Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlerei darba vizītes laikā Ventspilī atsevišķi pasākumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ak
a
ak atpestī mūs kāds no šī truluma...
Dita
D
Būtu jau nu labāk sēdējusi mājās.Tik pat nav nekādas jēgas ne no prezidenta,ne viņa laulenes.Izskatās abi divi tādi plāno galdiņu urbēji.
uzmanīgais
u
Ventspils veikalnieki, esiet uzmanīgi, protieties zemu paklanīties, noliekt galvu un vienā gabalā sacīt: jā, jā, lūdzu, piedodiet, atvainojiet. Šamējam sievišķim, kas nācis no komisbodes, ambīcijas ir varen lielas, ka neuztaisa skandālu, bet tad jau Jūsu galvas ripos. Lamājieties pēc tam, kad gaspaža viekala durvis būs aizvērusi!
pļeris
p
kurš vada valsts galvu? pats Valdis vai Lilita? Ja viņa,un viņas kompānija, tad vajadzētu mazliet kaut ko pamāčīties no konstitucionālajām tiesībām un politoloģijas.
Zilite
Z
VECENITEI 18:31 Vaji , vecenit , vaji ... Svesa tupele spiez pamatigi .
Y
Y
Lilita, nebrauc uz Ventspili! Tur starp deviņstāvu mājām droši vien traka lapsa siro! Kaut gan no otras puses - ja Ventspilī ieradīsies Lilita, pilsētā būs jau divas trakas lapsas. Ventspilniekiem dzīve jautrāka.
Viskas
V
Ko vispar var Zatlers pateikt tautai sajos apstaklos? Neko! Es vina vietaa listu no Pils araa tikai tad, ja butu nobriedis tiesam aktivai un produktivai darbibai. Piem, ´valdibas un saeimas atlaisanai. Citadi tik sanaks kartejaa tuksas mucas ribinaashana un mulkiga smaidisana.
Manga
M
Nekas nav normāli. Kāda X pēc Lilita skrien Valdim līdzi uz Ventspili? Nav jau nekāda valsts vizīte, kur sievai jābrauc. Un daudzas sievas neskrien vīriem līdzi arī katrā valsts vizītē. Lilitai vienkārši izklaides gribas, un tas arī viss. Pretīgi, ka šādā veidā mana un Jūsu nauda tiek tērēta. Es nejūtu vajadzību maksāt par Lilitas bezjēdzīgajām izpriecām. Un vispār - no PR viedokļa Ilze Rassa arī ir nesaprātīga, ja par Lilitu šitādas relīzes raksta. Tad jau labāk būtu šito kauna pasākumu noklusējuši.
vecenīte
v
Amatu mājā kādu lietiškās mākslas suvenīru pasniegs. Ne jau kādu bezgaumīgu, bet stilistiski pieskaņotu "stikla sienai". Droši vien jau saskaņots. Tak kāds labums no brauciena.
Zenta
Z
Manuprat, tas ir normali. Sievam parasti ir atseviski pasakumi. Kapec ne? Tas nu gan nav zinas verts. Notiek daudzas patiesi dramatiskakas lietas.
vdz
v
Baigi svarīgā persona, bez kuras valsts darbība neiespējama!
sirtaki
s
Gribētos uzzināt, vai Lilita izbaudīja ceļojumu ripinoties ar ar jauno bembuku, jeb kopā ar Valdi viņa dienesta autiņā? Kā tur īsti notiekās? 2 CP ar sirēnām, 2 DP, prezis, 2 DP, lilita, 1 DP, 1 CP ar zilo mirkšķinājumu?
S
S
Lilitai Zatlerei ļoti svarīga vizīte Ventspils vietējā "komisionkā". Lilita dalīsies savā pieredzē, kā apkrāpt vecas tantiņas, viņām par vērtīgiem mākslas darbiem samaksājot kapeikas, bet darbus tālāk pārdodot par tiem atbilstošām summām. Vēl Lilita sniegs vērtīgus padomus vietējiem mediķiem, kā darbā pieņemtajam vīram nemaksāt algu. Šai vizītei Lilitai ir uzšūdināti trīs dažādi kostīmi plus vēl medību tērps, jo ir paredzēts kopā ar Hūti vietējos mežos nokniebt pāris buciņu, kā arī vakartērps pēcmedību pieņemšanai Puzē. Šādi lietderīgi tērējam valsts naudu.
vista
v
ha ha ha nu gan kaķim ar jasmejas
Lēmums
L
Tā kā Saeima drīzumā pieņems lēmumu par prezidenta Zatlera atsaukšanu no amata par Latvijas tēla diskrimināciju, jau tagad JĀATCEĻ jebkādas prezidenta vizītes kā NELIETDERĪGAS! Un sievas tēriņi uz VALSTS rēķina tikai apstiprina šāda soļa NEPIECIEŠAMĪBU!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas