Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zariņš: Saskaņas centra pārziņā vajadzētu būt Satiksmes ministrijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pirtnieku Ansis ne Zarins!
P
Ko lidz "logisks un zinos" ja vecaki nav iemacijusi nemelot un nezagt.
to Barons
t
Zarins izvelejas SC jo viniem vienoti sponsori - Gazprom. Latvenergo izvirzija tarifus, kas bija izstradati pec Zarina vadita kantora metodikas. Neviens nenesa uz SPRP ne siltuma ne citus tarifus kamer nebija sakartots ka apstiprinas. Skata pec Zarins protams parunaja TV kameru prieksa un ... apstiprinaja. Dimzel tadi nu mums tie sabiedriskie mediji ir - viegli vinus aizrunat ar visparigam frazem par lietam no augstiem plauktiem. Beigas aizmirst pajautat no kurienes radas formulas pec kuram tarifus rekina. Ta pat aizmirst paskatities likuma par SPRP - budzets tam kantorim veidojas no procenta dalas no reguleta tarifa. Tatad jo lielaks bija tarifs, jo lielaka Zarinam alga!
Barons
B
Mani visu laiku izbrīna, kādēļ Zariņš izvēlējās SC? Itkā ļoti loģisks un zinošs vecis, bet kādēļ SC? Vai tiešām kangars? Līdzīgs kirhenšteinam vai lācim? Kā regulators bija pavisam normāls. Un nejau viņš virzīja jautājumu par Latvenergo tarifu paaugstināšanu, bet gan Kampars un Dombrovskis. Kādreiz pie izdevības pajautāšu Zariņam... Jo šoreiz es viņu nesaprotu.
Metsasisu
M
Tagad redzu kangara seju. Pielīdis kriviem pēc kaviara maizītes un vodkas "čarkas". Galu galā beigta ēzeļa ausis būs lielākā dāvana!
Zodiaks
Z
Man pietiek, ka Rīgu vada imperiālists, kura mērķis ir vara pār svešu tautu, tas laikam lielākai krievu nācijas daļai iekalts asinīs vara pār citām tautām un citām tautām piedrošm valstīm. SC ir Krievijas politiskais pasūtījums Latvijā tas pilda Putina Vienotās Krievijas politiskās interses, kuru mērķis ir atgūt savā pakļautībā Baltijas valstis, jo uzskata, ka Baltijas valstu zudēšana un netkarība ir ģeopolitiskā katastrofa. Rīgu atdevām vadīt Maskavai vai atdosim vadīt Maskvai visu Latviju, tā būs katastrofa priekš latviešu nācijas un Latvijas valsts latviešu tautai nepiederēs tikai idiots to var nesaprast. Varavīksne, kas ir varavīksne reiz Padomju Krievija arī bļāva visu zemju proletārieši savienojaties, kas no tā sanāca redzams, kā uz delnas. Ieteikums ievēlētajiem politiķiem nēsat savas latviešu nācijas nodevēji un neveidojat valdību ar SC, kamēr nemainās viņu politiskie uzstādījumi un tie nesāk atbalstīt latviskas Latvijas nākotni praksē,ja viņi to nedara un patreiz arī nedara tad latviešu nācijai ši partija nedrīkst būt pieņemama, bet taisni otrādi pasludiāma ārpuslikuma ar Zariņveidīgajiem Ušakoviem, Rubikiem, Urbanoviča Bištekveidīgajiem u.t.t.
alberts
a
Savyuliak kads krievu cars - sēzot Ladogas ezera krasta noskatījājas ka viņa tataru-mongoļu karakalpi sasit zviedrus. Šodien - modernak - ''''''''''''''''zariņi" censas iznīcinat latviesus - kamer - krievs sēž un lūr caur sētas mietiem.
  • 0
  • 0
pamela
p
Zariņ,tev un tavam SC zini ko vajag?- daļai cietuma kameras,otrai - sādžu aiz Zilupes! Zariņ,tev neko vairāk kā Uzvaras laukuma kaŗātavas pie Staļina locekļa.Tas ir mans vēlējums,bet dzīve tevi plosīs sīkās daļiņās bez maniem novēlējumiem.Tu jau kaut nojaut kā beidz dzīvi savas tautas un valsts nodevēji.
Agita
A
Tikai tajā gadījumā, ja tādus kā tevi kopā ar tavu urbja un ušaka kompāniju iesēdina lidmašīnā un nosūta uz austrumiem. Protams, uz neatgriešanos.
nazis
n
Prieksh kam SC SM? Vinji soliija apalielinaat pensijas, pabalstus, taatad vinjiem vajag LM. Par satiksmi vinji neko nesoliija.
x
x
Bijusais Slesera "soferdels" aizstav treknos gadus?! Eksporta atbalsta vieta javeicina krediti ieksejam paterinam?! Ar labu nakti, Zarin! Guli talak! Singapuras izaugsmes plans balstas uz nacionalo interesu pakartosanu transnacionalam tranzitam un arvalstu bankam. Kremla Gazpromam protams tas patiktu... un Zarins ari butu pabarots... Protams Zarina blenosanas Sabiedrisko Pakalpojumu Regulatora mums ir nodrosinajusi energoresursu cenu celsanos un nejedzigu infrastrukturu. Ja izdosies pienemt racionalu lemumu un turet sos kungus pagabalu no valdibas stures, tad sos "nedarbus" ar laiku spesim izlabot!
Nav parsteigums
N
Zarins, Rozentale utt. - nav parsteigums. Saoz kur vares caur varaviksnes valdibu atpakal siltas vietinas tikt! Turp tagad daudziem LabLatvijiesiem taka iet!
  • 0
  • 0
vajadzētu gan.
v
tad sākt pārbaudīt ---kam derīgas tās ma,,eles---manuprāt,kas nebija kontrolējušas---pildījušas savus pienākumus---kā tad tika izlietota dotāciju nauda pasažieru pārvadājumiem ---kādiem mērķiem tā tika dalīta---kāda bija pārvadājumu KVALITĀTE UN TĀ TĀKĀK---IZVEST UZ DZIDRU ŪDENTIŅU VISUS!!!!!!!
siers
s
Kārtējais šofera dēls. uz sejas rakstīts karjerists un zaglis :D
MV
M
tur vislabak zagt?:D bet ne viņus ne tuvumā valdībai,pat ja butu 49.vietas
bnm
b
Ja, protams, ka gan savadak. Juristiem sava laika macija, ka valsts neatkariba tiek zaudeta, ja tas butiska infrastruktura nonak citas valsts rokas. Ja V un ZRP atdos SM SC, tad mes varam atvadities no savas valsts ekonomiskas neatkaribas. JO visas ostas, lidostu, IT, transportu, dzelzcelu kontroles PUTINA partija. Forsi ! Varbut, latviesiem tiesam jadoma, ka ir jadodas projam. JO pasu politiki nespej nodrosinat sis valsts neatkaribu.
rere
r
pats galvenais SC ir nevis kaut kāds tur amats bet gan panākt, lai krievu avīzes un TV 5 beidz spļaut indi par latviešiem un Latviju. Vienkārši tā : sodīt žurnaļugas , kas raksta naidīgus rakstus un mamikinam aplauzt radziņus.
Jo
J
tā ir ministrija, kur apgrozās VISVAIRĀK naudas? Noteikti nevajag SC koalīcijā. NAV UZTICAMS ! Mēs, latvieši, to NEGRIBAM !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas