Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zanders par dueļiem un mutes palaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dob
d
jā jā, tagad ne mazāk- sētas ir krietni augstākas, pat dubultīgas, un, ka tik manā pusē viss ir labi, par citiem- tik i bijis!
lūriķis
l
Tiešām vārdiņus lūdzu tai firmelītei kurā necieš latviešus,Latvijai taču jāzin savu varoņu vārdus!
odrija
o
lieliski ir Zanderam raksti! paldies!
MV
M
Jā tas ir "dīvaini", ja PCTVL un TB atrada kopīgu valodu Rīogas domē.
!
!
Latvju internetā - Jāņa Knāķa mājas lapā un arī Fotosienā - ir atrodamas 1980. gadu socreālisma bildes. Un anekdotes par desām.
!
!
Žurnālā IR nesen bija raksts, kā PSRS tirgojās ar VFR par VDR, bičojot naudu. Un tikai nesen par "bagāto PSRS" Krievija beidza maksāt parādus - par naudu, par graudiem, par daudz ko.
Skaistule
S
Strādāju leišu - krievu firmā. Par speciālisti. Tai dienā, kad viena no pietuvinātām, īpašniekam, personām, man iešņāca ausī: "Kā neciešu latviešus!", sāku meklēt sludinājumus par jauna darba iespējām. Jā, letiņus tur redz ejot, ne nākot. Un tādu iedomību kā tai firmā, nekur neesmu sastapusi. Sekretārīte lēca augstāk par savu pēcpusi. Bet raksts nekonkrēts. Vārdiņus, vārdiņus, lūdzu!
rob
r
Jūs tikai aizmirsāt pieminēt ģimenes,kuras tika izsūtītas un gāja bojā Sibīrijā,cietumos spīdzinātos un nomocītos,dzīvošanu mucā (izolācija no pasaules), tautas identitātes kropļošanu.Tas jūms šķiet ir nebūtisk sīkums - cilvēka dzīvība. Protams,viedokļi mēdz atšķirties.Vienam svarīgi lai būtu pilns vēders,kapeika makā ,bet tas,kas notiek aiz sētas vairs nav svarīgi.(ne mana cūka,ne mana druva) Ja no tāda redzes viedokļa lūkojas, jā PSRS laiki bija labi, bet jebkurā gadījumā komunisma projekts ilgtermiņā nebija dzīvotspējīgs,jo 80to gadu beigās,pat desu nevarēja nopirkt.
me
m
ļoti labs raksts par to, kas mūsu sabiedrībai pietrūkst visvairāk!
dihlofos
d
Tu kļūdies.Pirmām kārtām,tieši esmu cietis no ,tā saucamajās padomju savienības iekārtas,komunistu sistēmas.Oligarhi,jā tāda vārda agrāk nebija,bija nomenklatūra,ar ko viņa atšķirās no tagadējiem oligarhiem???Jā,bezdarba nebija,bet tavas augšanas iespējas bija nulle,obligātais priekšnosacījums izaugsmei(pat brigadiera)bija komjaunatnes jeb KPSS biedrs.Vai neizzaga valsti?,un kā vēl,nemaz nerunājot par tiem desas un sviesta gabaliem kurus meta pāri fabriku žogiem,par tām pilnajām pārtikas somām,kuras stiepa mājās ēdnīcu darbinieki.Nomenklatūru darbiniekiem bija savi:spec veikali: kuros bija viss.Parastie strādnieki stāvēja no 6 rītā pie pārtikas veikaliem cerībā,ka kaut ko pievedīs un būs kāds desas,vai siera kg ar ko pabarot ģimeni.Jā,nauda bija,bet ko varēja nopirkt,neko.Viss bija par;blatiem;ar lielu pārmaksu tā ka tai naudai nebija vērtības.Krievu biskriminācija,ko tu te airējies,diskriminācija.Purvciems,Jugla,Imanta,Pļavinieki ,būtu mazāk muldējusi un apsaukājusies.Galu galā,es esmu LATVIETIS un gribu,lai tie,kuri šeit dzīvo ciena ne tikai mani,bet arī mūsu likumus nevis uzskata sevi par augstāku rasi.Tieši tie arī ir tie "naciķi",bet es gribu,lai mums ir nacionāla valsts un šeit skanētu latviešu valoda nevis paģērēt kaut kādu divvalodīgu valsti.
duelis
d
Latu Lapsa par saviem apmelojumiem jau sen būtu beigts
Sirmais
S
Tā krievu Annuška ir jukusi. Pasaules ļaunuma centrs viņai ir bijusi labākā valsts pasaulē. Viņa raud par valsti kura sadega elles ugunīs, par valsti, kas noslepkavoja tik daudz cilvēku, cik Hitleram pat sapņos nerādījās. Par bezdarbu viņai taisnība, vergu sabiedrībā nav bezdarba. Vai Anniņa to zin, ka visa pasaule priecājas par CCCP bojā eju, par komunisma krahu visā pasaulē. Visas mūsu šodienas nelaimes ir komunistu izaudzināto bezsmadzeņu cilvēku darbības rezultāts. Vēl vairākās paaudzēs, cilvēki būs jāārstē,lai izdziedētu tos no "Anniņas"slimības.
as
a
Vai bija bezdarbs? Jā, bet tas bija apslēpts aiz cilvēku formālas, nejēdzīgas nodarbināšanas. Vai bija nabadzība? Jā, bija. Cita lieta, ka liela daļa tautas bija vienlīdz nabadzīgā situācijā, un nebija jau arī to iespēju gribēt kaut ko vairāk - bagātībai nebija lielas jēgas. Vai bija krievvalodīgo diskriminācija? Nē, krievvalodīgo diskriminācijas nebija. Bija latviešu, lietuviežu, gruzīnu, u.c. valodu diskriminācija. Vai bija valsts izzagšana? Jā, visas partijas un augstākās nomenklatūras vadītājiem paredzētās ceļazīmes, pirtis, mājas, u.t.t. tika finansētas no nodokļu maksātāju naudas. Nē, tā visa nebija, jo valsts bija tautas interesēs nevis oligarhu vai aptrakušo nacionālistu. Kļūda, anniņ! Valsts bija to interesēs, kuri atrada par iespējamu izmantot partijas ideoloģiju savas labklājības nodrošināšanai.
Zanderam
Z
Ļoti labs raksts. Tiešām, viena no latviešu sabiedrības problēmām ir tā, ka mums nav SOCIĀLAS SANKCIJAS (kā, piemēram, publiski izrādīta nicināšana, nesniedzor roku) pret cilvēkiem, kuri ar savu rīcību ir pierādijuši, ka tie stāv ārpus demokrātiskās publiskās morāles )piemēram, mūsu t.s. "oligarhi" vai Latvijas neatkarības pamatu apšaubītāji, tātad okupācijas noliedzēji). Veselīgā sabiedrībā šādas sankcijas pastāv.
zahars
z
Dzīvojam globalizācijas laikmetā, pazīstamies ar milzumu cilvēku, valstij vienīgajai ir monopols uz vardarbību, cilvēku aizvainošana(nav runa par argumentētu kritiku) ir parastais politiķu un plašsaziņas līdzekļu instruments, svarīgāks ir tas kā darītais/nedarītais tiek atainots PSL, nēkā profesionālu ekspertu viedoklis.... laikam jau tik neizbēgama realiāle, cik globalizācijas temps. Vienīgā bremze - politkorekts nacionālisms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas