Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Zalāns: Novadu reforma — Latvijas ekonomikas stimuls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Biotops
J
Novadu reforma stimulēs? Var jau būt, bet TP mums diezgan to nabaga ekonomiku jau ir pastimulējusi, paldies. Varbūt pietiks? Pasaules prese sajūsminās par mūsu ministru nekompetenci un šajā ziņā oranžo sniegums atzīstams par izcilu. Ja nu tikai b.Zalāns uzskatāms par izņēmumu, kā tur īsti bija par tiem lielākajiem kre...?
malēnietis
m
summa nemainās no saskaitāmo kārtības,varbūt zālāns to nezin,vai vienkārši melo?
nv
n
zalān, ko tu pīpē?
Latgalis
L
Nevis "zālāns", bet "zalāns", jo mainās šī vārda izpratne. Ja vēlaties varat pastudēt, ko nozīmē vārds "zalāns" latgaļu valodā.
jap jap
j
zalānu līderisma akadēmija sazombējusi. viņš arī kā zombijs sev piespēlēto probl;emu velk. gan jau ka burkāns ir apsolīts salds, ja aizzombēs līdz galamm ter/ref.
Oskars
O
Krievu ieliktenis ZIEPĒ striķi sev un TP.
Sieviete
S
Mulkis tu Zalan,esi.Reforma mani padara par bezdarbnieci,Latvijas lauki aizaaugs,izzudiis laukos skolas,veikali,pasts un t.t..Pats to zini...Taa buus.Juus daraat lielu kluudu,to neviens jums naakotnee nepiedos.Izniideet labi protat,bet vietaa nedodat neko:neradat darba vietas un neattiistaat laukus.
Ircic
I
Pirms kaut ko dara, resp. sašķērē novadus, aprēķina parasti arī to izdzīvošanas iespējas. Šajā gadījumā var runāt tikai par politisko gribu, kas oranžajiem apelsīniem brīžiem lika ignorēt kā reizi demokrātijas un veselā saprāta principus un izjaukt pat tos novadus kur cilvēku kopība un saprātīga spriestspēja apvienojumā ar veiksmīgu saimniekošanu vēl bija dzīva. Nu kas kait Suitu novadam? kapēc maltai ar kādu obligāti jāapvienojas, ja šamiem tāpat iet labi? Manuprāt te dažu labu reformātoru vajadzētu dauzīt līdz kādas smadzeņu pūkas sabirst iz apcirkņu kaktiem vai arī līdz ir skaidrs, ka tas air neārstējams gadījums un šams jālaiž ar baltu lapu, lai cimbalē savā partijā par demokrātiju un tautvaldību!
jautrais
j
Zālān izskats norāda -tā nav pārliecība bet diagnoze
Lelle
L
Novadu reforma-totāla lauku iznīcināšana. Zalān, ej pie psihiatra!
Rabindranats
R
Problēma jau kaut vai izriet no tā, ka ministra mērķis un uzdevums nespīd ar dziļu saturu, bet ir tikai "novadu reformas veikšana, izveidojot normāla lieluma dzīvotspējīgas pašvaldības". Un to var grozīt un staipīt kā grib, it īpaši, ja novadu dzīvotspēja ir atkarība no to vadības piederības kādai no vadošās koalīcijas partijām.
Jecis
J
Dzīves līmeņa augšupeju determinēs nevis pašvaldību reforma, bet gan valsts ekonomiskās politikas maiņa, ko neviens joprojām negrasās darīt. Tā kā raksts ir vienkārši politiska pļerkstēšana.
Žuks
Ž
Pirmkārt, nevajag absolutizēt šo soli, jo tas ir tikai viens no priekšnosacījumiem; otrkārt, reformu ir veikuši politikāņi un tai nav zinātniska pamatojuma, jo problēmas izpētei iespējamā nauda ir notrallināta izstrādājot dažādās firmelēs esošo pašvaldību telpiskos plānojumus, kas ir apšaubāmas kvalitātes un reizē ar "jauno reformu" par tiem izdotie līdzekļi ir ierakstāmi skurstenī. Kurš uzņemsies par to atbildību? Katram loģiski domājošam cilvēkam ir skaidrs, ka reformu vajadzēja vispirms un tikai pēc tam izstrādāt teritoriju plānojumus. Vai šo vārījumu var uzskatīt par teritoriālo reformu? Nē, jo pārsvarā Latvijas karte tika voluntāri sagraizīta kā lupatu deķis partiju interesēs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas