Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zalāns sola atlaist desmit pašvaldību vadītājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxl
x
Pilnīgi pa tukšo iztērēta valsts un pašvaldību nauda tiem nekam nevajadzīgajiem teritorijas plānojumiem. Daudz lētāk un vienkāršāk būtu ierakstīt likumā dažus pantus un izdot Ministru kabineta noteikumus, kā to organizēt "uz vietām"- ko kur drīkst būvēt, kur ne, u.t.t.
ddt
d
Kāda mārrutka pēc tagad pirms reformas vajag tos plānojumus??? SAIES KOPĀ - UN TĀPAT VISS BŪS JĀTAISA NO JAUNA !!! Tā ir vistīrākā naudas šķērdēšana, tikai plānotāju cilts barojas (labi, ka savējie - ne importa)...
ērce
ē
Vispirms tieciet galā ar Garkalni, kas savu apturēto kriminālo plānojumu muļļā gadiem, ar Ķekavu un Ādažiem un tikai tad ķerieties pie Litenes, Bērzaunes u.c. mazajiem pagastiņiem!!!!
Rukmanis
R
Tam Zalānam laikam nav ko darīt - var just pēdējās agonijas pazīmes. Atnāc 13.01.2009. uz mierīgo tautas saietu, un tad parunāsim. Ieskatoties šajos komentāros ļoti jūtama zoodārza smaka! Iztērējis tādas naudas tādu svarīgu dokumentu sagatavošanai, un čiks. Uzprasi helēnītei padomu.
Žuks
Ž
Visticamāk oranžajos viņš nokļuva tikai karjeras un konjunktūras dēļ. Būdams un strādādams Kuldīgā vēl spļāva zilas uzgunis uz TP ciltstēvu, kad tas bija premjers.
diskobumba
d
Šis ir tik cinisks eksemplārs no oranžajiem, pārāk uzcītīgs kalps vispār bez sirdsapziņas.
Lelle
L
Jāāā...tie neviens nav no oranžo bandas... A tu, jefiņ, pats negribi tities...gan tauta izmēzis ari tevi, dunduk...
valdis
v
vai šis ministrs nav studejis tai PSKP tai augstskolā brežņeva laikos kad Staļina tīrīšanas 37 gada bija novērtetas ka laba lieta un kur tad deputatu galu gala vēletaju domas? Viņš iztīrīšot un punkts tikkai mums nav ar ko tos grēka āžus apšaut zaldāti miniciju un šaujamos izzaguši arī savas Sibirijas nav nuLatgale? bbet tur tā tauta tāda jociga grib pašus novākt bet cienitais ministri ja ko sāka tad vajadzeja padomāt galu ari komunisti gribēja uzcelt gaišo rītdienu un sev tērēja daudz mazāk un iznāca... Tu: saki ,,JĀDARA TĀ UNPUNKTS,, bet galā pat šaiTP un tev patčika nav
Oskars
O
13.01.09 IESAKU VIŅU IESALDĒT !
nasing spešal
n
būtu labāk pievērsies novadu reformai. tas tomēr ir viņa vadīts process, kurā problēmu ir milzum daudz un kuras ir nesalīdzināmi svarīgākas par dažiem lauku paagstu plānojumiem.
zzz
z
Vai kaut viens no viniem ir TP biedrs?Un ka vins var atlaist to,ko tauta ir ievekejusi????????Ja Zalans nelabosies tad es busu spiests vinu atlaist
šausmas
š
Jā, abi labi. Skatoties, cik ātri lietas iet uz slikto pusi, visu ko varam sagaidīt... Totālu biznesa bankrotu, pensiju un algu neizmaksu, anarhiju galu galā.
to
t
Kāds sakars tekstam "valstij būs beigas pāris mēnešos"? Kas tad tagad vis baigi forši ir??? Ar ko šis ir sliktāks par Slakteri?
Bronks
B
Viss būtu apsveicami, ja tas nenāktu no TP ministra puses...
liluu
l
ceru ka starp shiem 10 ir arii Krapes pagasta priekshseedeetaaja Inesa Sandore un vinjas varza!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas