Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlera partiju var pagūt reģistrēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Barons
B
Labāk gan būtu, ja ZRP nepagūtu reģistrēt. Jo nav nekāda vajadzība pēc kārtējās vienu vēlēšanu partijas.
Kārlēns
K
Ja grib balsot par JL un LPP/LC pārbēdzejiem un liberālisma varu Latvijā, tad var balsot par šo Zatlera reformu partiju, Ja grib balsot par liberāļiem, kuri nodenonstrēja, klaju reklāmu pret latviešu valodu, pret to lai valsts finansētajās skolās ieviestu mācības latviešu valodā var balsot par Vienotību, ja kādam tomēr ir strupceļš starp latviešu nācijas nodevību un savu tautību tas balsos par ZZS un Lembergu, ja kādam vēl bezsmadzeņu galva, kuram kā Vinnijam Pūkam smadzeņu vietā zāģu skaidas un tas tic tic Šlesera solījumiem par jaunām 500000 darba vietām, kurš spējīgs pārdot un nodot pat miesīgo māti, kur nu vēl latviskumu un Latviju tas balsoss par LPP/LC, bet latvietis kurš grib kļut par latviešu nācijas nodevēju un grib krievisku varu pār latviešu tautu un sabiedrību Latvijā balsos par SC, piedodiet, ja asi,bet patiesi būdams latvietis un triju bērnu tēvs (kurš savus bērnus grib audzināt Latvijai un latviskumam), es tā domāju, mana ģimene tomēr izvēlēsies VL/TBLNNK varētu arī par to kaut ko uzrakstīt, bet savu izvēli nemēdzu nosodīt, tikai atbalstīt.
Человек
Ч
Jūsu murgi domāti tādiem pašiem taurētājiem kā jūs esat. Piemēram, mani paziņas, Latvijas ienaidnieki būdami, tomēr nebalso ne par Vienotību, ne par ZZS vai ne par LPP/LC. Lielākā daļa no viņiem vispār nebalso. Par V., ZZS un LPP/LC balso tādi paši latvieši, kā jūs, tikai mazāk marginalizētie. Tā ka jūsu vienlīdzības zīme starp Latvijas ienaidniekiem un jūsu politiskajiem konkurentiem ir veikls PR triks un krāpniecība.
  • 0
  • 0
Tā viš ir
T
Zatlera komanda: Zatlers, zatlers un Zatleriene. + vesels bars puskoka lēcēju, kas grib tikt deputāta maizē bez liekas piepūles un darba.
:)
:
Palasot pedeja laika zinjas skaidrs top viens - Zatlera partija sastaves no bijushajiem LPP/LC biedriem un ienjems bijusho TP nishu.
alberts
a
Nabaga letiņi - atkal skries balsot par "jaunu" partiju - ka tas bija ar Tautas partiju,Jauno laiku,Vienotību - KUR tagad tās? pagultē! Nu apjēdzatioes taču - ir viena partija kura stav pretī Latvijas sabrukumam - VL!
vārds
v
VL vairs nav- ir NA VLTB/LNNK, kas ir tikpat šaubīgs veidojums kā citi vecie gurķi
  • 4
  • 2
Janka
J
Par VL pārliecināti varēs runāt tikai tad, kad tā būs izturējusi pārbaudījumu ar "sili"...
  • 5
  • 0
bimbam
b
Priekš kā!?
nabadziņš....
n
"Ēkā Elizabetes ielā 17 atbrīvojās viens no man piederošajiem trīs dzīvokļiem. Tajā brīdī Valsts kanceleja meklēja dzīvokli Zatleram, es iesniedzu piedāvājumu, un šis dzīvoklis tika izvēlēts," sacīja Pulkinena. Dzīvokļa īres līgums patlaban noslēgts uz 18 mēnešiem.
  • 2
  • 0
.....................
.
Noslēpumainība tāpēc, lai varētu ilgāk pūderēt smadzenes (Vai lasījāt , ko teica profesors Vētra vakar? Jo ilgāk neko nezināsim , jo ilgāk būs vēl kāda ticība, kā uzzināsim tā šis ticības burbulis catleram pārsprāgs!), jo visus neatkarības gadus un tika šmugulēti dažādi labējo-tauko kloni: LC bija klons TP, TP bija klons JL, JL bija klons Vienotība, Vienotībai tagad klons Cattlera Rmurmuļu pārteja. Gods kalpot Biezajiem!!!!!!
  • 5
  • 0
Patiešām,
P
vai tad tāpēc vien lai reģistrētos bija nepieciešama saeimas atlaišana u.t.t.
  • 7
  • 0
KLM
K
Priekš biedra Lemberga.
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas