Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlera partijas finanšu ministra amata kandidāts būs ekonomists Dombrovskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Baiba
B
Ar šo ZRP paziņojumu manu un manu draugu balsis ZRP ir pazaudējusi. Par ko nu lai balso?
nē, mīļie
n
baismīgs komunists, kas neieredz nacionālo inteliģenci, latviešu tautu, grib to pezemot un grib to iznīdēt. Ja vecīšus nokaut badā, ja gudie maksās par idiotu darbam nederīgo diplomiem, pacelt nodokli grāmatām... ATBAIDOŠI!!!! TIKAI SIBĪRIJU NEPIEMIN.
info
i
Un premjera kandidāts Deniņš no Valmieras klubiņa. ZOO žīdi un žuļiki ielenkuši ne pa jokam. Lielākā daļa izrādās esot veci Ušakova draugi.
viesis
v
Mjā, lai gan atsevišķas lietas Dombrovska programmā ir pozitīvas (piemēram, nodokļu samazināšana darbaspēkam), bet kopumā tas ļaunums, ko valstij nodarīs šis liberālisma kalngals, ir pārāk liels, lai varētu atļauties šādu eksperimentu- laist šo cilvēku kopā ar ZRP pie varas.
!!!
!
Vienotībai ir Dombrovskis, Zatleram - Dombrovsky.
jautājums
j
Nū...Diez vai tā ASV izglītība līdzēs,jo tur problēmas risina vienkārši...Cik vajag, tik arī nodrukā. Nupat svaigi piedrukāja. Bet Latvijā jau valdībai tādas iespējas nav. Nu tad vienīgais ar ko varēs šiverēt ir 1) privatizēt valsts uzņēmumus,2) griez izdevumus veselības aprūpei un izglītībai,3) samazināt pensijas u.c.c. Bet visas šīs lietas ir godīgi ZRP ekonomiskajā programmā apsolītas.Tātad tie,kas balsos, apzinās,ko viņi izvēlas
Tontons
T
Vēl viens pārmācījies idiņš. Atcelt samazinātās PVN likmes... Un ko teiks pensionāri par zālēm? Vecāki par mācību grāmatām? Tūristi par viesnīcu cenām? PALDIES??? Nē taču! Un kā saglabāsim Māstrihtas kritēriju, ja PVN pacelšanas gadienā pieaugs inflācija? Tikai jaunu pazemināto PVN likmju ieviešanai (t.sk. vietējai pārtikai) un sociālo pabalstu pacelšana (vismaz 80 Ls mēnesī par katru bērnu) glābs ekonomiku un atturēs cilvēkus no prombraukšanas un bērnu nedzemdēšanas! Bet līdz tam jau Excel speciālisti neaizdomājas, ka tik formula beigās saliek teorētiskos ienākumus, kas nosedz nepieciešamos izdevumus! Dirsā ZRP! Nebalsošu.
felix
f
Es personiigi gribeetu redzeet duetu Dombrovskis-Dombrovskis...Valdis paliek kaa premjers,bet Vjaceslavs kaa finanshu ministrs...Ideals variants!
Pops
P
kas tā par miglas pūšanu, vajadzēja likt uzreiz pašu sORosu... vienīgais priecē, ka zaglerēni nemaz netiks Saeimā
XYZ
X
Kā bez veselā saprāta iznīcināt, nogriezt, samazināt – tā Dombrovski klāt!
XYZ
X
Kā bez veselā saprāta iznīcināt, nogriezt, samazināt – tā Dombrovski klāt!
Vēl viens "ministrs"
V
Latvijā tautas skaitīšanas laikā internetā V. Makarovs (arī Ušakova draugs) ierakstījies kā dānis: "Dāniski runāju ne sliktāk kā latviski; Dānijas radio ir mans pamatmedijs ikdienā; atbalstu daudzas dāņu vērtības, vistuvākā man ir dāņu attieksme pret sabiedrību, demokrātiju un daudz ko citu. Kurš tad apstrīdēs manu dānisko būtību? Protams, varētu izvēlēties arī citu variantu. Būtu pilnīgi apmierināts arī ar "krievu", "latvieti"," ebreju", "ukraini" vai "grieķi". Taču pagaidām nav iespējas izvēlēties vairākas tautības vai "jaukts", nevar rakstīt "eiropietis" vai "bez tautības". Protams, esmu un ar prieku palikšu Latvijas pilsonis. Bet tautība – tā ir mana izvēle. Pēdējā laikā jūtos kā dānis." 2005. gadā, domājot par nākotnes karjeru, jaunais politologs Viktors Makarovs secināja, ka būtu ļoti patīkami palikt dzīvot Dānijā, bet profesionāli vilinošāk ir strādāt Latvijā. Viņš saņēma no Jāņa Urbanoviča piedāvājumu iesaistīties "Baltijas foruma" darbā un tagad gandarīts, ka darbs esot bijis interesants, izglītojošs un pozitīvs. Tiešā saskaņieša Jāņa Urbanovicā vadībā Makarovs strādāja no 2005.gada līdz š.g. 22.jūlijam. Vecāki ieradušies Latvijas PSR 40.gadu otrajā pusē. V. Makarovs 2009. gadā raksta, ka jautājumā par balsstiesību piešķiršanu nepilsoņiem iespējams rast kompromisu. Pirms diviem gadiem 7. jūlijā publikācijā "politika.lv" viņš iesaka: "Ir jāsaprot: simtiem tūkstošu nepilsoņu nekad nenaturalizēsies un nekur neaizbrauks. Jāmeklē iespējas, kā veidot attiecības ar šiem cilvēkiem. Balsstiesību piešķiršana nepilsoņiem pašvaldību līmenī būtu viena šāda iespēja." Ja salīdzina to ar "Saskaņas centra" ("SC") programmā pirms 2010. gada vēlēšanām formulēto politisko mērķi – "Pašvaldību vēlēšanās piešķirt balsstiesības visiem nepilsoņiem un personām, kurām ir pastāvīgās uzturēšanās atļauja un kuras dzīvo konkrētās pašvaldības teritorijā ne mazāk kā trīs gadus", uzskatu saskaņa ir redzama. V. Makarovs ir piedalījies vairāku Sorosa fonda atbalstītu projektu īstenošanā un ļoti pozitīvi vērtē Sorosa fonda piešķīrumus Latvijas nevalstiskajām organizācijām.
Vērotājs
V
Dombrovska programma ir KATASTROFA. Atcels pazeminātās PVN likmes, palielinās Nekustamā īpašuma nodokli. Jau programmā tiek paredzēts NĪN parāda pieaugums, kuru Pašvaldības pārvērtīs parādzīmēs un visticamāk, lai mazāk "čakarēšanās", pārdos trešajām personām, kuras iedzīvotājiem novilks ādu pār acīm. Pārdos Valsts uzņēmumus un visus pašvaldību uzņēmumus biržās. Iegūto naudu neieguldīs attīstībā, bet segs daļu parāda, jo visa parāda segšanai līdzekļus neiegūs no privatizācijas. Līdz ar to būsim zaudējuši uzņēmumus, bet parādus nebūsim atdevuši. To kādas sekas būs uz cenām un tarifiem, ja pašvaldību uzņēmumi, kuri sniedz komunālos pakalpojumus, nonāks ārzemju korporāciju rokās, pat bail iedomāties!!! Dievs, pasargā mūs no mēra, kariem un ZRP!
Zelma Birzniece
Z
Zvirbulēnam,vēsajam uc viedīgajiem-laikam vēl kādas pabiras tiek no bijušo viedīgo galda,ka tā cenšas.Ir labs sakāmvārds-ljo lāci lād,jo barojas.
Murgs priekš Latvijas
M
Read my lips: NIGHTMARE!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas