Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zālīte Bērziņa ievēlēšanu prezidenta amatā uzskata par pārpratumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Barons
B
Ja Ķuzule uzskata, ka Zatlers ir labs, tad var tikai brīnīties par šo "augsto inteliģenci". Ja visi nepazīstami cilvēki ir pārpratumi, tad arī pati dzejniece ir pārpratums. Par svešvalodu zināšanām arī dzejniecei te nevajadzētu sprēgāt, jo līdzšinējā Bērziņa darbība liecina, ka viņš tās pieprot labāk kā Kristovskis un citi mūsu izcilie "valodnieki".
lapsene
l
Hi, šoreiz piekrītu Pamelai par visiem 100%.
pamela
p
Zālītes k-dze,varbūt jūs arī nezināt kāds izmērs ir jaunā Prezidenta apakšveļai un cik bieži viņš to maina?! Pēc šīs jūsu intervijas kārtejo reizi pārliecinos cik milzīgs pārpratums esat jūs itkā latviešu "inteliģences"pārstāve ar tirgus bābas iekšām.Jūs pati esat dzīvojusi labi pie visām varām un nu arī atvases iet mātes ceļu.ES nezinu kurš iefektēja labā amatā jūsu dēlu ar ,cik zinu,ne īpaši spīdošu prātu un zināšanām,Labāk nerakāties pa Bērziņa guļamistabu,bet vai jautājāt Ulmanim ,kapēc šis bija Rumpītis pēc vajadzības? Jūs zināt Lesčinska kabatlakatiņa krāsu,asaru sastāvu,50.000 solītās darba vietas,air Baltic "panākumus"utt.un KAS no visa tā jums un "jūsu"tautai?Kopā lūdzāties 'brokastīs"? JUMS NU TĀ KĀ BŪTU PIENĀCIS LAIKS STINGRI /cieti!/ PAKLUSĒT. Ticiet PAMELAI Bērziņš BŪS labs Prezidents,!!Ceru,ka drīz liesiet nožēlas asaras par muldēto .
Bulciņa
B
Zālītes izteicieni var patikt vai nepatikt un viņa pati ar. Tam nav nekādas nozīmes. Kaimiņu Stefānija varētu to pašu pateikt. Arī man, kas atšķirībā no dažiem komentētājiem (kuri pārzin gan Bērziņa ģimenes lietas, gan viņa izcilās svešvalodu spējas) gribējās tomēr par šo kungu zināt daudz vairāk. Sievas mani tik daudz neinteresē un bērni arī. Bet attiecībā par viņa poltisko un biznesa biogrāfiju tiešām būtu gribējies zināt daudz agrāk un sīkāk. Zatlers, manuprāt arī bija pārpratums. et šorīd nav ne mazākās pārliecības, ka šis nesakarīgi runājošais Bērziņš ir labāks. Vispār stulba sajūta ar šiem visiem no nekurienes iepilotētajiem frīkiem
bulciņa >>>sev ;-)
b
Bet ja tā paturpina domu, tad tomēr visu laiku katastrofālākais bija Rumpītis. Tas vispār nevienā valodā nerunāja un nebija profs nevienā sfērā. Bet tajā laikā tauta bija naiva, labticīga un raudzījas, reņģes ēzdama, nākotnē. Un Rumpītis bija labu labais, jo viņa katasrofu spēja novērtēt tikai pāris cilvēku un ārzemju diplomāti. Tātad, būtībā - problēma ir nevis kārtējā no koka noplūktajā prezidentā, bet mūsos pašos. Mēs esam kļuvuši gudrāki, indīgāki un esam vīlušies.
  • 0
  • 0
Kmēr prezi vēlēs saeima
K
tikmēr sabīdīti pārpratumi.
BB
B
Es pievienojos Mārai Zālītei, par Bērziņu domāju līdzīgi kā viņa, šo vērtējumu var mainīt tikai Bērziņa turpmākā darbība, bet pagaidām uzskatu viņu par pārpratumu!!!
dictum
d
Kulturālās valstīs par valsts vadītāju kanddidātiem gānās pirms vēlēšanām . Tad kad ir ievēlēts- piecieš , pat ja nepatīk. Bet negānās. Arī rakstnieki un dzejnieki.
KLM
K
Apsveicami, jo tad vis augstākās kultūras valstis ir Ziemeļkoreja, Kuba un vēl dažas. Mums ir uz ko tiekties!
  • 3
  • 0
lux - piekrītu
l
Tieši tā! Plus vēl šamukšanās ar ES fondu naudu un neizsakāmā iedomība (nabagi valsti nevada!, bet svarīgi, kā līdzekļi iegūti) un prastā runāšanā. Kauns, ka tāds pārstāv Latviju. Brauks uz Igauniju, tur nu gan kaimiņi varēs novērtēt šo DARĪJUMU REZULTĀTĀ IEVĒLĒTO ŠAMUCĒJU AR SAVU PREZIDENTU, kurš lieliski runā svešvalodās, kuram ir stāja, bet ko šis BIJUŠAIS aparatčiks. Bet cik maz tomēr "paRastam" latvietim vajag. Skat, "lauciniece" jau šajā cilvēkā gandrīz vai tautas glābēju saskata. Tad jau puķes rīt būs noorganizētas. Ne vairs Bērziņa nelikumīgie darījumi prātā, ne citi viņa acīmredzamie trūkumi. Nu bet Lembergu jau arī ar ziediem sveica apmaksātas tantiņas, kāds tur brīnums.
sunuks
s
Neinteligents cilvēks tā var izteikties ! Ja nepazīst cilvēku, tad ar jāiepazīst! Tikai tad ir tiesības dot savu slēdzienu. Škiet Māra par daudz lien politikā. Palikusi stipri valdonīga. Var jau būt,ka jūtās nelādzīgi,šķiet, ka kādi plāni grūst ?
sirsenis
s
Indiigais kukaini, starpiiba starp tevi un Maaru Zaaliiti ir taada, ka Zaaliite prot rakstiit literaarus darbus, par kuriem izdeveeji ir gatavi maksaat, bet tu tikai zhultainus komentaarus.
lapsene
l
Tos radus no lidostas varēji pamācīt, kā nezagt, Zālīšu Māra! No Sorosa tak piķis pašai pietiekams, ne? un vēl no AKKa vai kā nu tur.
Vilis
V
Ja tiem skribentiem (rakstnieki un dzejdari) ticētu un būtu kāda no teiktā jŗga, tad mēs krīzi vispār nebūtu piedzīvojuši, jo šamie jau tie gaišreģi; jāsmejas ar asarām acīs.
Edīte Gornova Rasmusena
E
Piinībā piekrītu Mārai Zālītei. Labākais ko šis prezidents X var sagaidīt, ka pārāk maz būs cilvēku, kas vēlēsies klausīties viņa uzrunu tautai pie Brīvības pieminekļa... Smieklīgi būtu, ka tur varbūt apstātos daži ziņkārīgi gārāmgājēji, lērums policistu , daži kas ir sajūsmā par X un tūristi. Jeb varbūt ,kā Brežņeva laikos, cilvēkus ar varu dzīs no darba un skolām piedalīties kompartijas rīkotajās svētku parādēs.Es neatdzīstu, ka X ir mans prezidents un tādēļ, kad viņš gribēs kaut ko radio vai TV teikt, es paturu sev to prieku un privilēģiju viņu - "izslēgt"
Breznjevs
B
Ediit, beerninj, ja neesi redzeejusi tos laikus tad neblameejies un nedemonstree publiski savu nezinaasanu. Nevienu ar varu nedzina. Un dienaas, kad notika demonstraacijas, nenotika darbs un maaciibas. Bet nezinaasana jau netraucee bljaustiities, un nekad nav trauceejusi! Protams, tev neviens nevar aizliegt ticeet, ka Breznjeva laikaa katru demonstrantu dzina konvojnieks, vai ka LR prezidents nav tavs prezidents, tikai kam un ko tu veelies pieraadiit ar so ticiibu?
  • 0
  • 1
Teodora
T
Jā.
  • 0
  • 0
ha hahahahaaa! :)))
h
komentārs no citas tīmekļa vietnes: "Šī tā pati Zālīte, kas parakstījās par Haritonova atbrīvošanu, bet par Gunāra Astras nē????! Un tāda tagad par Morāles Seju izmālēsies???" ļoti labi pateikts un griž dziļi, jo dziļi!
bimbam
b
...........................Zālīte vien atbildēja: "Nu, lai Dievs dod, ka Bērziņš noiet Zatlera izaugsmes ceļu." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cienītā kundze, kāda tad no nulles līdz nullei var būt izaugsme!? Cita starpā: Zatlers, tāpat kā Bērziņš, iespējams ir žuļiki, kas nemaksā nodokļus, vai šmaucas ar ES naudām, ja jau esam godīgi līdz galam. Tādēļ arī nav īpašas atšķirības, kas LV tiek pie šprices!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas