Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zalāns skeptisks par sadarbību ar "Vienotību"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ōmiš
ō
Smieklīgi. Pirms vēlēšanām visiem tie viedokļi tik atšķirīgi, un kopā nestrādās utt, bet vēlēšanu naktī jau spiež rokas un veido koalīciju. Kas tad visu laiku ir strādājuši kopā? Un izskatās, ka strādās arī turpmāk.
celotaja
c
zalanins atmodies mes Kuldiga un Skrunda par tevi nebalsosiem mes zinam kas tu pa sprukstins pa likiem bet pie vares grib tik soriez neizdosies Dievs pasaule ir un vins redzi tavos un tavus partijas biedrus griekus ko jus darat pret Tautas lai tika tikt atkal pie siles pietik jus saimniekojat gandriz 20.gadus kur ir lauki, cukarfabrika, VEF,Laimes sokalade, Aldieris un ta talak un talak nomirienes un sez pie sievas saniem ,lai vina ari neazmuktu no teviem.
Balsošu par
B
Balsošu par Andri Buiķi, Ilmu Čepāni, Sandru Vilsoni, Alekseju Loskutovu, Sarmīti Ēlerti, Ģirtu Valdi Kristovski, Aigaru Štokenbergu un daudziem citiem kandidātiem no Vienotības partijas, jo viņi pārstāv un pārstāvēs sabiedrības, nevis savtīgās intereses. Nebūsim vienaldzīgi un remdeni, jo pat divas, trīs balsis izšķir rezultātu.
Jāmaina Saeima
J
Nebalsošu par Tautas partijas un pirmās partijas apvienību „Par labu Latviju” un par Zaļo un Zemnieku savienību, LPP/LC, jo tās gadiem ilgi bija pie varas Saeimā un valdībā, vājināja cīņu pret korupciju, likvidēja cukura ražošanu, izsaimniekoja valsti un iedzina to parādos. Nebalsošu par Saskaņas centru, jo tā sarakstos ir Boriss Cilēvičs un viņam līdzīgie rubikieši, kuri gadiem ilgi ienīst valsts valodu un tautas tradīcijas un piekopj un uzspiež okupantu politiku. Nebalsošu par sīkpartijām, jo viņām bija dotas iespējas iekļauties esošajās partijās un ar savu viedokli un darbību ietekmēt sabiedrības attīstību.
Buks
B
Es neesmu nopirktais komentu raxtītājs. Mani gan ir pietiekami aizvainojušas vienas konkrētas grupas- tipa Ašhvzkurāturpakāpē aktivitātes. Sorry, esmu tik jau neizvēlīgs ar iedomātiem līdzekļiem PRET viņiem. 1972. gads. Mīlošs vīrs un gādīgs tēvs Roberts Lešinskis (34g.) vnk vēlējās ar savu sēklu aplaimot medmāsu Dainu (19g.). Viņa, muļķe, droši vien /nedeva/. Bet veltīgi- tur varēja sanākt vismaz valsts prezidents vai Romas pāvests. Pārējais laikam ir zināms- ar cirvi zvērīgi nogalinājis un ķermeņa intīmajās vietās izkropļojis („Kas jauns”). 2010.gads. Mīlošs vīrs un gādīgs tēvs Ainārs Šlesers vnk vēlas glābt valsti, kļūstot par tās valdības vadītāju. Labs puisis, raksturojums no darba vietas Rīgas domē pozitīvs. Sastāv partijā, nedzer, nesmēķē. Iesaku visiem balsot par viņu. Valdību vadīt viņš pratīs ne sliktāk kā sakārtot savas biogrāfijas nesmukumus. Ja /nedosiet/ savu balsi- paši vainīgi. Visādi gadās.. Cieti. Arī skarbi.
Dzeržinskis
D
Ko tas briļainais zālīte te murgos, nemaz nepārvarēs - 5% barjeru, varēs iet bekot uz savu Kuldīgu.
ērce
ē
cik jauka viedokļu daudzveidība - Z. skeptisks par Š., bet PLL fani-komentatori vispār netiek līdz savu ģēniju shēmām :) tā tik turpiniet rullēt :))
Oskars
O
Zalāns pūš iedzī'votājiem-vēlētājiem kārtējās pīlītes,jo šodien dabūju visas programmas un tur visus 20gadus visas partijas tikai soli'ja ,bet vēl neko nav izdarījušas,kā vienīgi izputinājušas manu Latviju un izdzinušas pilsoņus uz ārzemēm trimdā.....
Skaistule
S
Nu, tiešām, prātiņ, nāc mājās.
Skaistule
S
Esmu bijusī kuldīdzniece. Par viņu runā - s..s uz kociņa. Sazombējies līderisma aladēmijās.
malači TP
m
Ekspertu piedāvātajā "9.Saeimas liecībā" visaugstākais pašvērtējums jeb 8,2 balles ir JL, kas 10.Saeimas vēlēšanās iesaistījusies apvienībā "Vienotība". Tikmēr eksperti šo politisko spēku nav novērtējuši tik augstu, ieliekot vien 3,5 balles. Augsts novērtējums ir apvienībai "Saskaņas centrs" (SC), kas sev ielikusi 7,8 balles, bet eksperti SC darbu novērtējuši ar nesekmīgu atzīmi – trijnieku. Nesekmīgas atzīmes jeb trīs balles ekspertu vērtējumā ir LPP/LC un "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK, 3,1 balle ielikta Zaļo un zemnieku savienībai. Vienīgie ''sekmīgie skolēni'', kuriem eksperti ielikuši četras balles, ir TP un PCTVL. Pati PCTVL sev ielikusi sešas balles, TP – 5,6, TB/LNNK – 3,3 balles, LPP/LC un ZZS savu darbu nav vērtējuši.
karija
k
Tas nu gan viens pretīgs tipiņš, kur tāds radies un,kā nav kauns pa zemi tādam staigāt. Tā zzzālāniete laikam gulēt ejot gāzmasku liek galvā, citādi to zombiju ieraugot krampi var noraut un ierēkt .
balamovska
b
zālāna ģīmis nav par kapeiku labāks un arī ampelēšanās tāda pati šķēljes gaumē, tā ka- tie paši vēži un tas pats reibums...
aha
a
Nomierinies ,Zalān!PLL netiks valdībā ne ar kādiem negodigiem paņēmieniem.
!!
!
Cik jābūt stulbam, lai par tiem balsotu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas