Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

ZAP priekšsēdētājs Grīnbergs taisnojas par Amnestijas likumprojektu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fg
f
Skumji, ka velk ārā vecās sistās kārtis un muld par cildenām teorijām, patiesībā velkot uz pavisam citu pusi. Divi iepriekšējie komentāri labi atveido situāciju (īpši vērā ņemams priekšlikums par apbalvojumu atņemšanas procedūru). Atgādināšu īsāku un asāku minētās anekdotes variantu: -Kā var redzēt, ka jurists melo? -Lūpas kustas.
mērglis
m
ja noziedznieks sastraadaajis pietiekamas ziepes lai baaztu šo cietumaa tad pirms tiesas atņemt visus apbalvojumus , ja izdariitie noziegumi veersti pret valsti , taa valsts nodeviiba , kaa Lembja gadiijumaa , nevar noziedznieks rotaaties ar valsts apbalvojumiem seedeedams čohaa , tas ir amoraali...ja ir komisija kura lemj par apbalvojumu piešķiršanu , tad jaabuut arii taadai kas to atņem...paareejiem apbalvotajiem tas rada kauna sajuutu , ar taadiem precedentiem tiek garauts šis instituuts kurš lemj par ordeņu un abalvojumu piešķiršanu...
K2
K
" ..Ņemot vērā šī Satversmē paredzētā humānā akta pieņemšanas iespēju mūsu valstij tik svarīgā datumā, kā arī cietumu pārslogotību un pārlieku lielo finanšu tēriņu to uzturēšanai, padomes vadība izšķīrās par attiecīga likumprojekta iesniegšanu Saeimai." Kā var tik bezkaunīgi melot! Cietumi tātad pārpildīti ar tiem, kuri balsoja par Latvijas neatkarību? Un šis vīrs ir ZAP priekšsēdētājs?! Jāatceras vecs joks: kā var pateikt, ka jurists melo? Atbilde: ja tam kustas mute. Kāds pārsteigums: joks izrādās esam patiesība.
Tāuntā
T
Tātad, Grīnbergaprāt, Latvijas cietumi ir pārpildīti ar personām, kuras ir balsojušas par Latvijas Valstisko neatkarību, un lai šo samilzušo problēmu labotu un atslogotu cietumus, bija nepieciešams šis likumprojekts.
zvirbulēns
z
Nevis taisnojas, bet atstāsta darīto un iemeslus kādēļ darīts.:)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas