Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Zatleram piemīt cilvēciskā inteliģence

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nasca
n
Interesanta doma, ka prezidents nedrīkst būt ne skaudīgs, na greizsirdīgs. Zatlers tiešām ir no tiem retajiem politiķiem, kurš izturējis pārbaudījumu ar varu. Par VVF to nevarētu teikt. Nepiekrītu J.Anmanim tajā, ka garums nav svarīgs. Man negribētos Latvijā mazauguma prezidentu, kurš to kompensētu ar napoleoniskām idejām. Zatlera auguma pārsvars labi izskatās blakus daudziem prezidentiem. Nieks, bet tomēr patīkami.
Juliāns
J
Prezideta kungs ir apveltīts ar 2 inteliģencēm Viena redzamā,kura domāta dienesta lietošanai un ir izkopta publiskai apskatei un tīksmei,bet tā otra-dabīga un brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,labi noslēpta svešām acīm.
MLS
M
Ja Jānim Anmanim jau 2,kursā bija personālizstāde, tad ne jau Jūsu minētā iemesla dēļ. Viņam ir izcils talants, kuru ļoti augstu ir novērtējuši pat japāņi ar savu smalko pasaules izjūtu. J.A. papildus gleznotāja un dzejnieka darbībai veic nenovērtējamu jaunās paaudzes audzināšanas darbu, viņš ir kopā ar savu tautu. Un viņa viedoklim attiecībā uz valsts prezidentu piekrītu. Gudra cilvēka uzslava ir augstu vērtējama. V.Zatleram es uzticētos, piem., pat personīgu problēmu gadījumos. Viņš ir sirsnīgs un gudrs cilvēks, tas ir redzams. Manuprāt, viņam jāturpina strādāt.
Santīms
S
Jāiet atkal uz Zoloģisko dārzu!
aazis
a
divas kazas iemaldījušās izgāztuvē un kaut ko ošņājas. Viena atrod vecas filmas rulli un sāk to grauzt. Nograuž visu. Otra prasa: nu, kā? Tā atbild: nekas, bet man iepriekš grāmata labāk patika.
13-jaunu iespēju cipars.
1
Diena publicē tikai Zatleru atbalstošus tekstus.Mani nepārliecina Zatlera kungs kā Prezidents.Mani neiedvesmo ne smukā frizūra,ne basketbolista augums,ne viņa smaids,ne anggļu valodas zināšanas,ne atbildes uz TV žurnālistu jautājumiem.Es nesaskatu viņā dabiskumu un spontānumu,nekāda vieduma.Ar skaudību(baltu) var nolūkoties uz Igaunijas Prezidenta rāmumu un apgarotību,pašapziņu.Ja paliksim pie esošā Prezidenta-mūsu valsti sagaida vēl četru gadu stagnācija. Vai tad to mēs vēlam sev un Valstij?
anna
a
Skumji jāpasmaida..tā sauktā Tautaspartija iebīdīja Zatlera kungu, kurš (varbūt patiesi) vēlējās kļūt par Tautas prezidentu..bet Tauta paklīst izmisīgā ātrumā. Varbūt beigt Tautas( un šī vārda) ekspluatēšanu?
Vilibalds Skuja
V
Prezidents prezentē valsti un Valdis Zatlers to dara labi. Zatlers ir inteliģents, pieklājīgs, apdomīgs un politikā iejuties labāk par visiem iepriekšējiem. Saderēsim, ka lielākā tautas daļa balsos par Zatleru, ari krievi u.c.
juris
j
Labāk būtu gleznojis klusumā. Izskatās, ka atkal jau notiek plebeju rebes. Pēc Anmaņa par Latvijas prezidentu var ielikt gandrīz jebkuru tantiņu tuvu pensijas vecumam. Kategoriski iebilstu. Prezidentam ir jāspēj iegūt reputācija starptautiskā līmenī, lai veicinātu Latvijas integrāciju globālā pasaulē, izlīdzinot dzīves līmeni ar Rietumeiropas valstīm. Tas nozīmēs, ka cilvēki nebrauks prom un valsts sāks nopietnu attīstības ceļu. Zatlers tikai to vien spēj, kā braukāt pa ciemiem un rokoties ar tantukiem. Rietumos kukuļņēmējam nav variantu.
Ezis
E
Smuka glezna.Pie sienas. Bet ja tur nebūtu neviena pat nejustu.
Rupeklis
R
Tautas uzmešana,ka piem.pēc 13.janvāra,un pazemīga kalpošana politmafijas intresēm nozīmē cilvēcisko intelģenci ??? Par ka kontrolētie masu mēdiji grūž tādu pasūtijuma tuftu vēl nebūtu jābrīnās. Vairāk jābrīnas ka vienmēr Latvijā atrodas tādi lopi,kuri padomijas vai hitleriskās vācijas stilā skribelē slavas rakstus jabkuriem neliešiem un kangariem lai pazemotu savu valsti un piesmietu tās tautu.
tantuks-bulcinai
t
Zatleram ģimene ir svarīga. Vīrietis, kas mīl savu sievu (un protams arī sieviete, kas mīl savu vīru) ir pelnījis manu cieņu. --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------- Prezidents ir valsts amatpersona ,un valsts inreses ir jabut pirmaja vieta,lai berni mani neskrietu pasaule darbu meklet,lai Latvija butu Latvija. Viriesa un sievietes attiecibas ir vinu privata dzive un tur man nav nekadas darisanas.
CIETI!
C
Smaida pieglaimīgi,ķā maija sivēns. Ja otrreiz neievēlēs, Lilitiņa novilks ādu.
celotaja
c
Es ari par to lai K-ngs Valdis Zatlers paliek Prezidentam mus Latvijai.
jaunietis
j
Ja nu par cilveciskas inteleģences apliecinājumu var uzskatīt čekas Dinamo krekla pasniegšanu Putinam, un pūšanu krievu un Auguļa stabulē par jaunām sliedēm uz Maskavu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas