Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zanders šaubās, vai VL!-TB/LNNK nepieciešama jaunajā koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kapec lai nebutu?
k
Visu Latvijai!" ideoloģiskā bāze ir pozitīvais latviešu nacionālisms, kas veido stabilus un skaidrus pamatus patiesai demokrātijai un taisnīgumam Latvijas valstī. Latviešu nacionālisms nozīmē ģimenisko attiecību pacelšanu tautas līmenī. Katrs mūsu tautietis ir kā ģimenes loceklis, kuru nevar atstāt nelaimē, par kuru jārūpējas grūtos brīžos, kurš ir pelnījis cieņu vai līdzjūtību ar to vien, ka ir mūsējais. Tā notiek katrā labā ģimenē, tā jānotiek arī tautā kopumā. Šī kolektīvā apziņa, ka esam piederīgi vienam veselumam, vienai ģimenei, tā ir sociāli atbildīgas un taisnīgas politikas stūrakmens. Lai kļūtu par līdzvērtīgu Eiropas daļu, mums jāizceļ un jāapliecina sava, neatkārtojamā latviskā tāpatība ne tikai kultūras jomā, bet arī sociālajā sfērā, izglītības sistēmā, valsts pārvaldē, ārpolitikā, iekšpolitikā un tautsaimniecībā. "Visu Latvijai!" ir par latviešiem, bet tai pat laikā nevēršas pret citām tautām. Mēs esam par nacionālu daudzveidību pasaules mērogā, ko iespējams panākt, stiprinot nacionālu valstu patstāvību, kultūras identitāti un taisnīgumu starptautiskajās attiecībās.
Sonets
S
Man sāk patikt Zandera domu gājiens!
vecie,smirdīgie vēži sašmu
v
kas notiek Latvijā ?, 22.10.2010 16:33 ZZS jau 20 gadus sēž valdībā un 20 gadus posta manu Latviju,nu tagad šie ZZS ar vēl lielāku sparu un pārspēku/ministriju sk./ turpinās postīt manu zemi vēl 4 gadus ,ar to arī apsveicu vēlētājus, kuri neredzēja to ,ka 20 gadus ZZS bija pie teikšanas,bet visu vainu par sastrādāto visi novēla uz TP Kalvīti ,kura laikā tik tiešām valsts attīstījās visstraujāk,bet kādiem aizjūras saimniekiem vajadzēja ielikt paklausīgus pakalpiņus un tādus roklaižas kā ZZS,gavilējiet, tauta,jūs to gribējāt.
K-K
K
... Paklau, delin, atklati verot un vertet politisko procesu rezultatus, no kauzalitates un efektu puses, ar neintralu viedokli, ir kaut kas cits ka SKIELET un SPRIEDELET no savas diletantisma un kadas svesas lojalitates sasaurinata aizspriedumu AKLUMA ! ...PIEKRITU ABSOLUTI ENIJAI, ! UN PAREJIEM, kas atklaj Zandersa patieso staju un vietu visa bijusa ...
nolemtība
n
Nu jau būs arī "aicinātie" no Ķīnas, jo Kloķe ar Prezi parakstījuši ar ķīniešiem, ka savstarpēji atzīs viņu izglītības dokumentus. Bet par ko tad no Latvijas Ķīnā kādu amatu varētu ieņemt, izņemot plivināšanos cilindrā:)
Jēpītis
J
Piekrītu Zanderam. Tēlaini sakot, valdības veidotāji vāra putru tautai un ,kad tā diezgan labi sanākusi, tad tajā iespļauj. Paši neēdīs, sev vārīs citu.
alberts
a
Ta viņš ir.Latvietis ārzemēs stradas melnās miesas.Latvijā NĒ!
mja
m
Zigis » Ieva 10:13 Ja šeit piezmiegs krievus, tad latviešu jauniešiem būs gan darbs, gan ciešama kultūras vide. Ne tā kā tagad, kad daudzi brauc uz Eiropu, jo vairāk jūtas svešā vidē šeit, nekā tur Īrijā vai Anglijā, pie tam tur neviens tevi nesauks par gansu un fašistu. ------ Cik naivi. Krievi ir maitas, bet ārpus LV es atrodos pašu latviešu dēļ, jo latvieši uzvedas kā cūkas - darba tikuma jautājumā uzvedība kā aizpagājušā gadsimta sliktam saimniekam, kas darbiniekus uzskata par svešiem liekēžiem. Latvijā jau nav uzņēmējdarbības vides - vai tur paliek vairāk krievu vai mazāk tas neko daudz nemaina - ja neesi kliķē, ja nav pazīšanās... ko tur daudz. VL gan izņemot nacionālo jautājumu nav ko dot.
mamma I.G.R.
m
Zanderu nēsā :)
SIM
S
Murgo tu ,Zander! Katrai nācijai tās intereses ir pašas svarīgākās, un nekad nav bijis savādāk! Un būtu tikai labi , ja VL / TB LNNK valdībā būtu vismaz 30 vietas , nevis tikai astoņas! Tad Latvija varētu justies jau mazliet tuvāk patiesi latviskai valstij!
pilsonītis
p
Zandera k-gs, VL-TB/LNNK vajadzīga kaut vai tāpēc, ka Vienotība ir apvienība, pie tam tie 3 spēki ir pietiekoši atšķirīgi. Tas ir risks frakcijas biedru skaitam un 55 balsis kopā ar ZZS var palikt mazākums. Bet vēl 8 jau ir lielāka garantija stabilitātei.
!
!
Bingo! Turklāt vēl arī tas, ka vienai daļai mācību virziena - profesijas izvēle ir ja ne loterijas nejaušībā noteikta, tad profesiju modes ievirzīta gan. Līdz ar to cilvēks nekad nebūs savā īstajā vietā, un tas, kam attiecīgajā jomā ir spējas, rūkdams aizies garām.
Lumi
L
Zander, tu nešaubies! 20 gadi ar blēdībām ir sākti un dzīvoti - un diezgan! Padomju morāle pamazām jādrupina, vai ne?
Venta
V
Ko var pļāpāt par nekvalitatīvu augstāko izglītību Latvijā. Jārunā konkrēti: kas, kur, kā. Kādā ziņā nekvalitatīva? Un kāda ir kvalitatīva? Bet esmu par to pārliecināta, ka lielākā nelaime ir tā, ka augstskolās ar savām naudām iespiežas pilnīgi studēt nespējīgi jaunieši, kam arī nav vēlēšanās studēt. Par veču naudu nosit laiku. Un tas - ārkārtīgi ietekmē vispārējo līmeni, jo pasniedzējam jāņemas, lai ieskaidrotu dumiķiem tās lietas, ko apgūst parasti vidusskolā (pat pamatskolā! Piemēram, rakstītprasme ir zem katras kritikas!). Cieš īstie studētgribētāji. No tā arī viedoklis: dumiķi visur muld, ka nekā nav, par visu un visiem smejas, lamājas, pasniedzēji tādi un šitādi, it īpaši slikti ir tie, kas kaut ko prasa. Bet studētgribētāji ir neizpratnē, kāpēc kursa ietvaros skaidro pašas par sevi saprotamas lietas. Ja būs īsts konkurss uz budžeta vietām un neviens blakus nekārstīsies ar veču iedotām naudām, būs i kvalitāte, i konkurētspēja. Tie, kam nav spējas iegūt akadēmisku izglītību, jāvirza jau savlaicīgi uz profesionālkām koledžām - lai iemācās arodu un var sākt strādāt. Liela problēma ir arī privātās augstskolas, kas patiešām ir spējīgas dot apšaubāmu kvalitāti. Pasniedzēji - vai nu ar plikiem maģistra grādiem, vai - noskrējušies no vienas darba vietas uz otru valsts augstskolās strādājošie, vai -pagalam veci pensionētie spēki ar doktoru grādiem. Turklāt privātaugstskolu studenti parasti ir tas trešais ešelons, kuri nav spējīgi, piem., LU vai Stradiņu universitātē pat kāju iespert. Tad nu tie švakmaņi tur dirn, pa pusei ko nebūt saprotot, pa pusei ne un uzskatot, ka viņi diplomus jau ir nopirkuši.
Piekrītu Toskai
P
Nedaudz svaigu ideju un jaunu cilvēku entuziasms nedaudz sapurinās veco un pašapmierināto klanu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas