Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Žaneta Ozoliņa: Pasaules degpunktā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzimmijs13
d
Ciniķi - CO2 - ir tikai viens no cilvēku darbības faktoriem globālās sasilšanas izraisīšanā. Tas ir viens no kopā ar mūsu planētas biosfēras dabīgā akumulatora mežu masīvu, kā arī pasaules okeāna iznīcināšanu , mežu iznīcināšana iespējams ir "vislielākais" ļaunums, jo tāpēc arī dabīgās klimata pārmaiņas, kuras izraisa saules aktivitāte, un tamlīdzīgi faktori, kopā ar cilvēka radītajiem, tuvākajā nākotnē, iespējams būs drastiskas. Vēl jāņem vērā mūsu tehnokrātiskās civilizācijas ievainojamība - ja sešpadsmitā gadsimta beigās klimata izmaiņas pārcieta salīdzinoši mierīgi, tad mūsu tagadējās lielpilsētas... Un globālā sasilšana nenozīmē vienmērīgu, patīkamu siultumu.
dzimmijs13
d
Paldies, interesanti.
fenomens
f
>> Memory Skauž.....
Memory
M
Tā viš i...:'' kur stratēģiskās analīzes komisija neko stratēģisku neradīja.'' - BŪTU bijis labāk, ja neko nebūtu radījusi - varbūt, tad '' stratēgu'' Kalvīti par premjeru VVF neizvirzītu pēc savu padomnieku rekomendācijām ? Radīja, rada un radīs i Žaneta, i Robčiks, i Juris, i Ivars, i....n-tie eksperti var mierīgi turpināt savu trekno gadu praksi - ko vakar slavēja, to tagad var kritizēt - viss ģeniālais ir vienkāršs ! Mācās, studenti !
Memory
M
Ž.Ozoliņa:''Ķīna, kuru, atšķirībā no daudzām citām pasaules valstīm, ir mazāk skārusi globālā finanšu krīze un kas šobrīd ir iemantojusi pasaules lokomotīves lomu,...'' - NU ĻOTI politkorekti, taisni prieks, ka Ozoliņas kundzei '' aizmirsies'' pieminēt to komunistisko režīmu, Tibetas okupāciju u.c. lietas, ko tik' bieži piesauc, kad jāslavē 4. maija republikas labumi.
tā viš i...
t
Žanete Ozoliņa-Hantuhova taču bija Zinātniskā komunisma katedras pasniedzēja un vadītāja! Īsti piemērots bija darbs pie VVF, kur stratēģiskās analīzes komisija neko stratēģisku neradīja.
ciniķis
c
visvairāk mani sasmīdināja nopietnība par klimata pārmaiņām:)) Tak tagad katrs muļķis zina, ka bubulis par globālo sasilšanu ir antizinātnisks, cilvēces vēsturē lielākais krāpnieciskais mīts ar kuru atsevišķas banķieru aprindas Volstrītā grib uzlikt visai pasaulei maksāt viņiem tā saucamo elpošanas jeb CO2 nodokli!!!! Dabas un Dieva ironija, ka laikā, kad šie krāpnieki un āksti sprieda par globālo sasilšanu Kopenhāgenā, visa eiropa piedzīvoja tādu ziemu, ka par globālo sasilšanu praksē nācās aizmirst:)) Mostaties ļautņi - es pats personīgi pirms pāris mēnešiem TVnetā redzēju rakstu, kur pēc kaut kādām metodēm tika rēķināts - ka Latvija CO2 saražo par daudz un tur bija arī aprēķini uz vienu cilvēku - cik viens cilvēks saražo CO2 gadā! ( TVnet arhīvos noteikti būs sadaļā "zaļā zeme".)Tas ir elpošanas nodoklis mīļie!!! Un vēl - visi šie tā saucamie zaļie savas patiesās sejas atklās pamazām un, ja nu kāds nezināja, tad viņu ideoloģija ir nedaudz totalitātra un tikpat murgaina kā nacistu rasisma teorija. Zaļo teorija cilvēku pasludina par piemēslotāju, baktēriju un kaitīgu produktu uz planētas zeme no kā būtu jāiekasē eksistēšanas nodoklis.
MX
M
Loti virspusejs rietumu preses citatu savirknejums.
XXL
X
A ko Tu saproti ar "riņķī apkārt"? Ja nevar pateikt cik maksās degviela 2010. gada 1. septembrī, tad nav vērts muti vērt vaļā? Tā kaut kā?
Orange Monkey
O
Tiešām vāji sākts gads. Žēl. (Padoties pierunātājiem, rosinātājiem no medija, nespējot pateikt sevis cienīgus secinājumus, vispārinājumus... tomēr nožēlojami.)
Peters
P
Klausoties un skatoties Ozoliņas kundzē, radies šāds priekšstats: forma ir, bet saturs nav. Pēc skata ŽO ir solīda, un labi izskatās. Kā ārzemēs. Bet kā atver muti, tā priešstats mainās. Piesardzīga, aptuvena un tukša muldēšana. Riņķī apkārt. Atgādina Komjaunatnes runātājus. Ne viena svaiga, vai drosmīga doma, vai iniciatīva. Un rezultāts no tādas tukšas runas ir atbilstošs. Latvijas Stratēģiskā plānošana (kas starp kūrēja tieši ŽO).
fau
f
Ko gan vairāk var gaidīt no postpadomju globālistes...?
tm
t
Profesores kundze, tikai retais brits pats vairs uzskata, la UK ir lielvalsts.
west
w
Kārtējais ūdensgabals cienījamās kundzes izpildījumā.
aicis
a
Nu redakcija prasīja un tādu tukšu kompilācijas rakstu arī ātrumā uzcepa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas