Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatleram un Sudrabai nav Saeimas vairākuma atbalsta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Atkārtojos 77.reizi!Nevajag mainīt prezidentu,tas ir dārgi,dzīvokļi,auto,sekretares u.t.,lai vīņs velk vēl termiņu.Un pēc tam vajag ievelet"iecelt" kadu no bijusiem prezidentiem - tiem jau dzīvokļ Ir,auto,sekretares u visi citi labumi kas "pienakas"!Zatleru uz otru terminu!Būs lētāk!
DD1
D
Piekrītu,- ja mums grib iesmērēt Daudzi vai Sudrabu, tad uz šī fona Zatlers kļūst pat par "iekārojamu" prezidentu.
Troll
T
Tautas vēlētu prezidentu! Zatlers būtu izdarījis labu darbu, ja par to būtu iestājies. Un par atbilstošiem Satversmes grozījumiem. Tad varbūt Zatlers tiešām būtu pirmais tautas vēlēts prezidents. Bet nu - nekā. Tad nu būs jāiztiek ar kādu partiju iebīdītu kompromisa figūru, ar kādu pelēcīti, - ne uz ko vairāk tagad nevar cerēt.
Lida
L
Esmu kategoriski pret Daudzi. Viņš krievu presei stāstīja, ka vinīgā vēlamā koalīcija viņam būtu ar Saskaņas Centru. Tāds valsts prezidents jau tikai pa Kremli vien dzīvos.
Barons
B
Ja prezidents tiks atrasts Zoodārzā, tad valstij ir vajadzīgs kāds mugurkaulnieks. Bet atkal jau tiks izvilkts kāds mīkstmiesis vai terārija iemītnieks. Bet īstenībā jau nevajag neko zīlēt. Ko gribēs Lembis, tas arī būs. ZZS jau vienojās ar SC tiesībsarga jautājumā un vienosies arī prezidenta jautājumā. Pēc Vienotības nemitīgajiem idiotismiem tas nav arī nemaz tik slikti.
Karolina
K
Jauki teikts! Pirmās brīvvalsts laikā bija V.J.Gregru "Latvijas karalis, jeb cilvēks, kam visi parādā", tagad varētu būt "Ventspils Minhauzens"! :))
lO
l
PASLAIK,SAJAA SITUAACIJAA ,KO GRIBEES VETSPILS LILIPUTS TAA BUUS.LILIPUTS LABI SAAMAKSAAS VAI PIESOLIIS URBANOVICAM ZELTA KALNUS UN NOBALSOS ,KAA TIK LILIPUTS GRIBEES.NEDOD DIEVS LATVIJAI TAADU LIKTENI,KAADAA TAA ATRODAAS.VIENI VIENIIGIE ZAGLI,STULBENI UN MAHINATORI.
dreebe
d
Ronis vai Levits ok, tikai ne tie paareejie kretiini
Ha!
H
Gribu Roni vai Levitu. Kalnieti kā trešo.
Ezis66
E
Sudrabas apjūsmotāji pārsvarā ir tas pats kontingents, kas uzskata Latvijas Republiku par kļūdu.
Zaļkalne
Z
Prezidenta amatu vispār nevajag....?? Kāds prezidents vajadzīgs Latvijai, tā tak nav nekāda karaļvalsts....maza valsts, pietiek ar Saeimu un ntajiem ministriem....?
a davai
a
ka čaiņiku Daudzi! Vai nav vienalga, kas tur tup, jo trakāk, jo labāk...aizdevēji ātrāk sapratīs, ka darīšana ar psihiski slimajiem.
Dārznieks
D
Lieliska iespēja "vislielākajiem kretīniem" parādīt cik viņiem rūp tautas pašapziņa un vienotības apziņa. Parodokss, bet Zatlera tēls patreiz tieši personificē tautas un Saeimas attiecības. Zatlers neizlēmīgs un mazdūšīgs pateikt - esmu slims un nevaru, gribu uz "angliju" , jeb esmu gatavs pielikt pūles un pacelt savu Prezidenta karogu vēl četrus gadus. Saeima, savukārt, kā jau ierasts, "vienoti" nodarbojas ar "zemdeķa" tirgošanās intrigām un valsts plānveidīgi tiek sadalīta "pa frakcijām ". Tā izliekas nesaprotot, ka arī Prezidenta institūcijas stabilitāte ir svarīgs faktors, lai ekonomika virzītos augšup.
ne fans
n
Čaiņiku - Daudzi ?????Ārprācccccccccccccccccccccccccccccccccccc!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Variants
V
par Daudzi ir izcila bezkaunība! Brigmanis jauks gaisu, kamēr sajauks, jo visi pēdējie balsojumi Saeimā ir mērķtiecīga politika, īstenojot tikai vienas personas vēlmes. Ja ZZS ierindas biedri un visa sabiedrība to pieļaus, tad dzīvosim Lemberga Latvijā. P.S. Kas tad ar Silenieku noticis? Viņš taču bija V.Zatlera uzticamības persona, kad VZ ievēlēja? Vai VZ parādīja mugurkaulu, un tas nav pieņemami?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas