Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zārks ar govju galvām turpina ceļu uz ZM

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cukurgailītis
c
Atraduši ar ko jokot.Zaimotāji.
Ivetai
I
Tu domā, ja cilvēks ir no laukiem viņam jābrauc ar zaparožecu un jāstaigā pastalās? Droši vien pat nezini, ko nozīmē strādāt lauksaimniecībā. Nuja, bet ko gan skaudīga pilsētas mājsaimniece var zināt par smagi fizisku darbu, ja pati savā mūžiņā nav strādājusi.
Guntars.K
G
zemnieks kā ubags-pliks kādam ar mēsludakšu tiks!
bērziņš 04.02.2009. 12:30
b
Zemnieki malači tā tikai turpināt. Diezin kurš tā nobijās ka pret neapbruņotiem zemniekiem aizsūtija līdz zobiem apbruņotu specvienību. Droši vien bez Godmaņa ziņas tas nenotika.
Paltraku Vilis
P
Man ir naivs jautājums: Kas ir iztukšojis (nozadzis) valsts kasi, zemnieki vai tautas kalpi?
Iveta
I
Nemaz tik nabadzīgi un nespējīgi zemnieki neizskatās, laba tehnika, labas automašīnas. Daudzi Latvijas iedzīvotāji vien pasapņot varētu. Būtu ka devušies mājās un strādājuši. No protestēšanas jau vairāk naudas neradīsies. Jau labu laiku liekas, ka Latvijā zemniekiem visu laiku visa kā ir par maz un nekad nav labi un vienmēr visādas kompensācijas vajadzīgas, vai plūdi vai saule, viss slikti. Pašiem savs privātais bizness ir jāveido un jāattīsta, nevis no valsts visu laiku nauda jāgaida.
neons
n
ir izdariiits tikait saakums........ganjaw buus turpinaaajums:))par zemniekiem!!!!!
diskobumba
d
Roze ir slimība!!! - ģeniāls plakāts:)
Ivanov Fedot
I
Dārgie zemnieki! Es atbalstu jūs 100%! Bet es nevaru teikt ka jūs uzvarējat. Aizgāja Roze, bet valdošā koalīcija viņa vietā liks citu puķi, Neļķi vai Floksi un nekas nemainīsies. Jums jāsaprot ka visa šmuce nāk no Saeimas un valdības!
neons
n
16 bilde ir super:)) ciitiiigi taisiijaaam to plakaatu:)):)):D
RSPCA
R
Govju galvas? Cik drausmigi! Kur dzivnieku aizsardzibas biedriba skatas? Kas bus talak - ieviesisim beigtu govju galvu kultu? Kam tas govis piedereja? Vai nav kauns ta savas govis pa zarkeim vazat? Mezoniba!!!!
SOS
S
NELIDOJIET AR ŠLESERMAFIJAS AVIOKOMPĀNIJU , NEIEPĒRCIETIES RIMI UN CITOS VEIKALOS KUR ŠEPTĒJAS ZAGĻI !!!! VAR BEZ AKMEŅIEM SASIST ZAGĻU KOMPĀNIJAS , LAI BANKROTĒ !!!!!!!!!!!!!!!!! TAD VARBŪT BEIDZOT LIKVIDĒS ŠOFERDĒLĒNU AMATUS, PADOMES
eh
e
vāja akcija un valdība pat neuzskatīja par vajadzīgu pakaļu pacelt no krēsla, es pateicu, ka pieņemšu jūs pie zemkopības ministrijas un tur ,ejiet, gaidiet! muļķiši zemnieciņi, eh... lauķi! kam jums mēslu dakšas, ja neprotat ar tām rīkoties!? izkaujiet savus lopiņus un kravājiet pauniņas, sprīdīši, uz .. anglija bij aizslēgta.. atslēga bij nolauzta.. :(
Produkts
P
Kad Latvijas valdība nerūpēsies tik par savu privāto kabatu, tad mums arī būs dzīve kā Somijā.
cony to TV
c
ik katraa shiis dienas realitaatee ir saredzama muusu valsts ekonomiski-politiskaas vadiibas tuvredziiba,ko dot shii daargaa jaudiigaa zemnieku tehnika kad taa nav ievietota visas zemnieciibas saimnieciski sabalanseetaa politikaa taa vel padzilina kriizi un haosu.Pie valsts paarvaldiishanas veeleetajiem buutu jaaizveelaas nevis naudiigaas partijas,bet tikai ljoti gudru muusu pilsonju partijas.Jaabeidz vienreiz atbalstiit to kampeeju partijas,rezultaati jau redzami shodien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI UN SKATIES VĒL

Zemnieki daļēji apmierināti ar valdības lemto; turpina prasīt Rozes demisiju

ZZS neatsauks ministrus, Roze pagaidām paliek amatā

FOTO: Zemnieki pie Rozes logiem

VIDEO: Zemnieki Rīgā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas