Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zāļu tirgus pircēji sašutuši par siera cenām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu jaa
n
es arī braucu uz Vāciju iepirkties, ar visām biļetēm sanāk izdevīgāk. Nu bet ko darīsi ka Rīga tāda metaropole ka cenas augstākas kā vecajā eiropā.
Dace
D
Par kuru sievieti foto ir runa? Par to 1. ar vainadzinu,vai taa otraa ar sombrero un dzintara krellem? Abas simpatiskas un gatavas liigot!!!!!!!!
Laima
L
Kur palikushas latvieshu tradicijas? Vai tiesham viss japerk veikalos un tirgos? Kad mes bijam berni,mes ar riteniem izbraukajam visus Rigas rajonus Janu priekshvakaraa! Saplucam plavas janu zales,kalmes ozolu zarus vainagiem ,plavu pukes . Mamma vienmer uz Janiem cepa piradzinus un taisija Janu kimenu sieru! Tevs darnaja istu alu. Maja smarzhoja izrotata ar meijam un kalmem. Jaukas atminas,skaistas tradicijas. Tagad Jani vairak izskatas pec biznesa,naudas taisishana svetkiem. Bet lai kaa tur nebutu......visiem priecigus Janus shogad un vienmer!
Dace
D
Par visu maksaju es dargi,,,pat par to kas bija lets !!!!
lilita
l
man ļoti patika foto redzamā skaistā sieviete, kura varētu būt gan mana mamma, gan krustmāte
Nu?
N
Letiņi, pasmaidiet taču!
kaka
k
iedodiet man busu un es aizvediishu jaanjuzaales uz pilseetu un doshu 4 free.
Speciall
S
Ja nu par cenu analīzi. Dalība zāļu tirgū nudien nav par velti. No katra dalībnieka šī "atrakciona" organizētāji noplēš ne mazu naudiņu (diemžēl, man trūkst precīzas informācijas, cik šis "prieks" maksāja šogad). Manuprāt, visīstākais latvietības preču pirkšanas/pārdošanas pasākums tomēr ir un paliek Brīvdabas muzeja tirgus jūnija pirmajā nedēļas nogalē. Tad nu amatnieki, kuriem kādas preces pāri palikušas neiztirgotas, reizēm piedalās arī šai zāļu tirgū. Tomēr tam nav laba slava un, kā zinātāji runā, tas dalībniekiem lielākoties tomēr ar mīnusa zīmi rēķināms.
Līga un Jānis
L
Mēs meklēsim papardes ziedu
Andis
A
Tikko biju Brēmenē, kur pabiju tirdziņā, kas katru nedēļas nogali notiek vecpilsētas centrālajā laukumā. Lielākā daļa produkcija tieši no zemniekiem. Un lai letiņi ar savām pārspīlētajām cenām iet bekot! Brēmenes tirdziņā lielākā daļa pārtikas preču bija reāli lētāka, turklāt ar māku un glanci pasniegta un iesaiņota. Zālu tirgus Rīgā ir ņirgāšanās par pircējiem. Jau trīs gadus Rīgā neesmu nopircis nevienu apģērbu, pat ar visām aviobiļetēm vācijā tas atmaksājas desmitkārtīgi. Laikam arī turpmāk tur došos iepirkt lauksaimnieku našķus.
Bille
B
Piens nesacietē par sieru. Pie tam, karsējot biezpienu, vēl atsulojas sūkalas, tā ka no nosauktā daudzuma siera varbūt sanāks mazāk par 1 kg. Un arī tad, ja produktus nepērk ne veikalā, ne centrāltirgū, tiem ir sava pašizmaksa, plus vēl atbraukšana uz Rīgu, varbūt tirgus nodeva. Lai Jums visiem priecīgi Jāņi un tāds jauks smaids kā kundzei attēlā :)
T
Pie info ir 7 foto, kapēc nav siera rituļu?
siers--
s
Ei nu ei! Piens par 2.50.? , kg. biezpiens arī par 2.50./ uc.? Vai tad viņi centrāltirgū vai lielveikalā tos produktus pērk? Un tevis nosaukto produktu kopējā masa jau ir vismaz 2-3 kg. kopā.
(S)
(
Pemēģiniet sasiet sieru mājās, tad vairs nebrēksiet par izmaksām.:) Būs skaidri redzams, no kā tā cena veidojas. Piem, viens vidējs ripulis: biezpiens 1kg -2,50 Ls, piens 5 l - 2,50, sviests 200g - 80 s, olas 3 gab - 20 s, krējums - kādi 20 s, ķimenes, sāls, marle...tas jau ir kādi 7 Ls par izejvielām vien! Lai labi līgojas! :))
Andris
A
Kļavu lapu cepures, kas Jāņos pasargā no saules dūriena... Tā noteikti ir ļoti noderīga prece, ņemot vērā parastos laika apstākļus Jāņos :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas