Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zariņš: Latvenergo maldināja sabiedrību, pasniedzot tarifu projektu kā sociālu kampaņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
"vecais
&
"brīnums kā ar tik zemu tarifu varēs pabarot visu valsts aparatu saimu prezidenta kanceleju kur nu vēl padomniekus pilnvarniekus regulētājus un milzīgo ieredņu baru kuru algas nav zem 1000 latim.Un to visu jāpaveic miljonam nodokļu maksātājim.to pat nespētu realizēt AMERIKĀ.
mala
m
pareizi,bet,ja jau tirgus ekonomika,tad,tos vīriņus arī var var nomainīt pret citiem-gudrākiem un lētākiem!
bimbam
b
Ta jau nu musdiena nav nekada problema! Nokurini 1200 KV par pamatcenu, un tiklidz tos esi nokurinajis, iesledzas paaugstinatais tarifs un beigta balle!
replika
r
1. Man liekas komiski, ka daudzi cilvēki kautrīgi cenšas pamatot kāpēc viņi tik daudz patērē. Viņiem ir kauns... Latvijas valsts viņus ir nokauninājusi... :) 2.Vakar KNL, paklausoties Kamparu un Barisu, kad viņi runāja nevis par HES un TEC elektrības pašizmaksu, bet par to, ka šai "precei" esot kaut kāda tirgus cena un "elektrību kā preci" varot izdevīgāk pārdot citur. Sorry, bet man palika iespaids, ka šie abi kungi ir nesen iemaksājuši Latvijas valsts kasē kādu 4 miljardus latu un tagad Latvenergo ir viņu privātīpašums, ar kuru viņi var darīt ko vēlas. . Vai tiešām tā ir? Vai tiešām Latvenergo jaunā vadība ir tie, kas cēla šos milzīgos objektus. Man likās, ka LE ir visas tautas īpašums, nevis spēļu mantiņa elektrības "tirgoņu" un spekulantu rokās
Ministry of Truth
M
Gandrīz vai jāsāk domāt, ka Miķelsona nomešana Vienotībai bija mērķis tieši šādas ieceres īstenošanai. Turklāt pārdot pa daļām uzņēmumu, kuram tagad bilancē parādīsies arvien lielāka peļņa, būs pievilcīgāk. Ir arī aizdomas, ka no valsts uzņēmumiem tagad budžetā gaida lielu pienesumu, lai kompensētu dzīves līmeņa un ieņēmumu krišanos no tirdzniecības, izklaides jomām.
Krūmiņš
K
Pļūtī kā Zariņa govs!
Koko
K
Nu, pasakiet man nejēgai,kāds tur taisnīgums, ja par vienādu pakalpojumu vieni maksā vairāk,bet citi - mazāk. Ir taču 21.gs. Bez ledusskapja,veļasmašinas,TV,datora,ūdenskannas, gaismas ķermeņiem telpās nu nekādi neiztikt. Šīs pašas nepieciešamākās ierīces noteikti patērē vairāk par 100 kwh mēnesī.
f
f
Ņemot vērā, ka iedzīvotāji pauž neizpratni par Latvenergo iecerēto tarifu palielinājumu, „Par Labu Latviju” deputāti nākam trešdien, 16. februārī, rīko diskusiju par tarifu palielināšanas pamatotību. Diskusijā aicināti piedalīties ekonomikas ministrs Artis Kampars un Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Ivars Zariņš. Frakcija jau norādījusi, ka nevar atbalstīt ministra Arta Kampara plānu „lāpīt” valsts budžetu, būtiski palielinot elektroenerģijas tarifu. Ekonomikas ministrs Artis Kampars ir atzinis, ka, tā vietā, lai samazinātu uzņēmuma peļņu vai ieguldītu naudu šajā ziemā cietušo elektrības līniju atjaunošanā, ar valstij piederošā „Latvenergo” peļņu tiks „lāpīts” valsts budžets. Tādejādi jaunie elektroenerģijas tarifi ir pielīdzināmi jaunam nodoklim, kas tiešā veidā skars ģimenes ar bērniem un cilvēkus laukos, kuru elektrības patēriņš mēnesī ir objektīvi lielāks. Laikā, kad daudzbērnu ģimenēm, katrs lats ir būtisks, ministra paziņojums „Lai maksā tie, kas to var atļauties!” šķiet cinisks un kārtējo reizi demonstrē ministra nekompetenci.
aņutas&vinķeļu kopdarbs
a
Miķelsona laikā mēs visi ilgu laiku maksājām tikai 3 santīmus,bet, lai Vienotība varētu komandēt ļatvenergo, un peļņu saņemt dombrovskis savu padumnieku apmaksāšanai,miķelsonam uzlika rokudzelžus un tajā krēslā iesēdināja savuVienotības ielikteni, kurš plēš no tautas ,lai piepildītu vienotības un viņu šoferu dēlu kabatas ar mūsu naudu ,palielinot maksu par elektr````````ību 4 reizes!...
nopir ktais zariņšatklāj k
n
Zariņš atklāja kārtis, ka neviens, pat ikmazākais zariņš ir vienotības slota ,kuru var nopirkt vienotības kūtspakaļas slaucīšanai
Ance
A
Tagad apmēram ir skaidrs, kāpēc tika nomests miķelsons, nē nē, neuzskatu viņu par balto tēvu, vienkārši lielā kabata, saukta par latvenergo, nomainīja saimnieku! Sapratu arī to, ka mistiskais elektronerģijas liberizētais tirgus, ir kādu dažu šeftmaņu privātbizness, kur neveiksmes tirgū segs nabaga tauta, bet peļņa tiks sadalīta kabatai un ziedojumam valsts melnajam rijīgajam caurumam:( Īstenībā, kāda var būt liberizācija, ja latvenergo ir monopolists? Ja mums būtu izvēle, tad jā, bet pagaidām likums ir mega prettautisks! Kaut kas ir jādara, bet kas, nezinu. Iespējams, ka ir jāvēršas Satversmes tiesā?!
pat zariņus vientība nopirka
p
Miķelsona laikā mēs visi ilgu laiku maksājām tikai 3 santīmus,bet, lai Vienotība varētu komandēt ļatvenergo, un peļņu saņemt dombrovskis savu padumnieku apmaksāšanai,miķelsonam uzlika rokudzelžus un tajā krēslā iesēdināja savuVienotības ielikteni, kurš plēš no tautas ,lai piepildītu vienotības un viņu šoferu dēlu kabatas ar mūsu naudu ,palielinot maksu par elektr````````ību 4 reizes!......
Buba
B
Šamais pašpārliecinātais zariņš nav tas, pie kā sabiedrībai pieķerties, glābjoties no monopolistu diktāta. Klausīties citu viedokli vispār, - vai nu neprot, vai par labu (Latvenergo) atlīdzību - negrib. Un tas galīgi nekas, ka Latvenergo bezkaunīgi izmanto falsificētu bāzi par patēriņiem.
@
@
Labāk paklusē un apdomā argumentus vēlreiz. Jaunos tarifus var arī boikotēt un nemaksāt.
Memory
M
Tauta ir jāmāca dzīvot reālās demokrātijas&brīvā tirgus apstākļos! Kas tika iesākts 19.gs. otrajā pusē - ' Ej un dzenies tik' pēc naudas / Krāp un blēdī cik vien jaudas' (E.Veidenbaums), tas tika ar lielu azartu turpināts pēc 1991.g. Tikai tā - pilnveidojot krāpšanas&blēdīšanas metodes var tikt pie turības un uzcelt labklājības valsti ( ne visiem, tikai veiklākajiem ).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas