Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlera "nelielais pagaidu dzīvoklis" - 195 kvadrātmetrus plašs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Man tāds naivs jautājums.Kas tad noticis pa šo laiku ar Zatleru 150 kv.m. dzīvokli Brīvības ielā 100 ? Vai appludināts jeb izdedzis?
cola
c
Sorry, bet domaju, ka ziemaaa sis dzivoklis kopaa ar komunalajiem maksas vairak kaa 1200 ls menesii. Bet tas, protams, tiks noklusets, bet nauda vienkarsi pieskirta. Ja ziemas komunalie 60 m2 dzivoklim maksaa 130 ls, tad pareiziniet!
nuja
n
Savukārt īpaši izveidota komisija vēl meklēs Zatleram valsts garantēto dzīvokli. ---------------------------------------------------------- Tad kurš te muld ?
123
1
Pat Bušs pēc prezidentūras beigām aizbrauca atpakaļ dzīvot uz savu rančo.
dusmas
d
Kas ievēlēja Zatleru?Pareizi - "100 gudrās Saeimas galvas"! Tad lai gudrās galvas sametās un apmaksā dzīvokli Zatleram.Tauta neievēl prezidentu.
gill
g
Apskatījos intereses pēc iekš ss(lv) dzīvokļus. Nu tā - uz 195 kvadrātmetriem. Teikšu kā ir - praktiski lielāku vairs gandrīz ar nav. Jā, ir vēl dārgāki un smalkāki, bet nu tomēr...Zatlera sākotnējais lūgums neatbilst gala lēmumam. Kauns.
Andrievs
A
Ir tādi un arī lielāki komunālie dzīvokļi. Var izlikt tur dzīvojošās ģimenes. Pie viena Rīgas domē saīsināsies dzīvokļu rinda. Viņi lieliski prot no komunālajiem dzīvokļiem izliktos izslēgt no dzīvokļu rindas un administratīvā tiesa to atzīst par likumīgu.
  • 0
  • 0
būtu pakaunējušies
b
Kāpēc tad nevar dzīvot savā milzīgajā Brīvības ielas dzīvoklī? Jūnija beigās bija pilns internets ar to, ka Zatlera dāma plāno Brīvības ielas dzīvokli dāvināt dēlam, tāpēc prasīšot jaunu dzīvokli sev no valsts. Dēls lai iemācās nopelnīt pats sev dzīvokli. Kauna nav!
UNDO
U
Tas klauns vēl virina muti par oligarhiem un godīgumu - nožēlojami!
ano
a
Kur tad nu ir ta "jostas savilksana",ko tik loti skandina finansu ministrs?
baurs to Zatlers
b
Zatlera kungs, es jums piekrītu! Lai tie bauri rej, jums ir jāiet tālāk! Tieši bauri ir domāti tam, lai ekonomētu līdzekļus un maksātu eksprezidentiem un viņu kundzēm par 195 kvm dzīvokļiem u.c.ekstrām.
Ivars Graudums
I
Kaadeelj tad valsts negaadaaja Zatleram leetaaku dziivokli, ja jau pats bija taadu luudzis? Paareejie komentaaru rakstiitaaji nav sapratushi rakstu, bet par to pie latvieshiem jau nav ko briineeties...
cienītais
c
nevis komentētāji nav sapratuši, bet jūs. valsts piedāvāja zatleram lētākus dzīvokļus, bet kungam, redz kluso centru vajadzēja, un apskatījis 60 dzīvokļus, viņš izvēlējas tieši šo. jums laikam nepielec, ka lūgt lētāku dzīvokli, un gribēt lētāku dzīvokli, ir divas dažādas lietas. un lūgt lētāku ir varen labs reklāmas pasākums. paldies dienai par informācijas nopublicēšanu, cerams, ka cilvēki atjēgsies un sapratīs, ka balsojot par zatleru, nobalsos par tādu pašu ierāvēju kā visi citi.
  • 5
  • 3
Malacis
M
Malacis Zatlers!Ja valstī ir muļķi, kuri ir gatavi maksāt par luksa lietām,tad lai maksā.Latvieši tikai spēj katrs savā stūrī patenkot un komentāros izd...ies.
Fantastika!
F
Un šitais ērms dibina kaut kādas reformu partijas?!!!!.
Oskars
O
Bet Zatlers ir BEZDARBNIEKS , kāpēc viņš negrib dzīvot zem klajām debesīm ka jādzīvo DAUDZIEM manas Latvijas IEDZIVOTĀJIEM ???????!!!!!!!!!!
tante
t
Vai bijušajam prezidentam nevajadzēja izvēlēties pieticīgāku dzīvokli ? Nomas maksa jaunajā dzīvoklī kopā ar komunālajiem 1200 latu mēnesī ! Tā taču liela nauda ! Vēl jau atalgojums , visi sekretāri un citi izdevumi . Vai tāda rīcība būtu jāsauc par domāšanu par tautas interesēm ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas