Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatleram ir vīzija, kā panākt, lai Saeima un valdība ir brīva no oligarhiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Intro
I
Nevarētu teikt, ka Zatlers būtu kas jauns Latvijas politikā. Nav ne jauns, ne citāds, ne godīgs... Ja ņēma aploksnes, ņems arī visu citu. Cilvēki šajā vecumā nemainās. Ja līdz 25 gadu vecumam nav sapratis, kā godīgi dzīvot, tad vēlāk tā ir tikai miglas pūšana acīs naivajiem. Nu nav viņam harizmas, nav
Elza,Laura,Lara,Marija,Tamara,Veron
E
Lai veicas nakotne! Ar Dievpaligu!
Igors
I
Ak , mans Dievs , kādi tie latvieši ir ! Nav brīnums , ka kaimiņi mums neuzticās - ej nu zini , kas tam latvietim ir padomā ? Šodien viņš dedzina vācu muižas , rīt viņš ceļ komunismu , parīt viņš sadomājis , ka aršana jāmet pie malas un bagātību var dabūt spekulējot - pie kam nekaunīgi blēdoties pa labi un pa kreisi .
AR,UNBALETS
A
VAI TU ZATLER-SASTAVI MATISA 8 BIEDRIBAA?
;)
;
Zatleram vīzijas, kā atbrīvoties no Sorosa ietekmes, kā sākt strādās savas valsts, nevis aizokeāna tēvoču labā, gadījumā nav? Tikai atbrīvošanās no viena punkta ļaunuma sarakstā nekādu labumu nedos.
Kursis
K
Bez izmaiņām konstitūcijā jau neiztikt..
atis
a
galvenā viņa vīzija ir tikt siltā vietā kas ar valsti notiks, tas viņu maz interesē
gatavi iet politikā
g
visi biznesmeņi, kā tu nesaproti?
Valdis
V
Mēsli ir jānoslīcina atejā!
Satversme
S
Latvijas Satversmes Sapulces 1922. gada 15. februāra kopsēdē pieņemtā Latvijas Republikas Satversme Aktuālā redakcija 28.05.2011. 14. Ne mazāk kā vienai desmitai daļai vēlētāju ir tiesība ierosināt tautas nobalsošanu par Saeimas atsaukšanu. Ja tautas nobalsošanā par Saeimas atsaukšanu nobalso vairākums no balsotājiem un vismaz divas trešdaļas no pēdējās Saeimas vēlēšanās piedalījušos vēlētāju skaita, tad Saeima uzskatāma par atsauktu. Tiesību ierosināt tautas nobalsošanu par Saeimas atsaukšanu nevar izmantot gadu pēc Saeimas sanākšanas, gadu pirms Saeimas pilnvaru beigām, Valsts Prezidenta pilnvaru pēdējo sešu mēnešu laikā, kā arī agrāk par sešiem mēnešiem pēc iepriekšējās tautas nobalsošanas par Saeimas atsaukšanu. 48. Valsts Prezidentam ir tiesība ierosināt Saeimas atlaišanu. Pēc tam izdarāma tautas nobalsošana. Ja tautas nobalsošanā vairāk nekā puse balsotāju izsakās par Saeimas atlaišanu, tad Saeima uzskatāma par atlaistu un izsludināmas jaunas vēlēšanas, kurām jānotiek ne vēlāk kā divus mēnešus pēc Saeimas atlaišanas. Tad sanāk tomēr, ka prezidents ir augstāka vara par Tautu ar ievērojami lielākām pilnvarām? Jebšu tomēr šis rīkojums Nr2 nav diez ko likumīgs?
Ome
O
Zatleram jāveido sava partija.Vēlētāju netrūks.Ir sācies arī Zatlera nomelnošanas process,bet normāls cilvēks to sapratīs un vērā neņems
Emma
E
Kad tik partraukta Latvijas valsts izlaupisana, Latvijas tautas apzagsana ko veic nekaunigie Ulmanis un Freiberga? Ka tas ir iespejams, ka izbijusajiem prezidentiem tiek pieskirti valsts dzivokli, sekretares, automasinas, soferi, miesassargi, sulaini, kalpi un tas visis tiek atalgots uz apzagto Latvijas iedzivotaju rekina, uz Latvijas pensionar un bernu rekina, kuri tai pasa laika, pedejos 20.gadus, dzivo pusbada, nabadziba, posta un bez mediciniskas aprupes, pensionari, kuri par muza gaduma darbu sanem niecigas pensijas par muza darbu Ls,70-200/menesi, bet nekaunigie Ulmanis un Freiberga sanem pensijas Ls, 1500/menesi katris un visas sis piesauktas privlegijas. Viss sis bardaks, netaisniba un zagsana kadu ir saglabajusi Latvijas politki no komunistu laikiem ir jalikvide. Jacer, ka Zatlers nepienems ka kuukuli, ka korupciju no valst sdzivokli un visas sis privlegijas. Latvijas valsts parvalde stradajosie, deputati, minstri, prezidenti ir valsts izlaupitaji un tautas apzadzeji, vini ir neizglitoti, nekaunigi, nekulturali, alkatigi, varas un naudas kari smerdeli.
oo
o
JUS LOTI LABI ZINAT MEDICINISKO VIDI.KO JUS ESAT IZDARIJIS LAI SO NOZARI SAKARTOTU UN PABIDITU MALA MEDICINAS OLIGARKUS
vells
v
Šī ir iespēja tautai līdzdarboties. Tāda mums varbūt nav bijusi pēdējos desmit gadus ................................................................................................... ņirdzīgi lasīt. Ko tad mēs ievēlējām pagājušā gada oktobrī? Kura partija uzvarēja vēlēšanās? Vai ne paši godīgākie un pareizākie? Un kuras partijas pārstāvji bija tie, kas jau PĒC vēlēšanām pasludināja, ka darbaļaužu vēstules nav jāņem vērā un ka vēlētājs ir pārāk prasīgs un tam dotie solījumi nav jāpilda. Atkal līdzdarbošanās PIRMS vēlēšanām, lai pareizākie tiktu pie siles un PĒC vēlēšanām paziņotu, ka tauta var lasīties prom? Nekarini makaronus Zatler un par savu neitralitāti arī nemuldi. Tad jau Bērziņš ir daudz neitrālāks par tevi
Jānis
J
Zatlers vai Bērziņš,es biju par Zatleru,tas ir mazāko ļaunumu. Jo es esu pret oligarhiem,bet atšķirībā no Zatlera, lielākā mērā rietumu oligarhiem. Jo kā kadreiz teica visu tautu tēvs Josifs- on koņešno podļec,no naš podļec.Otrkārt baņķieris Bērziņš manās acīs nav neko labāks par oligarhu,vienkārši nepaspēja vai nemacēja tikt pie šī godpilnā nosaukuma! Pie mums Latvijā,ņem kuru ābolu gribi visi tārpaini.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas