Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zanders šaubās, vai VL!-TB/LNNK nepieciešama jaunajā koalīcijā

Žurnālists un politikas vērotājs Māris Zanders apšauba, vai Nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) ir nepieciešama jaunajā koalīcijā. "Ja viņi būtu spēcīgi finansēs, ekonomikā, tad saprotams, bet apvienības intereses šajā brīdī nav pašas svarīgākās", uzsver M.Zanders.

Viņš uzskata, ka politiķi ir nonākuši tajā pašā punktā, kur atradās vēlēšanu naktī. Apvienībai "Vienotība" izdevās "labs PR gājiens", savu labo gribu, uzaicinot visas četras partiju apvienības iesaistīties koalīcijas veidošanā, partija izrādīja. M.Zanders uzskata, ka politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs" (SC) nemaz nevarēja kļūt par jauno koalīcijas partneri, tādējādi būtu pievilts “Vienotības” vēlētājs. "Pirms vēlēšanām J.Urbanovičs likts pretstatā V.Dombrovskim un tagad viņi iet kopā. Kā to paskaidrotu sabiedrībai?"Arī pašam SC patreiz nav nekādu vajadzību atrasties valdībā un tuvākā pusgada laikā žurnālists tādas vajadzības nesaskata.Jau ziņojām, ka premjers V.Dombrovskis (JL) šodien turpinās sarunas par koalīcijas veidošanu no apvienības "Vienotība", Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) un VL-TB/LNNK).Dalībai koalīcijā jau iepriekš piekritusi ZZS, bet ceturtdien V.Dombrovska piedāvājumam atbalstu pauda arī VL-TB/LNNK valde. Ja minētās partijas izveidos koalīciju, tad tai Saeimā būs 63 deputātu mandāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas