Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlera partijas dibināšanas kongress varētu notikt 17.jūlijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labdabis
l
Attopieties, prezidenta kungs...
šekspīrs
š
Liela brēka , maza vilna.
aija
a
lai veicas, kultūrā arī vajag izmaiņas- dalderi, elertes utt. sevi ir pieradijuši kā savu interešu bīdītāji- neapzinot Latvijas vērtības un iespējas arī pelnīt .Latvija ir maza , bet ļoti talantīga tauta- īpaši mūzikā kāpēc mēs savus talantus neatbalstām?! nauda vienmēr nāk pēc tam, kad notiek garīgs uzplaukums un ekonomikai ir jāiet kopā ar kultūru līdzvērtīgās pozīcijās.Latvijā nav koncertzāles, bet ir mūziķi, mums ir daudzas hokeja halles, bet sportisti zaudē , arī budžets nav salīdzināms.. Mums ir vajadzīga garīgā atmoda un to nevar veicinās cilvēki, kuriem ir svešas morāles vērtības un tuvredzīga domāšana!
Mampe Šnabdeguns
M
Zatlers ar partijas dibināšanu atgādina Zīgeristu. Nekā konkrēta, valsts tālākās attīstības vīzijas trūkums, cīņa pret oligarhiem, kas nebūt nav svarīgākais... Tāda popularitātes viļņa izmantošana nejēdzību turpināšanai. Nez kāpēc atkal skaļi skan vārds "politiķis", kam - kā jau Latvijā ierasts - trūkst politikas. Domāju, ka valstsiki un cilvēciski Latvija iegūtu, ja Daudze, Auders, Zatlers drošu soli dotos atpakaļ pie operāciju galda un darītu to, ko prot vislabāk. Pie mums gan ne pārāk mīl tos, kas dara zināmas un piemērotas lietas, jo vajagot jau darīt arī to, ko nemāki...
ome
o
Vēl viena partija !!!!!Jau tā esam sašķelti.........Vai tiešām nevar apvienoties un latviešu balsis būtu vairākumā. Kur viens latvietis tur desmit partijas...........un ambīcijas......Es un Es un man un man. Jāvēl veiksme ,,,,,,,,
Dr.xy
D
Komentetajiem: vai Jus kaut kad vai kaut kur esat lasijusi vai dzirdejusi ( TV & radio),ka Zatlera kungs gatavojas dibinat jaunu partiju? Ja,patiesam,vins to gatavojas darit,tad ta bus neizlabojam kluda.Vienigais pareizais risinajums un Latvijas Valsts un latviesu tautas glabins no Latvijas Valsts ienaidniekiem un izlauptajiem SC,PCTVL,PLL un daleji ari ZZS, ir padzit Saeimu un Rigas domi,un lai turpmak valdiba butu Zatlers ar Vienitibu un VL- TB / LNNK.
nabaga jenoti
n
man mīļāki pirmie 02.07.2011. 07:52 Varētu jau par V.Zatleru balsot, JA VIEN viņš spētu norobežoties GAN no OLIGARHIEM, GAN no SOROSĪDIEM Tie ir divi ļaunumi, kas posta Latviju! Vieni kampj sev, otri - līdzina ceļu ārzemju kampējiem ========================================== Man ir mīļāki pirmie, jo viņi ir tikai 3, betVienotībai!!!!!!!!! gan savējos kampējus, gan ārzemju nesaskaitīt.......un visiem jaizdabā,jaklanas, japilda viņu diktāts
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
Visbīstamāk balsot par nabadzīgo liekuļu, solītāju un nespējnieku, berzbērnnieku impotentu un ālavu, induļu un āriju, Vējziedu būvētāju un hipobankas kredītu neatdevēju, partiju. Par to pašu, kas vēl pat saviem draugiem reklāmistiem 180 000 latu parādā par pērnā rudens kampaņām.
  • 0
  • 0
Ina
I
teicami!!!
Gatis
G
Ja jautājiet man, tad man liekas, ka Zatlers tur ir vislielākais mahinētājs pēdējā laikā. Zinot , ka var pazaudēt savu silto vietiņu, atlaiž Saeimu, lai ieliktos kādas partijas priekšgalā.. vai tad tas arī nav ieliktenis ?
DD1
D
Atlaist Saeimu vispār ir nelikumīgi, jo nedrīkst lasīt Satversmes 1 pantu atrauti no citiem. Juristi tikai baidās tikt nomētāti ar akmeņiem, kad tauta tā priecājas kā apreibusi. Drīz nāks paģiras.
  • 0
  • 1
... to Redzu pirms 41 minutēm, 201
.
Es Redzu, ka kundzītei nāksies izvērtēt savas līdzšinējās darbības ietvaru, var izrādīties, ka kontrolējošām institūcijām necivilizētas valsts cool stils nebūs pa prātam, tāpat kā tiem, kas Latvijai naudu aizdevuši. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Es redzu, ka kundziņi ir sajutušies nekontrolēti.
....
.
Kundzini ar kundziti visu savstarpeji kontroleja, citus laikam kontrolesanai klat nelaida :)))
  • 0
  • 0
... to Redzu
.
Tie LDDK biedri, kas visu laiku rindā pēc valsts atbalsta (nodokļu maksātāju naudas) vai kurus Jus tiesi domajat :) "Stalti komentētāji", "izglītības pilns naivums", "cool stils" - nabaga Zatlers, izskatās, ka viņu konsultanti virza pavisam citā virzienā, nekā pats bija iedomājies, beigās sanāks, ka pat 5% vēlēšanās nesasniegs. Es Redzu, ka kundzītei nāksies izvērtēt savas līdzšinējās darbības ietvaru, var izrādīties, ka kontrolējošām institūcijām necivilizētas valsts cool stils nebūs pa prātam, tāpat kā tiem, kas Latvijai naudu aizdevuši.
Atbilde?
A
Ko Latvijas uzņēmēji dara, lai cilvēki nepamestu valsti?
  • 1
  • 0
Redzu
R
Tāda ir realitāte civilizētās valstīs, Latvija nav civilizēta valsts, bet interešu grupu platforma. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Redzu, labi zināt, kas notiek civilizētās valstīs. Prieks, ka vēl ir kādi stalti komentētāji, kas iztur cool stilu, saprot, ka Latvija nav civilizēta valsts un ka te ir interešu grupas. Bet nu par tiem mūsu darba devējiem - ko gan viņi dara, lai cilvēki neatstātu valsti?
Redzu
R
Tāda ir realitāte civilizētās valstīs, Latvija nav civilizēta valsts, bet interešu grupu platforma. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Redzu, labi zināt, kas notiek civilizētās valstīs. Prieks, ka vēl ir kādi stalti komentētāji, kas iztur cool stilu, saprot, ka Latvija nav civilizēta valsts un ka te ir interešu grupas. Bet nu par tiem mūsu darba devējiem - ko gan viņi dara, lai cilvēki neatstātu valsti?
Nu ja!
N
visu darba devēju kopējā interese ir sakārtota sistēma, tajā skaitā - nodokļu un atbalsta, un darbaspēks, kas nemūk no valsts, bet tam vajag smadzeni, nepietiek ar neizglītotu bļaustīšanos. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kāds izglītības pilns naivums.
....
.
Tāda ir realitāte civilizētās valstīs, Latvija nav civilizēta valsts, bet interešu grupu platforma. Pašreiz Jūsu naivums (izglītotu jauniešu veidolā) arvien vairāk atstāj šo valsti, pāri gan paliek neizglītota un nekompetenta augstprātība un pašpārliecinātība (kas ir daudz smieklīgāk par izglītības pilnu naivumu) - kā šajā gadījumā.
  • 2
  • 0
Igors > anglosaxis
I
Prātīga doma , prātīga runa - pilnīgi Tev piekrītu. Zini par ko man nelielas šaubas , vai Zatlera kungs atradīs pietiekoši daudz inteliģentu cilvēku , kuri , neskatoties uz valodu , kurā viņi sazinās , spēs vienoties par vienu kopēju mērķi - Latvijas valsti ?
DD1
D
Es arī ļoti šaubos, ka kāds sevi cienošs inteliģents piesliesies Zatleram. Tā popularitāte ir burbulis, kas drīz pārplīsīs.
  • 0
  • 0
neuztraucies
n
inteliģenti pie viņa neies. tas process ir ar baltiem diegiem šūts
  • 8
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas