Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zālītes pīpēšana - ceļš uz šizofrēnijas izpausmēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jēkabs Kalpiņš
J
pētījums Kanādas universitātē, kas secināja, ka marihuāna paātrina smadzeņu šūnu veidošanos:
kaasis
k
Šis raksts ir pielīdzināms manam izkārnijumam kurš tagad aiziet pa kanalizāciju. Nekā īpaša, tikai smird pa gabalu
lasiitaaja
l
Peetiijumi liecina, ka biezhi schizofreenikji pashi sevi meegjina apaarsteet ar alkoholu un marijuanu, lai nomierinaatos,aptureetu balsis, pasargaatu gariigo liidzsvaru, un nenonaaktu trako slimniicaa. Taatad, kas ir pa priekshu: ola vai caalis. Interesants atradums, ka marijuanas cigaretees ir taas pashas veezi izrasoshaas vielas ka nikotiina cigaretees, bet mazaak plaushu veezha slimnieku starp zaaliites lietotaajiem, kaa smeekjeetaajiem. Izliekas, ka aktiivaas vielas ar THC priekshgalaa, traucee veezha attistiibu. Kaa saapju pretliidzeklis un nomierinaataajs zaaliite ir nopietns konkurents visai kjiimiskai farmacijai, jo ir mazaak un nekaitiigaakas blaknes. Marijuanas apkaroshana ir lielo farmacijas firmu kara gaajiens pret tautas mediciinu.
****
*
Pēc gramatikas lietojuma liekas, ka raksta autors sapīpējies....
eliza
e
pajautaajie tJurgjim Liepniekam par zaaliiti...vinsj fano...zheel..
Lilita Nesaule
L
Manā blogā var izlasīt komentārus par šo rakstu ar saitēm uz konkrētiem pētījumiem, kas parāda, ka tā ir sarežģītāka problēma kā Laura Dzērve vēlētos likt lasītājiem domāt.
Zinātājs
Z
Skatos, ka daudzi domā, ka alkohols bojā tikai aknas. Nav jau brīnums, ka visi ir pret legalizāciju, ja ir šāds zināšanu līmenis... Izglītot un vēlreiz izglītot vajag, nevis visu aizliegt.
^_^
^
Padomju Latvija mūžos lai dzīvo un nemainās, urā!
Jozefs Šveiks
J
Kāds sakars darba UK ar zāles legalizāciju! Atkal viss vienā maisā! P.S. - iesaku parakāties netā - šī gada sākumā ANO bija savākusi dažādu valstu speciālistus - drošībniekus un ārstus, lai nopietni izdiskutētu legalizāciju, kas samazinātu bezmērķīgus izdevumus par legalizāciju. Identiska situācija, kā ASV ar sauso likumu. Laika jautājums. Vienīgi Latvijā tas notiks pēc 100 gadiem....
Ministry of Truth
M
Viens piemērs - latvieši, kuri Latvijā par minimālo nestrādās, bet Anglijā par turienes minimālo (kas nekādi nav liela nauda) strādās jebkuros (!) apstākļos - apliecina, ka viss šeit minētais ir arī uztveres un attieksmes jautājums. Es nudien nedomāju, ka mēs kā nācija jau esam nopelnījuši dīkas baudas brīvajos brīžos vai parādījuši niansētu skatu uz apkārtējo pasauli. Un, protams, nepārsteidz kareivīgais "profesionālisms", ar kuru uzstājas visi, kas zina, cik viegls darbs patiesībā esot sabiedriskā transporta vadītājiem, kāda ir pareizā ārsta uzstādāmā diagnoze utt. Visu prot - i Žiguli saķīlēt, i pogu piešūt, i zobus paši izpucēt, protams, arī zālīti legalizēt. Tas ir absurds.
TAGAD SAPROTAT
T
KAS IR STULBIE IERĒDŅI, JAUNIE BIEZIE....U.T.T.T.T. TAČU REDZAT, KA GARĪGI SLIMI. GARĪGI VESELS NEEPAZOG VALSTI............
Jozefs Šveiks
J
Izbrīnu rada cilvēki, kas redz tikai baltu un melnu. Ja runa iet par marihuānu, tad tas nozīmē uzreiz to, ka runa iet par visām narkotiskajām vielām. Pie tam Marihuāna nav vienā grupā ar pārējām un ir pilnīgi atšķirīgs augs.
:)
:
Aga, nākamais būs kokaīns, jo tas jau arī uz sitiena neizraisa pierašanu, un tā tālāk ;)
Pats nepīpēju zāli
P
Vienmēr ir cilvēki, kuri nezina mēru un viņi parasti ir jāārstē, vai organismu bojājis alkohols, cigaretes, pārēšanās vai zāle. Zāles legalizēšana ir saistīta ne tikai ar to, ka zālītes pīpētājiem būtu vieglāk dabūt pīpējamo, bet arī ar šī tirgus legalizēšanu un kontroli. Jautājums, vai kādam ir vēlēšanās tam ķerties klāt. Regulāra zāles pīpēšana ir ne mazāk kaitīga par regulāru piedzeršanos, bet iedomāsimies, kas būtu, ja alkohola tirgus netiku kontrolēts, kādas kvalitātes dzērienus cilvēki lietotu un kāda noziedzība ap šo nelegālo tirgu veidotos.
Mājiens likumdošanai
M
Latvijas likumdošana vel uzkata marijuanu ka narkotiku! Tas ir galīgi (.?40 g.) medicininski, farmakologiski un fiziologski atpalitcis uzskats Latvijā nav cilveki kur var paarakstit marijuana lietosanas, glabasanas likumus BET mums ir TULKI. iESAKU TULKOT, TEIKSIM VACIJAS LIKUMUS, (visbargākie eiropā) UN TAD ŠAJĀ JOMĀ LATVIJA 'BUS 20 GS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas