Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zaļo partiju mulsina Belēviča izteikumi, tie ietekmētu izredzes tikt virzītam vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Tikai idealists iet Latvijas politika. Belveics ir jau daudz ko panacis un vinam nav jaizlaupa so nabadzigo valsti. . Par zalu cenam.... man liekas valdiba regule aptieku cenas un ari valdiba nosaka kuras zales esot vai neesot kompenseta zalu saraksta, nevis Dr. Belevics
Dzintars
D
Jus homofobiem tikai intrese geyu temats. Sim cilvekam ir daudz vairak krietnas domas prata neka gej laulibas. Man liekas ka prese tikai Belevicu tisprat gremde un tisprat neraksta par citam vinu idejam
Elizabete
E
Ar muļķiem vieglāk manipulēt, bet trakums jau, kur lai tos liek. Jau tagad Latvijā kādi 200 000 bezdarbnieki reģistrēti (un cik vēl nereģistrēto !!). Kaut kādas ātras iedarbības zāles jāmeklē vai, lai no šo ļautiņu kvantuma atbrīvotos. Jo ja jau būs vēl zemāks izglītības līmenis, tad jau uz Īriju un Angliju arī nevarēs aizskapēt. Neņems jau tos muļķus pretī. Jau tagad Anglija gudro kā savas durvis aizslēgt un atslēgu nolauzt.
Zelma Birzniece
Z
Beļēvičs varens izglītības reformators,jo pingvīnu bērniem vajag tikai iemācīties mazliet lasīt,rakstīt.,Tādēļ ari makasa iizglītība no 7-8 klases.Ar muļķiem taču vieglāk manipulēt
vecais-2
v
Šitais miljonārs, Latvijas pensionāru apzadzējs, tirgojot negodīgi sadārdzinātas zāles, varētu būt labs akmens ZZS kaklā!
Fima
F
Šlesers ir gejs vai lezbiete, ja nepatīk Belēviča izteikumi?
bimbam
b
Protams, tadel, ka Belevics nav ar pliku roku nemams! Vinam netradicionalas idejas, kas var but ari nepareizas, tacu dumjs vins nav! Belevicu var vienigi apsveikt, ka vinam nav nekas kopejs ar AŠ2 politburlaku apvienibu!
par Beleviču
p
Tā jau ir, neviens te nav gatavs runāt, visi zaķpastalas. Belēvičs izsakās un šo uzreizi AŠ2 padzen no vadības, zaļie mulst, utt...
cela dit en passant
c
Cik gan viduslaikos vai padomijā iestrēgušai domāšanai jābūt, lai cilvēkus škirotu pēc seksuālās orientācijas un tādus, kam tas nav pieņemams - zākātu. Latviešu valstvīra augstākais lidojums - sektants un galvenais homofobs Jaundžeikars.
lauķis
l
Pats veidojums pastiesībā ir amorāls! Pasaulē zaļie ir pretrunā ar zemniekiem, jo pati dzīve viņiem diktē pretējus noteikumus! Pie mums viss vienā čupā, jo faktiski neviens neko nepārstāv!
sterva
s
homofobi nobijusies no Belevica!
Lasītājs
L
Visā pasaulē Zaļo partija ir liberāla, tikai pie mums to vada aizspriedumaini kretini, tajā skaitā prātu izkūkojušais Ozoliņš!
Boldrix
B
Lielākā daļa ZZS atbalstītāju ir homofobi un tādēļ Belēviču nevar virzīt vadošā amatā.
Pičuks
P
Manuprāt - kopš PSRS laikiem - jau 20 gadus katru Latvijas iedzīvotāju ar spriestspēju un galvu uz saviem pleciem mulsina politiķu izteikumi... KAS tad te ir atšķirīgs?
cīņā ar garlaicību
c
labāk jau nu uzspēlē volejbolu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas