Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Zalāns vēlas zināt, vai policistus uz laupīšanu nav mudinājusi algu samazināšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nūūū.
N
Slima cilvēka murgi.
Nu.
N
Īsts TP darbonis ! Zagšana viņam jau asinīs kā visiem no TP.
dūzene
d
Tu jau visu laiku muldi un kaut ko no pirksta zīdi ārā, un nu savu dumjo repliku dēļ galīgi aptracis paliec! Nu nav rakstīts uz policijas ziņojumu dēļiem, ka muļķi aizbrauc un gudrie paliek strādāt, jeb otrādi... tas viss tavās slimās '''viesa" smadzenēs saštukots.
viesis
v
Traka vai?- es nemēdzu runāt un spriest par lietām, no kurām neko nesaprotu, tāpēc par politiķi nevaru būt principā :)))))))) Bet par datiem- ja Jūs uzskatat, ka man taisnība- aizejiet uz jebkuru policijas iestādi un paskataties datus par 2009-2010 gadu, kāda ir personāla mainība, kas ir izmantojis iespēju pensionēties, kas- vienkārši aizbraukuši uz ārzemēm vai pārgājuši uz privātstruktūrām, paskatieties nekomplekta līkni, kura ir strauji cēlusies no 2009. gada sākuma, neskatoties pat uz oficiālo štatu samazināšanu, paskatieties oficiālo noziegumu atklāšanas līmeni, kurš stabili krītas, un nekas neprognozē, ka šī krišana varētu apstāties, un es domāju, ar to pietiksies,lai turpmāk neizteiktu neapdomīgas replikas....
bolace
b
Kuldīdznieki pieraduši visādus mūdžus paciest -tādi lēnprātīgi ļaudis.
xxx
x
Zalāns lai vispirms paprasa atbildību no sevis un savas partijas, kas ilgus gadus ir saimniekojusi Latvijā un kura vistiešākajā veidā ir atbildīga par savas "saimniekošanas" sekām - krīzi un visu, kas ar to saistīts, - algu samazināšanu, cilvēku aizbraukšanu no valsts u.t.t., u.t.jpr
dūzene
d
Kā jūs ziniet, ka labākie un spēcīgākie aiziet, kur jums tādi dati? Un, vai labākie un spēcīgākie ir tie, kam nekad naudas nav diezgan? Vai tikai neesat zālāns pats?
alkass
a
Zalāns ir palaidis garām lielisku iespēju paklusēt.
gamma
g
Vēl bija kverplis laikam no Valkas!
:o)
:
Pēc Zalāna loģikas visiem valsts darbā strādājošiem būtu jākļūst par bandītiem un laupītājiem, jo viņiem visiem pēdējo divu gadu laikā tika ievērojami samazinātas algas. Laupītāju pirmajās rindās būtu jāatrodas medmāsām un skolotājiem, jo viņu algas laikam ir viszemākās.
nauda javac
n
zagat un citus mudinat zakt.partiju ko finanse krievu gazproma ar savicku -caur stjadi ,-par valsts nodevibu izraidit no valsts vai ka irāna ar tiesas llemumu humani pakārt.
Mediķis
M
Vai tad neredzat - Zalānam Rota vīruss smadzenēs!
Ass
A
Šis ir viens no stulbākajiem deputātiem! Kā viņu pacieta kuldīdznieki?
fui, Zalān!!!
f
Tad jau pēc Zalāna vārdiem visai latvju tautai jāiet zagt un apšaut vienam otru:@ viss atkarīgs no godaprāta, un cik žēl, ka šiem konkrētajiem policistiem - zagļiem, kretīniem nav godaprāta. gribētos ticēt, ka visi nav tādi un šie bija tikai izņēmumi.
dace
d
Nezinītis Saules zemē.........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas