēkas remontam.Kas var pateikt cik izmaksā ''Kulddīgas novada vēstis'' .Interesanta avīze,tajā ir šāda tāda inrormācija un bezgalīga domes slavināšana,katrā lapp. smadīgs novada galvas Bērziņas kundzes ģīmis, nu gluži kā padomju laikos Brežņevs. Tiraža 9000, bezmaksas 2reizes mēnesī. Tikai Kuldīgā var tūristu vajadzībām ierikot pārceltuvi pār Ventu, ierīkot abos krastos piestātnes,noenkurot un nostiept pāri Ventai trosi,nopirkt dārgu aluminija prāmi un tad konstatēt ka venta tajā vitā ir par seklu prāmim iegrime pārāk liela,.vairāki tūkstošu desmiti klīst pa tūristu taku.
Andris
A
Histēriska māžošanās bija Zalāna reģionālā reforma. Iedomāties reorganizēt valsts struktūru tikai lai partija iegūtu liekas balsis pašvaldību vēlēšanās var vienīgi tautas nedevējs.
paregis
p
Gudrās TP visgudrākais minists ar visgudrākajiem spriedumiem.Tik gudrs ka nav ko d...st pasūtīt.
e1
e
Katra vadītāja īstā seja parādās, galvenokārt, sarežģītās situācijās. Tā vietā, lai mierīgi visu "sagremotu" un turpinātu darbu valsts labā, Zalāna uzstāšanās ir kļuvušas stipri emocionālas, neracionālas un, varētu teikt, pat histēriskas. Tas nav valstsvīra cienīgs stils.
Skeele
S
no TP tac pats ieteica mazināties
Varēji palikt strādāt, bet.
V
Varēji palikt strādāt, bet nespēj norobežoties no partijas, kas izzaga valsti.
Kaspars Gasūns
K
Klausieties, cilvēki. Jo jūs viņa latgaliskajai izcelsmei piesienaties? Neslēpšu, mana mutere arī ir tīrasiņu latgaliete. Toties visas pārējās manas asinis ir sagrābstības no visiem Latvijas novadiem, izņemot Kurzemi, un vēl Lietuvu ar Igauniju klāt. Nevaru teikt, ka tā ir briesmīga nelaime, kas kaut kādā sevišķā veidā cilvēku paralizē.
Labs puika, labs...
L
Laiks atkal iet uz Līderisma akadēmiju. Atgūsi pašapziņu, arī actiņas atkal spīdēs. Arī pie Dombura vairs nebūs jāiet, varēsi par viņu ierēkt, jo tev tak problēmu nav.
judīte
j
Nu, ko Zalāns, atkal histērijā?
Es
E
Ko nu, Zinīti?
zorge
z
Zalān, neapkauno kuldīgu, oranžais draudziņ. Histēriski bezatbildīga ir TP debilā priekšvēlēšanu uzvedība.
Edgariņ!
E
A kurš tad bija tas, kas histēriski skrēja ārā no valdības sēdes? Tā tak bija tava darbadiena un darbalaiks, a tu kā splīnīga vecmeita pa durvīm ārā degunu pacēlis.
who cares
w
"visi te pabļaustās, pabļaustās par tp, bet oktobrī aizmirsīs un skaisti tipinās balsto par tēpistiem..." === Nu, nemaz neizskatās, nemaz...
..
.
visi te pabļaustās, pabļaustās par tp, bet oktobrī aizmirsīs un skaisti tipinās balsto par tēpistiem...
Vai, Zalān, draugs
V
nu tak sāc saprast realitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas