Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlera vizīte Krievijā varētu notikt pēc Riekstiņa viesošanās Maskavā oktobrī

Valsts prezidenta Valda Zatlera vizīte Krievijā varētu notikt pēc ārlietu ministra Māra Riekstiņa viesošanās Maskavā, kas tiek plānota oktobrī.Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis pastāstīja, ka oktobrī tiekot plānota Riekstiņa atbildes vizīte Maskavā, bet pēc tam uz Krieviju varētu doties V.

Zatlers.Vēstnieks arī apstiprināja, ka V.Zatlera vizītes laikā varētu parakstīt līgumu par dubulto nodokļu neaplikšanu, un pavēstīja, ka jau saskaņoti divi līgumi — par pierobežu sadarbību un sadarbību tūrismā. Savukārt drīzumā, iespējams, jau jūnijā, Latvijas un Krievijas muitu priekšnieki parakstīts protokolu par muitas punktu darbības pagarināšanu, kas darbojas jau no 1993.gada, taču līdz ar robežlīguma spēkā stāšanos tas jāpagarina.Jau vēstīts, ka V.Zatlera vizīte varētu notikt gada otrajā pusē vai nogalē un tās laikā, iespējams, tiks parakstīti četri nozīmīgi līgumi ekonomikas jomā.Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs vizītes laikā Latvijā decembra vidū nodeva oficiālu ielūgumu Valsts prezidentam Valdim Zatleram apmeklēt kaimiņzemi valsts vizītē.Prezidents vairākkārt uzsvēris, ka vizītei jābūt «ar saturu».

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas